objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 29. december 2015 ob 06:58

Viri: Milan Cvikl naj bi iskal kontakt z Janšo, ta pa naj bi ga sredi gneče spregledal.
Odhajajoči revizor evropskega računskega sodišča, ki zdaj lobira za funkcijo viceguvernerja Banke Slovenije, je prišel celo na vojaško proslavo v Kočevsko Reko.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Med svojo kandidaturo za vnovičen šestletni mandat slovenskega revizorja na evropskem računskem sodišču v Luksemburgu in vzporedno kandidaturo za viceguvernerja Banke Slovenije (spomnimo, prva možnost je medtem že padla v vodo, no, druga, rezervna, pa je še vedno v igri) je Milan M. Cvikl - sodeč po pričevanjih naših virov - lobistično izjemno dejaven, in to na vseh straneh.
Viri pravijo, da se je 16. decembra ob petih popoldne pojavil celo na "vojaški" proslavi ob 25. obletnici prvega postroja slovenske vojske v Kočevski Reki. Pripeljal se je z audijem A6 z luksemburškimi diplomatskim tablicami in na prizorišču parkiral takoj za predsednikom države Borutom Pahorjem.
Po koncu proslave se je Cvikl zadržal v prireditvenem prostoru, kjer naj bi iskal kontakt z liderjem opozicijske SDS Janezom Janšo.
"Bilo je že tako nerodno, da je stegnil roko proti Janši, ki pa jo je Janša sredi gneče kakor spregledal," pravijo naši viri.
Cvikl je nato ostal še nekaj časa, družil pa se je predvsem s podjetnikom Srečkom Gabričem, obsojencem iz razvpitega gradbenokorupcijskega primera Čista lopata, kjer je Gabrič dobil in tudi že odsedel dve leti zapora.
Srečko Gabrič, ki sicer stanuje blizu Kočevske Reke, in Milan M. Cvikl se poznata prek Cviklove soproge Jerce Legan, skupaj s Leganovo pa menda prihajata na obiske v turistično kočo v Osilnici, ki jo trži prav - Gabrič.

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Viri: Milan Cvikl naj bi iskal kontakt z Janšo, ta pa naj bi ga sredi gneče spregledal.