objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Torek, 29. december 2015 ob 07:12

Tjaša Kokalj je poceni izložbena lutka brez modne inteligence in kulture.
Iz novoletne čestitke Tomija Vugrinca, v Italiji živečega znanega slovenskega stilista in poznavalca mode in modnega sveta; vir: Facebook.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Mercedez Benz Fashion Week je bil kljub genialnemu režiserskemu prijemu edinega pravega slovenskega modnega mačka en velik sejem ničevosti. Slabe in številčno revne kolekcije in resnično premalo prikazanega bi bilo bolje skriti kot ponosno kazati. Da ne govorimo o Ljubljanskem Fashion Weeku, ki je postal povsem nepotrebna razstava napol amaterskih video posnetkov in nekaj razobešenih cunjic. In tudi v neštetih slovenskih modnih revijah ter na televiziji se stanje ni popravilo. Vedno slabše je.
... Neokusna Lorella Flego še vedno sama sebi pripoveduje modne pravljice s pridihom vaškega Sex and the City stila.
... Tjaša Kokalj ostaja izložbena lutka poceni trgovin brez modne inteligence in kulture.
Televizijske zvezdice se oblačijo, kot ne bi imele elektrike doma in bi se bile primorane oblačiti v temi. Za “pevke” velja enako.
... Večina stvari je tako amaterskih, da se nam smejejo tudi na Slovaškem, v Romuniji in na Kosovu. Slovenska modna scena je žalostna kot rezultat referenduma in stanje je zastrašujoče kot pogled Hermine Kovačič ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Tjaša Kokalj je poceni izložbena lutka brez modne inteligence in kulture.