objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Četrtek, 31. december 2015 ob 07:06

Pri Ladu Bizovičarju naj bi Pahor pokazal svoj tretji obraz - zvezdništvo.
Tako razmišlja Janez Rakušček, kreativni direktor agencije Luna TBWA, ob že napovedanem nastopu predsednika države Boruta Pahorja v novem televizijskem šovu Lada Bizovičarja na Pop TV; vir: Dnevnik.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Borut Pahor je v predvolilni predsedniški kampanji svoj uspeh zgradil na presenetljivem in učinkovitem preobratu iz figure poklicnega politika v podobo najbolj običajnega človeka, ki si roke maže dobesedno in ne le v prenesenem pomenu, kot to počne večina politikov.
Skozi leta predsedniškega mandata je ta dvojnost pokazala svoje prave, shizofrene poteze: predsedniška dostojanstvenost je postala vzvišena, ljudskost pa nepristna.
... Nastop v zabavni oddaji Na žaru (Pop TV) pa kaže Pahorjev tretji, morda najbolj pravi obraz - zvezdništvo. Bistvo zbadljive predstave je namreč v tem, da praži zvezdnike, ne pa običajnih, vsakdanjih ljudi. In Borut Pahor je očitno zelo dobesedno razumel tezo poljsko-angleškega sociologa Zygmunta Baumana o zgodovinski transformaciji voditeljskih osebnosti od mučencev prek herojev do zvezdnikov ...
(Televizijsko oddajo bodo snemali na odru ljubljanske Opere in baleta, izkupiček od prodanih vstopnic pa bo šel v dobrodelne namene.)

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Pri Ladu Bizovičarju naj bi Pahor pokazal svoj tretji obraz - zvezdništvo.