objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Sreda, 20. januar 2016 ob 14:30

Najeti gradbinci novi vikend predsednika državnega sveta reklamirajo na spletu
Grating M Team d.o.o. ponuja ogled različnih faz in podrobnosti gradnje vikenda na Jezeru pri Podpeči, kjer ob koncu tedna, potem ko se gospa vrne iz Bruslja, uživata Sonja in Mitja Bervar.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Minulo nedeljo smo poročali o gradnji idiličnega vikenda Mitje Bervarja, predsednika državnega sveta, ter njegove soproge Sonje Bervar Kralj, diplomatke v Bruslju, bivše predsednice LDS in dolgoletne visoke uradnice na ministrstvu za kulturo, na Jezeru pri Podpeči. "Primer" je pomenljiv predvsem zato, ker je Bervarju uspevalo vikend postaviti v času, ko je - kot ravnatelj - ljubljansko Opero in balet zapustil v velikih finančnih dolgovih.
Pridelal je en milijon in 200 tisoč evrov minusa, potem pa se čez noč umaknil na poklicno funkcijo predsednika državnega sveta.
In zanimivo, podrobnosti gradnje hiše zakoncev Bervar, gradilo jo je ljubljansko podjetje Grating M Team d.o.o., katerega direktor in lastnik je Peter Gruden, so objavljene na uradni spletni strani tega podjetja, s poudarkom na "izdelavo betonske kleti in plošče za skeletno hišo".
Vse te detalje si lahko ogledate tukaj.

				Tako podjetje Gratind M Team d.o.o. na svoji spletni strani reklamira ...			Tako podjetje Gratind M Team d.o.o. na svoji spletni strani reklamira ...

				... gradnjo vikenda zakoncev Sonje in Mitje Bervarja na Jereru pri Podpeči blizu Ljubljane.			... gradnjo vikenda zakoncev Sonje in Mitje Bervarja na Jereru pri Podpeči blizu Ljubljane.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
mitja bervar Sonja Kralj Bervar LDS Opera in balet Ljjubljana Opera in balet Grating M Team Peter Gruden

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Najeti gradbinci novi vikend predsednika državnega sveta reklamirajo na spletu