objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 6. april 2016 ob 06:40

Marko Filli, direktor RTV: Janši smo že zarubili denar, in to z obrestmi vred.
Brez panike. Janez Janša ne plačuje RTV-prispevka, ampak generalni direktor državne televizije po elektronski pošti sporoča, da ga po predvidenem postopku – rubijo.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Marko Filli, generalni direktor RTV Slovenija, se je po elektronski pošti, poslani "zaskrbljenemu državljanu" (ime in priimek sta znana uredništvu), takoj pohvalil, da so Janezu Janši, prvaku SDS, že zarubili denar za neplačano naročnino RTV Slovenija, in to z obrestmi vred. Po predvidenem postopku. Marko Filli še dodaja, da - češ, brez panike - bodo "tako postopali tudi v prihodnje in z vsemi zavezanci za plačilo".
To se je zgodilo, potem ko je Janez Janša minuli konec tedna na seji parlamentarnega odbora za kulturo med drugim dejal, da že dve leti ne plačuje več - sicer obveznega - RTV-prispevka.
V ponedeljek, 4. aprila, je na to reagiral zaskrbljeni državljan, ki je na Marka Fillija in direktorico TV Slovenija Ljerko Bizilj naslovil elektronsko pismo, citiramo:
"Janez Ivan Janša je pred dnevi javno povedal, da že dve leti ne plačuje RTV prispevka in k temu pozval vse državljanke in državljane. Kot plačnika te storitve, ki je po zakonu obvezna za vse, ki imajo zagotovljene tehnične pogoje za sprejem vsaj enega programa RTV Slovenija, me zanima, če je proti imenovanemu sprožen kakršen koli postopek glede neplačanih prispevkov?"
In še isti dan zvečer dobil odgovor Biziljeve in Fillija.

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-04-23 08:03:36


Če bi vsi ti otroci, vnuki in pankrti komunizma, ki vladajo v blatnem dolu, imeli možnost obračunavanja s Prešernom in Cankarjem,živečima v današnjem času, bi tudi njiju postavili na sramotilni steber ali ju kazensko preganjali. Brez dvoma... Vsi ti, tako tudi Fabiani kot Balantič, so bili najprej mojstri svojega poklica in umetniškega opusa, šele nato vse ostalo, tudi polirično aktivisti. Aktuani predsednik vlade, ki je precej slaboumno obračunaval z likom in delom Franceta Balantiča, katere knjižnice, ki nosi njegovo ime sem tudi sam, je ravno nasprotno, potomec krvavega režima, ki mu je vseskozi odpiral vsa vrata na poti vzpenjajočega se. V smeri, v kateri koraka Slovenija, bo tudi Prešernov spomenik na tromostovju, delo kakor fašista, kmalu zamenjal tisti komunističnega zločinca iz Kumrovca ali v smislu balkanizacije dežele, očeta srbske folklore, Vuka Karadžiča. Končno s strani teh gozdnih banditov je bil dolgo zamolčan in prepovedan tudi general Maister, danes tako opevan in hvaljen... V soboto bodo tudi rdeči praznovali svojo veliko noč z malo začetnico. Dan upora . Proti komu že? Upirali so se tistim, ki danes Slovenijo še držijo nad vodo, stran od primitivnih in obubožanih balkanskih plemen. V mojih očeh bi omenjeni dan imel primernejši naziv kot dan zatiranja slovenskega naroda. Filma, golazen s vrača na jug, ne bomo videli. Morda bi iztirjenec in depresivec Anžlovar, ki so mu je režim spet dal nekaj denarja, da snema, naredil film v tej smeri, z Djurotom , Zokunom in Pešutom v glavni rolah, morda tudi Šarcem. . Umetniki. Levi fašisti.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Marko Filli, direktor RTV: Janši smo že zarubili denar, in to z obrestmi vred.