objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 6. april 2016 ob 06:40

Marko Filli, direktor RTV: Janši smo že zarubili denar, in to z obrestmi vred.
Brez panike. Janez Janša ne plačuje RTV-prispevka, ampak generalni direktor državne televizije po elektronski pošti sporoča, da ga po predvidenem postopku – rubijo.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Marko Filli, generalni direktor RTV Slovenija, se je po elektronski pošti, poslani "zaskrbljenemu državljanu" (ime in priimek sta znana uredništvu), takoj pohvalil, da so Janezu Janši, prvaku SDS, že zarubili denar za neplačano naročnino RTV Slovenija, in to z obrestmi vred. Po predvidenem postopku. Marko Filli še dodaja, da - češ, brez panike - bodo "tako postopali tudi v prihodnje in z vsemi zavezanci za plačilo".
To se je zgodilo, potem ko je Janez Janša minuli konec tedna na seji parlamentarnega odbora za kulturo med drugim dejal, da že dve leti ne plačuje več - sicer obveznega - RTV-prispevka.
V ponedeljek, 4. aprila, je na to reagiral zaskrbljeni državljan, ki je na Marka Fillija in direktorico TV Slovenija Ljerko Bizilj naslovil elektronsko pismo, citiramo:
"Janez Ivan Janša je pred dnevi javno povedal, da že dve leti ne plačuje RTV prispevka in k temu pozval vse državljanke in državljane. Kot plačnika te storitve, ki je po zakonu obvezna za vse, ki imajo zagotovljene tehnične pogoje za sprejem vsaj enega programa RTV Slovenija, me zanima, če je proti imenovanemu sprožen kakršen koli postopek glede neplačanih prispevkov?"
In še isti dan zvečer dobil odgovor Biziljeve in Fillija.

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Istok Potočnik

2019-07-21 08:00:03


Nič.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Marko Filli, direktor RTV: Janši smo že zarubili denar, in to z obrestmi vred.