objavi na
pozareport.si

forum

Live

Nedelja, 19. junij 2016 ob 06:39

Vlada prek kurirjev na skrivaj ponuja deal Alenki Žnidaršič Kranjc. Očitno so se prestrašili.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Po naših - še nepreverjenih informacijah - naj bi Cerarjeva vlada prek kurirjev tajno ponujala "deal" Alenki Žnidaršič Kranjc, predsednici nadzornega sveta Luke Koper, ki jo 1. julija na skupščini Luke čaka predčasna zamenjava, je pa Slovenski državni holding in vlado, konkretno ministra za infrastrukturo Petra Gašeperšiča, javno obtožila skoraj "mafijskih poslov". Viri pravijo, da je ponudba dogovora sledeča: AŽK lahko ostane članica nadzornega sveta, če relatizivira svoje javne izjave o početju predsednika uprave SDH Marka Jazbeca in ministra Gašperšiča, zaradu katerih je tudi že sprožila postopek Komisija za preprečevanje korupcije.
Očitno se se nekateri na vladi in SDH dovolj prestrašili ...
V petek pa naj bi Alenko Žnidaršič Kranjc po telefonu poklical tudi državni sekretar Metod Dragonja in se ji menda opravičil, češ, na vladi naj bi kakor "malo zamešali" podatke o poslovanju Luke Koper.

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Vlada prek kurirjev na skrivaj ponuja deal Alenki Žnidaršič Kranjc. Očitno so se prestrašili.