objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Petek, 24. junij 2016 ob 06:56

2 osamosvojitveni proslavi. Čuša ne bo na nobeni, Peterle pa pride na obe.
Nekdanji poslanec SDS Andrej Čuš napoveduje, da ga danes in jutri ne bo na nobeni osrednji proslavi ob 25. obletnici slovenske državnosti in osamosvojitve, evropski poslanec Lojze Peterle pa pride kar na obe.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Zakaj me ne bo na nobeni od "osrednjih" dveh proslav ob dnevu državnosti?
To nekdanji poslanec SDS Andrej Čuš pojasnjuje na svojem Facebook profilu, evropski poslanec na listi Nove Slovenije Lojze Peterle pa je za TV Slovenija napovedal, da pride na obe proslavi, na današnjo, državno, in sobotno, ki jo pripravlja Združenje za vrednote slovenske osamosvojitve, kjer bo tudi govornik.

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-04-23 08:03:36


Če bi vsi ti otroci, vnuki in pankrti komunizma, ki vladajo v blatnem dolu, imeli možnost obračunavanja s Prešernom in Cankarjem,živečima v današnjem času, bi tudi njiju postavili na sramotilni steber ali ju kazensko preganjali. Brez dvoma... Vsi ti, tako tudi Fabiani kot Balantič, so bili najprej mojstri svojega poklica in umetniškega opusa, šele nato vse ostalo, tudi polirično aktivisti. Aktuani predsednik vlade, ki je precej slaboumno obračunaval z likom in delom Franceta Balantiča, katere knjižnice, ki nosi njegovo ime sem tudi sam, je ravno nasprotno, potomec krvavega režima, ki mu je vseskozi odpiral vsa vrata na poti vzpenjajočega se. V smeri, v kateri koraka Slovenija, bo tudi Prešernov spomenik na tromostovju, delo kakor fašista, kmalu zamenjal tisti komunističnega zločinca iz Kumrovca ali v smislu balkanizacije dežele, očeta srbske folklore, Vuka Karadžiča. Končno s strani teh gozdnih banditov je bil dolgo zamolčan in prepovedan tudi general Maister, danes tako opevan in hvaljen... V soboto bodo tudi rdeči praznovali svojo veliko noč z malo začetnico. Dan upora . Proti komu že? Upirali so se tistim, ki danes Slovenijo še držijo nad vodo, stran od primitivnih in obubožanih balkanskih plemen. V mojih očeh bi omenjeni dan imel primernejši naziv kot dan zatiranja slovenskega naroda. Filma, golazen s vrača na jug, ne bomo videli. Morda bi iztirjenec in depresivec Anžlovar, ki so mu je režim spet dal nekaj denarja, da snema, naredil film v tej smeri, z Djurotom , Zokunom in Pešutom v glavni rolah, morda tudi Šarcem. . Umetniki. Levi fašisti.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

2 osamosvojitveni proslavi. Čuša ne bo na nobeni, Peterle pa pride na obe.