objavi na
pozareport.si

forum

Live

Sobota, 25. junij 2016 ob 13:44

Skoraj zažvaljena Pahor in Kolinda Grabar Kitarović preplavila hrvaški Twitter
Bojan Požar

Odpri galerijo

Fotografija slovenskega predsednika Boruta Pahorja in hrvaške predsednice Kolinde Grabar Kitarović, posneta pred včerajšnjo osrednjo proslavo ob dnevu državnosti in 25. obletnici slovenske osamosvojitve na ljubljanskem Kongresnem trgu, ki jo je avtor teh vrstic danes zjutraj objavil na Twitterju, je takoj preplavila hrvaška družbena omrežja, o njej pa že poročajo tudi nekateri vodilni hrvaški mediji. Češ, "Kolinda in Pahor sta se skoraj zažvalila".
Na tvit in fotografijo je reagirala tudi nekdanja predsednica hrvaške vlade Jadranka Kosor, ki pravi, da kljub Kolindi Grabar Kitarović ona še ni - "kakvi" - pozabljena.

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-04-23 08:03:36


Če bi vsi ti otroci, vnuki in pankrti komunizma, ki vladajo v blatnem dolu, imeli možnost obračunavanja s Prešernom in Cankarjem,živečima v današnjem času, bi tudi njiju postavili na sramotilni steber ali ju kazensko preganjali. Brez dvoma... Vsi ti, tako tudi Fabiani kot Balantič, so bili najprej mojstri svojega poklica in umetniškega opusa, šele nato vse ostalo, tudi polirično aktivisti. Aktuani predsednik vlade, ki je precej slaboumno obračunaval z likom in delom Franceta Balantiča, katere knjižnice, ki nosi njegovo ime sem tudi sam, je ravno nasprotno, potomec krvavega režima, ki mu je vseskozi odpiral vsa vrata na poti vzpenjajočega se. V smeri, v kateri koraka Slovenija, bo tudi Prešernov spomenik na tromostovju, delo kakor fašista, kmalu zamenjal tisti komunističnega zločinca iz Kumrovca ali v smislu balkanizacije dežele, očeta srbske folklore, Vuka Karadžiča. Končno s strani teh gozdnih banditov je bil dolgo zamolčan in prepovedan tudi general Maister, danes tako opevan in hvaljen... V soboto bodo tudi rdeči praznovali svojo veliko noč z malo začetnico. Dan upora . Proti komu že? Upirali so se tistim, ki danes Slovenijo še držijo nad vodo, stran od primitivnih in obubožanih balkanskih plemen. V mojih očeh bi omenjeni dan imel primernejši naziv kot dan zatiranja slovenskega naroda. Filma, golazen s vrača na jug, ne bomo videli. Morda bi iztirjenec in depresivec Anžlovar, ki so mu je režim spet dal nekaj denarja, da snema, naredil film v tej smeri, z Djurotom , Zokunom in Pešutom v glavni rolah, morda tudi Šarcem. . Umetniki. Levi fašisti.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Skoraj zažvaljena Pahor in Kolinda Grabar Kitarović preplavila hrvaški Twitter