objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 29. junij 2016 ob 06:13

Čeferin še ni v Švici, Sojer in Vesel pa že v nizkem startu za njegovo funkcijo na čelu NZS
Mič Sojer, lastnik frizerske verige Mič Styling in zaupnik Mira Cerarja, ter Tomaž Vesel, predsednik računskega sodišča, že lobirata za stolček novega predsednika Nogometne zveze Slovenije.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Medtem ko odvetnik in predsednik Nogometne zveze Slovenije Aleksander Čeferin postaja prvi favorit za novega predsednika UEFA, v zakulisju že lobirajo za funkcijo novega predsednika NZS. Po naših zanesljivih informacijah se zaenkrat omenjata dve politično močni imeni, to pa sta Mič Sojer, lastnik frizerske verige Mič Styling, član izvršnega odbora SMC in zaupnik predsednika vlade Mira Cerarja, ter predsednik računskega sodišča Tomaž Vesel, oba sicer "pasionirana" ljubitelja nogometa.
Znotraj sedanjega ožjega vodstva NZS naj kandidata za predsednika ne bi bilo, čeprav je med aktualnimi podpredsedniki NZS vsaj še eno medijsko, poslovno in politično zelo zanimivo ime: gre za Francija Zavrla, solastnika agencije Pristop.

ČEFERIN V LJUBLJANI, THEODORIDIS V BASLU

Sicer pa se Aleksander Čeferin, tudi če bo postal predsednik Uefa, ne bo poklicno in fizično preselil v Nyon, kjer je sedež evropske nogometne zveze, ampak bo evropski nogomet vodil iz Ljubljane. Bi pa v tem primeru na funkciji generalnega sekretarja Uefe v švicarskem Nyonu ostal sedanji vršilec dolžnosti generalnega sekretarja, Grk Theodor Theodoridis, ki so ga tuji mediji prav tako omenjali kot kandidata za predsednika Uefe, vendar, spet po naših zanesljivih informacijah, ne bo kandidiral. Theodoridis naj bi namreč podpiral - Čeferina.

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Čeferin še ni v Švici, Sojer in Vesel pa že v nizkem startu za njegovo funkcijo na čelu NZS