objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Sreda, 29. junij 2016 ob 06:31

Kučan bo po novem tožil medije. Podobno kot Janša, Janković ali Golobič.
Milan Kučan je napovedal tožbo zoper revijo Reporter. Če bo to res naredil, se bo tako pridružil Janši, Jankoviću in Golobiču, najbolj znanim in vplivnim politikom, ko so doslej tožili medije: vir: Reporter.
Bojan Požar

Odpri galerijo

... Sam pa bom morda vendarle moral spremeniti stališče, da se prek sodišč s pokvarjenostjo in neumnostjo ne da opraviti ... Pa ne zaradi sebe, ampak zaradi bralcev.
Tako je nekdanji predsednik države Milan Kučan v svojem "popravku" za revijo Reporter napovedal tožbo Reporterju zaradi članka ekonomista Rada Pezdirja, ki je med drugim zapisal, da je Kučan v igralnicah v Portorožu, Novi Gorici in na Bledu nemoteno omogočal pranje denarja beneške in sicilijanske mafije. Če bo Kučan res tožil Reporter, se bo ta formalno upokojeni politik pridružil Janezu Janši, Zoranu Jankoviću in Gregorju Golobiču, trem najbolj znanim slovenskim politikom, ki so doslej sodno preganjali medije.

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Kučan bo po novem tožil medije. Podobno kot Janša, Janković ali Golobič.