objavi na
pozareport.si

forum

Nedelja, 7. avgust 2016 ob 06:36

Razkritje. Ministrica Maja Makovec Brenčič ljubimka s podrejenim uradnikom.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Par na šolskem ministrstvu. Temnolasi uradnik Marko Rajšter in ministrica Maja Makovec Brenčič.
Maja Makovec Brenčič, ministrica za izobraževanje, znanost in šport, ljubimka s podrejenim uradnikom Markom Rajštrom. Gre za nekdanjega direktorja direktorata za šport, njuno zvezo pa nam je potrdilo več različnih virov; na šolskem ministrstvu je to tako rekoč že javna skrivnost. Pred časom so ga celo videli kaditi na balkonu ministričinega stanovanja v Grosupljem. Ministrica Maja Makovec Brenčič, ki je te dni predstavnica slovenske vlade na olimpijskih igrah v Riu de Janeiru, in Marko Rajšter zveze ne komentirata niti zanikata in sta se zavila v molk.

OD PETRA LAMPIČA DO MARKA RAJŠTRA

Spomnimo. Marko Rajšter je bil pod nekdanjim šolskim ministrom Igorjem Lukšičem generalni direktor direktorata za šport, zdaj pa je eden od uradnikov na tem direktoratu. Med vladno srenjo velja za nadpovprečno elegantno oblečenega državnega uradnika in vozi prestižni avto znamke Audi Q5.
Zadnji znani zasebni spremljevalec Maje Makovec Brenčič pa je bil poslovnež Peter Lampič, nekdanji sanator begunjskega Elana ter bivši partner medijsko razvpite profesorice, političarke, publicistke in trenutno še televizijske voditeljice Mance Košir.

				Marko Rajšter kot direktor direktorata za šport, skupaj z Jožetom Mermalom, največjim lastnikom BTC. Rajšter velja za zelo elegantno oblečenega državnega uradnika in vozi audi Q5.<br>
			Marko Rajšter kot direktor direktorata za šport, skupaj z Jožetom Mermalom, največjim lastnikom BTC. Rajšter velja za zelo elegantno oblečenega državnega uradnika in vozi audi Q5.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
maja makovec brenčič Marko Rajšter Igor Lukšič peter lampič manca košir

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Razkritje. Ministrica Maja Makovec Brenčič ljubimka s podrejenim uradnikom.