objavi na
pozareport.si

forum

Torek, 29. november 2016 ob 14:31

Pravijo - zasebni šok za Karla Erjavca. Hčerka Eva naj bi hodila s Cimirotičem.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Eva Erjavec in Sebastjan Cimirotič. Menda naj bi hodila, čeprav bivši nogometni zvezdnik to zanika.
Po informacijah, ki prihajajo iz medijsko-nogometnih krogov, naj bi Eva Erjavec, hčerka Karla Erjavca, ministra za zunanje zadeve in prvaka stranke Desus, hodila z nekdanjim nogometnim zvezdnikom Sebastjanom Cimirotičem. Cimirotič nam je včeraj to sicer zanikal. Pravi, da sta se z Evo Erjavec spoznala na neki zabavi v lokalu Playa v ljubljanskem BTC, da bi "hodila", ne, to pa ne. No, naši viri trdijo, da naj bi se Cimirotič tako sam hvalil pri prijateljih, hkrati pa jamral, da nima časa za večerne zabave, kar naj bi želela Erjavčeva, saj ima preveč dela na Olimpiji. Za Cimirotiča je na sceni tudi znano, da je doslej zanikal praktično še vse intimne zveze z medijsko znanimi Slovenkami. Za njuno zvezo, kot še pravijo naši viri, Karl Erjavec ne bi smel izvedeti. Eva Erjavec žal ni bila dosegljiva.
Spomnimo. Cimirotič je desna roka Milana Mandarića, lastnika nogometnega kluba Olimpije, za povezavo z igralci, Eva Erjavec pa tista hčerka Karla Erjavca, za katero je Erjavec junija 2014 osebno posredoval na policijski postaji v Kranju, potem ko se je temnolasa Eva zapletla v prometni prekršek. Za svojo drugo hčerko Ines pa je Erjavec bil dolgi sodni boj z bivšo smučarko Špelo Pretnar, šlo pa je za lokacijo pralnega stroja, lociranega med ljubljanskima stanovanjema družine Erjavec in Špele Pretnar. Na koncu je na sodišču pravnomočno zmagala Pretnarjeva in Erjavec je bil pralni stroj prisiljen - umakniti.
Sebastjan Cimirotič ali popularno Cime je star 42, Eva Erjavec pa 22 let.

				Spomnimo. Temnolasa in všečna Eva Erjavec je medijsko zaslovela pred tremi leti, ko je skupaj z očetom začela hoditi na tekme evropskega prvenstva v košarki v ljubljanske Stožice. Kmalu potem so družbena omrežja preplavile tudi njene fotografije z bujnim oprsjem.<br>
			Spomnimo. Temnolasa in všečna Eva Erjavec je medijsko zaslovela pred tremi leti, ko je skupaj z očetom začela hoditi na tekme evropskega prvenstva v košarki v ljubljanske Stožice. Kmalu potem so družbena omrežja preplavile tudi njene fotografije z bujnim oprsjem.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
karl erjavec Eva Erjavec Sebastjan Cimirotić

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Mira žugeljSašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Pravijo - zasebni šok za Karla Erjavca. Hčerka Eva naj bi hodila s Cimirotičem.