objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Petek, 2. december 2016 ob 06:34

Po našem članku Erjavec sporoča SMC: Ne bojim se haaške arbitraže
Tako Karl Erjavec, minister za zunanje zadeve in prvak stranke Desus, kot odziv na naš včerajšnji članek, kjer smo med drugim zapisali, da Erjavca nekateri čakajo ob koncu haaške arbitraže, ki odloča o slovensko-hrvaški meji.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Karl Erjavec
Prepričan sem, da bo Slovenija dobila stik z odprtim morjem. Špekulacije nekaterih, zlasti iz vrst SMC, da dvigujemo temperaturo, ker naj bi se kot zunanji minister bal arbitražne odločitve, nikakor ne držijo ...
(Tako Karl Erjavec, minister za zunanje zadeve in prvak stranke Desus, kot odziv na naš včerajšnji članek, kjer smo med drugim zapisali, da Erjavca nekateri čakajo ob koncu haaške arbitraže, ki odloča o slovensko-hrvaški meji.)
 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
karl erjavec Haaška arbitraža

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-09-14 16:45:23


Šmarca, četudi z najpomembnejšo funkcijo v državi, od nikoder prispelega in živečega v tej vasi, ne premore več niti trgovine. Morda kakšno zanikrno gostilno, nekaj beznic in Šarčevih sosedov, trgujočih z drogo, so pa začuda zaprli, sploh, ker so narkotiki, njihova reprodukcija, nepogrešljiva omama političnih in družbenih elit in precej pomembna gospodarska panoga v državi. Končno, so vsi tovrstni kriminalci v Sloveniji varni, zlasti tisti, blizu ljubljanskemu šerifu, pri katerem je Šmarčan opravljal politični, pripravniški staž...Šmarca sicer premore, v širši javnosti nekaj zelo znanih osebnosti. Najbolj znan je Joc Pečečnik, Aleksander Jereb tudi izvira od tod, zdaj se v to sfero umešča tudi Šarec. Šmarski zet je recimo priznani marksist, Bogomir Kovač. Nasploh pa vas , ob, za Slovenijo standardnem priseljevanju južnjakov, s Šarcem na čelu, ni nič drugačna od kakšne druge, ki ima še vedno povečini slovenski živelj. Vsekakor je bil za večino Šmarčanov in kamniških občanov svojevrsten šok, ko je takratni kamniški župan, ki ga je izvolilo pretežno ruralno prebivalstvo, vstopil v stranko Pozitivne Srbije, prej omenjenega kriminalca. Šarec je hitro uvidel napako in špekulativno izstopil, vsekakor pa nakazal svoj, balkanski način razmišljanja in dojemanja stvari v življenju, z izrazitim, že skoraj živalskim nagonom po preživetju. Mojemu zapisu bi tokrat moral verjeti tudi Potočnik, ker sem iz - Šmarce. Tudi in predvsem zato, mi hitreje obrne želodec, ko vidim nekatere ljudi v politiki, ki to nikoli ne bi smeli biti, če bi hoteli ohraniti neke minimalne etične in higienske standarde med tistimi, ki odločajo o usodi naroda. Tako pa se nad njim in državo zgrinjajo le temni oblaki.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Po našem članku Erjavec sporoča SMC: Ne bojim se haaške arbitraže