objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Četrtek, 8. december 2016 ob 06:37

Erjavca pomirja, da za Kekca na plakatu mislijo, da je tirolski planšar
Tako Karl Erjavec, minister za zunanje zadeve in predsednik stranke Desus, o famoznem plakatu, ki naj bi v Avstriji, opazili so ga v Lipnici in Gradcu, opozarjal na nevarnost Slovencev, ki delajo v Avstriji. Vir: zurnal24.si.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Kekec na plakatu, ki ga videvajo v Lipnici in Gradcu, opozarja pa na slovenske delavce v Avstriji.
Pomirja me pa to, da Kekec v Avstriji ni preveč znana oseba. Pravijo mi, da mislijo, da gre za planšarja iz Tirolske ...
(Tako Karl Erjavec, minister za zunanje zadeve in predsednik stranke Desus, o famoznem plakatu, ki naj bi v Avstriji, opazili so ga v Lipnici in Gradcu, opozarjal na nevarnost Slovencev, ki delajo v Avstriji. Vir: zurnal24.si.)
 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
karl erjavec kekec

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-09-14 16:45:23


Šmarca, četudi z najpomembnejšo funkcijo v državi, od nikoder prispelega in živečega v tej vasi, ne premore več niti trgovine. Morda kakšno zanikrno gostilno, nekaj beznic in Šarčevih sosedov, trgujočih z drogo, so pa začuda zaprli, sploh, ker so narkotiki, njihova reprodukcija, nepogrešljiva omama političnih in družbenih elit in precej pomembna gospodarska panoga v državi. Končno, so vsi tovrstni kriminalci v Sloveniji varni, zlasti tisti, blizu ljubljanskemu šerifu, pri katerem je Šmarčan opravljal politični, pripravniški staž...Šmarca sicer premore, v širši javnosti nekaj zelo znanih osebnosti. Najbolj znan je Joc Pečečnik, Aleksander Jereb tudi izvira od tod, zdaj se v to sfero umešča tudi Šarec. Šmarski zet je recimo priznani marksist, Bogomir Kovač. Nasploh pa vas , ob, za Slovenijo standardnem priseljevanju južnjakov, s Šarcem na čelu, ni nič drugačna od kakšne druge, ki ima še vedno povečini slovenski živelj. Vsekakor je bil za večino Šmarčanov in kamniških občanov svojevrsten šok, ko je takratni kamniški župan, ki ga je izvolilo pretežno ruralno prebivalstvo, vstopil v stranko Pozitivne Srbije, prej omenjenega kriminalca. Šarec je hitro uvidel napako in špekulativno izstopil, vsekakor pa nakazal svoj, balkanski način razmišljanja in dojemanja stvari v življenju, z izrazitim, že skoraj živalskim nagonom po preživetju. Mojemu zapisu bi tokrat moral verjeti tudi Potočnik, ker sem iz - Šmarce. Tudi in predvsem zato, mi hitreje obrne želodec, ko vidim nekatere ljudi v politiki, ki to nikoli ne bi smeli biti, če bi hoteli ohraniti neke minimalne etične in higienske standarde med tistimi, ki odločajo o usodi naroda. Tako pa se nad njim in državo zgrinjajo le temni oblaki.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Erjavca pomirja, da za Kekca na plakatu mislijo, da je tirolski planšar