objavi na
pozareport.si

forum

Ponedeljek, 12. december 2016 ob 06:21

Mejra Festić bi šele zdaj nekaj razkrivala. Računa pa na SMC, zaradi bratranca Janeza Janše.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Mejra Festić (levo Michale Tosch) lobira proti Bradešku in ponuja razkritja na Banki Slovenije.
Čeprav je predsednik države Borut Pahor za novega viceguvernerja Banke Slovenije predlagal Jožefa Bradeška, člana uprave banke SID, Mejra Festić, sedanja viceguvernerka, ki februarja prihodnje leto na Banki Slovenije ostaja brez službe, preprosto ne da miru in čaka na svojo drugo priložnost. Pred jutrišnjim, torkovim glasovanjem v državnem zboru, kjer kandidat za viceguvernerja potrebuje najmanj 46 poslanskih glasov, pa je največja vladna stranka SMC razklana. Del poslancev stranke Mira Cerarja namreč ne želi glasovati za Bradeška, ker je Jožef Bradeško bratranec Janeza Janše, prvaka SDS.
Volitve so tajne, na tajnih volitvah pa se vedno lahko marsikaj zgodi. Razklanost po naših informacijah izkorišča Mejra Festić, ki računa, da če pade Bradeško, potem bi lahko Pahor ob vnovičnem predlogu za viceguvernerja - namesto Bradeška - predlagal prav njo. Pri lobiranju meša meglo, kot pravijo naši viri, in obljublja, da bo razkrila "vse svinjarije na Banki Slovenije", karkoli naj bi že to pomenilo, če bo spet izvoljena za viceguvernerko. To obljublja šele zdaj, čeprav Festićeva že šest leta dela na Banki Slovenije! Toliko o verodostojnosti takšnih obljub.
Pri tem je treba vedeti, da nihče od nekdanjih viceguvernerjev ni več prišel skozi kadrovsko sito za nov mandat, ker so "bili zraven" pri bančnih poslih, Festićeva pa očitno misli, da ona lahko dobi še en mandat. Znotraj poslanske skupine Socialnih demokratov pa naj bi za Mejro Festić lobiral poslanec Janko Veber.
Medtem pa Festićeva skupaj z možem Michaelom Toschem, bivšim fantom Tine Maze, v vseh mogočih in nemogočih pozah pozira na Facebooku. Tosch pa zraven objavlja svoje fotografije ob grobovih znanih osebnosti in kratke videoklipe o eksorcizmu ...

				Pozirata v vseh mogočih in nemogočih pozah: Mejra Festić in Michael Tosch na Facebooku<br>
			Pozirata v vseh mogočih in nemogočih pozah: Mejra Festić in Michael Tosch na Facebooku
O viceguvernerki Mejri Festić smo pred kratkim poročali v dveh člankih o spornem nakupu stanovanja v mariborskem Hutterjevem bloku. Ta dva članka si lahko preberete tukaj in tukaj.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mejra Festić Borut Pahor Jožef Bradeško miro cerar Janez Janša janko veber Michael Toš Tosch Tina Maze Socialni demokrati

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

slavko pezdir

2019-06-23 10:14:02


Ko se bodo naši politiki, medijski dreserji javnega mnenja in običajni volivci naslednjič ponovno zgražali nad nizko volilno udeležbo, naj se spomnijo, da je ta vse nižja prav zaradi splošno prepoznanega neustavnega sorazmernega volilnega sistema (po veljavni presoji Ustavnega sodišča RS), ki generira od volivcev odtujeno in nedemokratično strankokracijo poslancev v Državnem zboru RS. Le od volilne baze popolnoma odtujeni in neodvisni poslanci, ki jih skrbijo le lastni osebni in strankarski partikularni interesi ter njihova obramba za vsako ceno, so sposobni na tako bizaren in prozoren način, kot smo ga lahko doživeli, reševati samopašnega in prezirljivega "multipraktik ministra s teflonsko kožo - vojaka Erjavca", zato da bi branili in utrjevali še naprej predvsem svoje partikularne osebne in strankarske interese ter interese vladajočega politično-kriminalnega podzemlja "ugrabljene države", Za odtujeno in nikomur odgovorno vladajočo strankokracijo v DZ RS, ki v skladu s svojimi partikularnimi interesi samovoljno izbira in postavlja še za razred bolj odtujeno in samopašno izvršilno vejo oblasti, niso ne pomembni in ne veljavni nikakršni politični, strokovni in etični argumenti opozicije. Za aktualno izvršilno in zakonodajno vejo oblasti v RS so le samovoljno in arbitrarno veljavne in izvršljive celo veljavne odločbe Ustavnega sodišča RS, kar pomeni, da je vladajoča strankokracija na Slovenskem, kakor jo poosebljata "manjšinska" vlada Marjana Šarca in vladajoča koalicija LMŠ, SD, SMC, SAB in Desusa s konstitutivno podporo koalicijsko-opozicijske Levice, temeljni in najbolj poguben generator neustavnosti in protiustavnosti, najmogočnejši kršitelj in ogroževalec demokracije, vladavine prava in dobesedno sistemski sovražnik univerzalnih temeljnih človekovih pravic in svoboščin v RS kot (vsaj formalno) enakopravni in enakovredni članici skupnosti EU. Dokler bo vladajoča kleptokracija in nedemokratično izvoljena strankokracija lahko na tako perverzno pristran(kar)ski način branila in ubranila svoje najbolj politično, strokovno in etično kompromitirane funkcionarje ter z njimi sistematično nižala zaupanje v vladajočo politiko in politike ter s tem posredno tudi v formalno demokratični in pluralni večstrankarski sistem, bo volilna udeležba padala kot izraz vse poraznejšega nezaupanja v veljavni politični sistem in njegove najvidnejše kreatorje in nosilce.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Mejra Festić bi šele zdaj nekaj razkrivala. Računa pa na SMC, zaradi bratranca Janeza Janše.