objavi na
pozareport.si

forum

Ponedeljek, 12. december 2016 ob 06:21

Mejra Festić bi šele zdaj nekaj razkrivala. Računa pa na SMC, zaradi bratranca Janeza Janše.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Mejra Festić (levo Michale Tosch) lobira proti Bradešku in ponuja razkritja na Banki Slovenije.
Čeprav je predsednik države Borut Pahor za novega viceguvernerja Banke Slovenije predlagal Jožefa Bradeška, člana uprave banke SID, Mejra Festić, sedanja viceguvernerka, ki februarja prihodnje leto na Banki Slovenije ostaja brez službe, preprosto ne da miru in čaka na svojo drugo priložnost. Pred jutrišnjim, torkovim glasovanjem v državnem zboru, kjer kandidat za viceguvernerja potrebuje najmanj 46 poslanskih glasov, pa je največja vladna stranka SMC razklana. Del poslancev stranke Mira Cerarja namreč ne želi glasovati za Bradeška, ker je Jožef Bradeško bratranec Janeza Janše, prvaka SDS.
Volitve so tajne, na tajnih volitvah pa se vedno lahko marsikaj zgodi. Razklanost po naših informacijah izkorišča Mejra Festić, ki računa, da če pade Bradeško, potem bi lahko Pahor ob vnovičnem predlogu za viceguvernerja - namesto Bradeška - predlagal prav njo. Pri lobiranju meša meglo, kot pravijo naši viri, in obljublja, da bo razkrila "vse svinjarije na Banki Slovenije", karkoli naj bi že to pomenilo, če bo spet izvoljena za viceguvernerko. To obljublja šele zdaj, čeprav Festićeva že šest leta dela na Banki Slovenije! Toliko o verodostojnosti takšnih obljub.
Pri tem je treba vedeti, da nihče od nekdanjih viceguvernerjev ni več prišel skozi kadrovsko sito za nov mandat, ker so "bili zraven" pri bančnih poslih, Festićeva pa očitno misli, da ona lahko dobi še en mandat. Znotraj poslanske skupine Socialnih demokratov pa naj bi za Mejro Festić lobiral poslanec Janko Veber.
Medtem pa Festićeva skupaj z možem Michaelom Toschem, bivšim fantom Tine Maze, v vseh mogočih in nemogočih pozah pozira na Facebooku. Tosch pa zraven objavlja svoje fotografije ob grobovih znanih osebnosti in kratke videoklipe o eksorcizmu ...

				Pozirata v vseh mogočih in nemogočih pozah: Mejra Festić in Michael Tosch na Facebooku<br>
			Pozirata v vseh mogočih in nemogočih pozah: Mejra Festić in Michael Tosch na Facebooku
O viceguvernerki Mejri Festić smo pred kratkim poročali v dveh člankih o spornem nakupu stanovanja v mariborskem Hutterjevem bloku. Ta dva članka si lahko preberete tukaj in tukaj.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mejra Festić Borut Pahor Jožef Bradeško miro cerar Janez Janša janko veber Michael Toš Tosch Tina Maze Socialni demokrati

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-10-15 08:06:26


Niso zjebani v glavo na način kot ta iz Komende, ki smeti na portalu, a privilegiranci, otroci in pankrti komunizma, kateri upravljajo s Slovenijo, imajo do te mere pomračen um, da nikoli ne bodo doumeli poanto demokracije, razsodnosti in predvsem civiliziranosti, kulture bivanja. Zanje, tudi za osla, katerega oče je jahal lesenega konja je vladavina prava tisto, kar jim napolni bančne račune. Ljudje, ki jih pri tem oškodujejo, okradejo ali ubijejo, so v tem pogledu le kolateralna škoda teh, ki v cilju zasledovanja višjih interesov, zase menijo, da jim ne smrdi iz polnih riti... Predsednik vlade sicer ni pravnik, vztrajal je le do šestih popravnih v srednji šoli. Po tem so mu strici uredili zadeve. Vsekakor je presegel vzornike po partijski liniji, s tremi razredi osnovne šole, kar pa ne zadostuje modernemu času in se vsesplošno kaže v precejšnji mentalni zaostalosti, zaradi česar nas nikjer več kot države, ne jemljejo resno. Izjemi sta morda Severna Makedonija in Kosovo. ..SMC je bila vseskozi le podaljšana roka nedotakljivih kriminalnih združb, ki obvladujejo državo. Preko sodstva vodijo vse poti in na ustavnem sodišču se jim je največkrat zataknilo. Zato so ukrepali... Tudi sam imam izkušnjo mafijske države, kjer se je ustavna presoja na sodiščih nižjih stopenj ignorirala. Ob šanku so se pač dogovorili in zmenili drugače... LMŠ zgolj nadaljuje tam, kjer je SMC, ki v bistvu ne obstaja več, končala. Njihova težava se kaže v tem, da kot nekoč v šoli, ne sledijo snovi; kako bi, komiki, hišniki, prodajalci, vulkanizerji in bleferji. Žepe si pa vseeno polnijo in to šteje.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Mejra Festić bi šele zdaj nekaj razkrivala. Računa pa na SMC, zaradi bratranca Janeza Janše.