objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Petek, 23. december 2016 ob 06:57

Incident v Zagrebu. Poniževanje slovenske diplomacije presega že vse meje.
Tako Dejan Steinbuch, kolumnist in urednik spletnega portala PortalPlus, o poniževanju slovenske diplomacije, ki presega že vse meje. Vir: PortalPlus.si.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Dejan Steinbuch
Simptomatično za (slovensko; op. u.) diplomacijo v slepi ulici je tudi to, da njene diplomate lahko brez kakršnih koli posledic ponižujejo v državah, ki so sicer uradno prijateljske, dejansko pa so lahko tudi neprijetna konkurenca.
Mislimo na incident v Zagrebu, ki je za Slovenijo brez dvoma ponižujoč. Ko je namreč slovenska delegacija, ki jo je vodila Smiljana Knez, veleposlanica na Hrvaškem, 19. decembra obiskala hrvaški MZZ zaradi sestanka Stalne mešane komisije o t. i. SOPS (Sporazum o obmejnem prometu in sodelovanju), se je zapletlo že ob vstopu.
... Na recepciji so namreč zahtevali osebne dokumente in neizkušena, prestrašena veleposlanica se je pustila tako ponižati, da je izročila svoj osebni dokument, sledili pa so ji tudi ostali člani delegacije.
(Tako Dejan Steinbuch, kolumnist in urednik spletnega portala PortalPlus, o poniževanju slovenske diplomacije, ki presega že vse meje. Vir: PortalPlus.si.)
 
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
dejan steinbuch Smiljana Knez

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Incident v Zagrebu. Poniževanje slovenske diplomacije presega že vse meje.