objavi na
pozareport.si

forum

Četrtek, 26. januar 2017 ob 14:58

Milan Brglez vabi Bojana Požarja na kosilo, da izve njegovo plat resnice. Vabilo sprejeto.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Milan Brglez, predsednik državnega zbora, odgovarja Bojanu Požarju in ga hkrati vabi na kosilo.
Spoštovani gospod Požar,
 
vsako jutro z zanimanjem preberem vaše zapise na vašem portalu. Danes se vam oglašam zato, da pojasnim nekaj "zdrsov", ki so se vam dogodili ob vašem današnjem zapisu:
1. Glede novele ZTuj, nisem ničesar obljubljal, tako da ne vem, kdo vam je razlagal te informacije. Vsekakor so napačne.
2. Meni se zdi žaljivo, vam morda ne, da o naših državljanih pišete, da živijo Bogu za hrbtom. Zato bi prosil, da se takih dikcij drugič vzdržite, ker so neprimerne.
3. Nikoli nisem govoril naokoli, da bom kandidiral za predsednika. To so v mojem imenu počeli drugi. Eni zato, ker so verjeli, da bi bilo to prav, drugi pa zato, ker so s tem hoteli udejanjiti rimsko reklo "povišaj in odstrani". Sam svoje aktualne obveznosti jemljem resno in odgovorno ter jih želim opravljati vestno še naprej, do zaključka mandata.
4. Glede anonimk, mi zadeve niso poznane, je pa res, da anonimkam vedno in povsod nasprotujem. Jaz s to anonimko nimam nič, se mi pa vsekakor zdi nedostojna in nespoštljiva do ministrice za notranje zadeve.
5. Škoda je, da niste vseh dejstev, ki ste jih zapisali, preverili tudi pri meni. Z veseljem bi vam še jaz kaj povedal.
In končno: z veseljem bi šel tudi kdaj z vami za kosilo, da ne boste obedovali samo s tistimi, ki so lakonično, kljub temu da se nazivajo krščanski demokrati, glede vprašanj o Zakonu o tujcih, pa še kje, v popolni disharmoniji s papežem Frančiškom in vrhom rimokatoliške cerkve. Torej, če ste za kosilo ali vsaj kavo, mi sporočite, pa greva. Verjamem, da vas bo zanimala tudi moja plat resnice.
Vse dobro vam želim.
Milan Brglez
 
Spoštovani gospod Brglez, predsednik državnega zbora,
 
vaš cenjeni odgovor sem prebral z velikim zanimanjem.
Naj vam ob tem samo povem, da o sodržavljanih nikakor ne pišem, da živijo "Bogu za hrbtom". To je precej nenavadna interpretacija tega dela mojega članka, nenazadnje, tudi sam polovico tedna preživim na Hočkem Pohorju, kar je ne samo za Ljubljančane, ampak celo za številne Mariborčane, nekje "Bogu za hrbtom". To dokazuje tudi politično obnašanje slovenske vlade, uradnega Maribora, in celo medijev, do najnovejšega projekta Magna Styer, ki bo z lakirnico in njenimi odpadki resno načela ekološko ravnotežje in dobro pitno vodo na teritoriju Hoč. Morda bi se lahko v tem smislu Vi bolj zavzeli tudi za Hočane, podobno, kot se v zvezi ZTuj zavzemate za (potencialne) migrante.
Kar se tiče prijaznega vabila na kosilo ali kavo, sprejmem, z velikim veseljem. Kot vsako vabilo.
Tudi jaz vam želim vse dobro.
Bojan Požar
 
Danajšnji članek Bojana Požarja  z naslovom "Glavni luzer novele zakona o tujcih je Milan Brglez. Vesna Györkös Žnidar ga je pohodila", si lahko preberete tukaj

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
milan brglez bojan požar Vesna Gyrks Žnidar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

ivan maček

2019-09-16 12:16:03


Ni direktno povezano z prispevkom g. Požarja, vendar se globoko strinjam z komentarjem ki sem si ga sposodil. Če bi ga spisal sam ne bi bil tako "prijazen" do gamadi ki se ji reče policija. Solo • 31 minutes ago • edited Gorenakov namen je zbujati prizanesljivost in simpatije do policije, ampak policaji si naše prizanesljivosti in simpatij ne zaslužijo. Zakaj? Prvič zato, ker komunističnim banditom na oblasti pomagajo preplavljati Slovenijo z ilegalnimi afro-arabskimi migrant. Namesto, da bi jih obravnavali kot kriminalce (kar tudi so), jih taksirajo do azilnih domov in poskrbijo za njihovo maksimalno udobje in prvoklasno oskrbo - na davkoplačevalske stroške seveda. Čeprav vsi (vključno s policijo) dobro vemo, da ne gre za nikakršne "uboge begunce, ženske in otroke", ampak da 95% migrantov sestavljajo mladi moški vojaške starosti (18 do 40 let), povečini islamisti, kriminalci, teroristi, posiljevalci, roparji in morilci, pa policija pri tem miži na obe očesi in se na veliko spreneveda. Policija tako ne opravlja svojega temeljnega poslanstva, za katerega jo plačujemo - varovanje reda, zakonitosti in varnosti državljanov - ampak prav nasprotno: Slovenijo in Slovence pospešeno spravlja v stanje permanentnega kriminala, kaosa in vojnega stanja, ki ga s seboj prinaša masa uvoženih militantnih džihadistov, barbarov in primitivcev, ki odkrito sovražijo bele Evropejce in našo kulturo. In kot drugo si policisti ne zaslužijo naših simpatij, ker so hinavci z dvojnimi merili. Ilegalnim migrantom namreč gledajo skozi prste - celo v primerih, ko jih zalotijo pri samem kriminalnem dejanju, pa migrant potem izreže magično besedico "azil" - medtem ko taisti policaji svoje lastne poštene državljane, rojake in davkoplačevalce terorizirajo in strogo oglobijo za vsak najmanjši drek ali nepomemben prekršek (vožnja 5km/h prehitro po ravni pregledni cesti, neuporaba varnostnega pasu, napačno parkiranje, itd). Po zaslugi policije imamo torej dve kategoriji državljanov - na eni strani je kasta nedotakljivih, za katere zakoni ne veljajo (migranti, cigani, čefurji in udbomafijski plenillski politiki ala Zorangutan Mafijanković), na drugi strani je pa brezpravna raja tlačenih slovenskih davkoplačevalcev, ki vse to drago plača. Dokler bo tako in dokler bo policija (komunistična milica) zgolj represivni organ in podaljšana roka genocidne antislovenske jugo-boljševistične zločinske bande - katerih edini cilj je ropati, tlačiti, terorizirati in končno iztrebiti Slovence - si naših simpatij gotovo ne zasluži, pa če policaj (miličnik) Gorenak še tako milo naklada in sadi rožice.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Milan Brglez vabi Bojana Požarja na kosilo, da izve njegovo plat resnice. Vabilo sprejeto.