objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Četrtek, 16. februar 2017 ob 19:19

Janka Vebra obtožujejo, da je kot Donald Trump
Tako Irena Prijović, generalna sekretarka Združenja nadzornikov Slovenije, o izjavah Janka Vebra, poslanca Socialnih demokratov, izrečenih med nedavnim intervjujem za časopis Delo in zapisanih na Facebooku.Češ, Janko Veber kot vidna politična osebnost javno laže in je javnosti prepuščeno, da mu zaupa, pred nami pa naj bi bila po mnenju Irene Prijović težka naloga, da ločimo dejstva od Vebrove fikcije, ki - spet po mnenju Prijovićeve - menda upa, da na naslednjih volitvah dobimo slovenskega Trumpa, pri tem pa najbrž misli sebe.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Janko Veber
G. Veber je kot Trump, ki se vneto drži svojih laži in jih predstavlja kot alternativna dejstva ... (vir: spletna stran Združenja nadzornikov Slovenije)
(Tako Irena Prijović, generalna sekretarka Združenja nadzornikov Slovenije, o izjavah Janka Vebra, poslanca Socialnih demokratov, izrečenih med nedavnim intervjujem za časopis Delo in zapisanih na Facebooku.
Češ, Janko Veber kot vidna politična osebnost javno laže in je javnosti prepuščeno, da mu zaupa, pred nami pa naj bi bila po mnenju Irene Prijović težka naloga, da ločimo dejstva od Vebrove fikcije, ki - spet po mnenju Prijovićeve - menda upa, da na naslednjih volitvah dobimo slovenskega Trumpa, pri tem pa najbrž misli sebe.)
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
janko veber Irena Prijović

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Janka Vebra obtožujejo, da je kot Donald Trump