objavi na
pozareport.si

forum

Petek, 17. februar 2017 ob 10:40

Prva dama Desusa, ki ji tik pred kongresom grozijo z Natašo Pirc Musar, vrača udarec.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Julijana Bizjak Mlakar odgovarja na pismo, poslano Karlu Erjavcu (za povečavo kliknite na sliko).
Na včerajšnje pismo treh vidnih članov stranke Desus iz Kamnika, ki naj bi zapustili stranko, zaradi poslanke Julijane Bizjak Mlakar (med drugim ji očitajo klevete, mobing in ji grozijo z odvetnico Natašo Pirc Musar), se je zdaj s posebnim pismom odzvala napadena Julijana Bizjak Mlakar. Nekdanja ministrica in predsednica lokalnega kamniškega odbora stranke Desus sporoča, gospa Marija Palma, ena od podpisnic pisma, ni več sekretarka lokalnega odbora, včerajšnje pismo Karlu Erjavcu pa naj bi bilo "politično motivirano" in "tempirano na čas kongresa stranke", ki bo res že jutri - soboto, 18. februarja.
Celotno pismo Julijane Bizjak Mlakar si lahko preberete na desni strani članka.

				Julijana Bizjak Mlakar odgovarja na pismo, poslano Karlu Erjavcu (za povečavo kliknite na sliko).<br>
			Julijana Bizjak Mlakar odgovarja na pismo, poslano Karlu Erjavcu (za povečavo kliknite na sliko).

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
julijana bizjak mlakar desus nataša pirc musar marija palma karl erjavec desus kamnik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-09-14 16:45:23


Šmarca, četudi z najpomembnejšo funkcijo v državi, od nikoder prispelega in živečega v tej vasi, ne premore več niti trgovine. Morda kakšno zanikrno gostilno, nekaj beznic in Šarčevih sosedov, trgujočih z drogo, so pa začuda zaprli, sploh, ker so narkotiki, njihova reprodukcija, nepogrešljiva omama političnih in družbenih elit in precej pomembna gospodarska panoga v državi. Končno, so vsi tovrstni kriminalci v Sloveniji varni, zlasti tisti, blizu ljubljanskemu šerifu, pri katerem je Šmarčan opravljal politični, pripravniški staž...Šmarca sicer premore, v širši javnosti nekaj zelo znanih osebnosti. Najbolj znan je Joc Pečečnik, Aleksander Jereb tudi izvira od tod, zdaj se v to sfero umešča tudi Šarec. Šmarski zet je recimo priznani marksist, Bogomir Kovač. Nasploh pa vas , ob, za Slovenijo standardnem priseljevanju južnjakov, s Šarcem na čelu, ni nič drugačna od kakšne druge, ki ima še vedno povečini slovenski živelj. Vsekakor je bil za večino Šmarčanov in kamniških občanov svojevrsten šok, ko je takratni kamniški župan, ki ga je izvolilo pretežno ruralno prebivalstvo, vstopil v stranko Pozitivne Srbije, prej omenjenega kriminalca. Šarec je hitro uvidel napako in špekulativno izstopil, vsekakor pa nakazal svoj, balkanski način razmišljanja in dojemanja stvari v življenju, z izrazitim, že skoraj živalskim nagonom po preživetju. Mojemu zapisu bi tokrat moral verjeti tudi Potočnik, ker sem iz - Šmarce. Tudi in predvsem zato, mi hitreje obrne želodec, ko vidim nekatere ljudi v politiki, ki to nikoli ne bi smeli biti, če bi hoteli ohraniti neke minimalne etične in higienske standarde med tistimi, ki odločajo o usodi naroda. Tako pa se nad njim in državo zgrinjajo le temni oblaki.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Prva dama Desusa, ki ji tik pred kongresom grozijo z Natašo Pirc Musar, vrača udarec.