objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Torek, 21. februar 2017 ob 06:48

Ocena: Brglez je politično truplo. Še njegovi ga imajo zdaj za karikaturo.
Tudi Vlado Miheljak, kolumnist tednika Mladina, se očitno strinja s prevladujočo tezo na politični sceni, da je Milan Brglez, predsednik državnega zbora in podpredsednik SMC, sicer pred dnevi še ljubljenec tednika Mladina, po razpletu afere z Mirom Cerarjem in sprejetju novele zakona o tujcih postal politično truplo. Oziroma karikatura.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Milan Brglez
... Njegov (Cerarjev) partijski tovariš Brglez pa se je iz političnega upornika proti ekscesom v lastni stranki spremenil v politično karikaturo ... (vir: Mladina)
(Tudi Vlado Miheljak, kolumnist tednika Mladina, se očitno strinja s prevladujočo tezo na politični sceni, da je Milan Brglez, predsednik državnega zbora in podpredsednik SMC, sicer pred dnevi še ljubljenec tednika Mladina, po razpletu afere z Mirom Cerarjem in sprejetju novele zakona o tujcih postal politično truplo. Oziroma karikatura.)
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
milan brglez Vlado Miheljak

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Ocena: Brglez je politično truplo. Še njegovi ga imajo zdaj za karikaturo.