objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 6. april 2017 ob 06:58

Razkritje. Klavdija Markež, ministrica plagiatorka, pod novim imenom postala direktorica zbornice
Nekdanji ministrici in bivši poslanki Cerarjeve stranke SMC ter razvpiti plagiatorki so pod novim imenom Klavdija Štalcer našli tudi novo funkcijo - je že direktorica Turistično gostinske zbornice Slovenije!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Klavdija Markež takrat, ko je postala ministrica (levo), in danes kot Klavdija Štalcer (desno).
Se še spomnite Klavdije Markež, nekdanje poslanke Cerarjeve stranke SMC in nekajdnevne ministrice za šolstvo, ki je morala odstopiti pod težo dokazov, da je njen magisterij na Fakulteti za državne in evropske študije - srhljiv plagiat?
Vse to se je dogajalo pred dvema letoma, točno ob tem času. Klavdija Markež je najprej odstopila kot ministrica, takrat je pred televizijskimi kamerami tudi potočila kakšno solzico, nato pa še kot poslanka. Potem je počasi izginila z medijskega radarja.
Kasneje so se na sceni razširile govorice, da naj bi "spremenila ime" in se zaposlila na Slovenskih železnicah ali Savi, vendar se te govorice niso potrdile. No, zdaj smo jo vendarle odkrili. Pod spremenjenim imenom "Klavdija Štalcer" se je nenadoma znašla na funkciji direktorice Turistično gostinske zbornice Slovenije, uraduje pa na Dimičevi 13 v Ljubljani (faksimile objavljamo v nadaljevanju).
Spremembo svojega imena, no, še natančneje - priimka (dopuščamo sicer možnost, da si je samo povrnila svoj dekliški priimek), je Klavdija Markež opravila s kirurško natančnostjo. Spremenila je namreč tudi svoj Facebook (faksimile) in Twitter profil, pri čemer pa doslej še ni tvitnila.

				Uradna stran Turistično gostinske zbornice Slovenije z direktorico Klavdijo Štalcer (Markež) v glavni vlogi (za povečavo kliknite na sliko) ...<br>
			Uradna stran Turistično gostinske zbornice Slovenije z direktorico Klavdijo Štalcer (Markež) v glavni vlogi (za povečavo kliknite na sliko) ...

				... To pa je naslovna strank Facebook profila Klavdije Štalcer.<br>
			... To pa je naslovna strank Facebook profila Klavdije Štalcer.

JAZ SEM KLAVDIJA ŠTALCER, JAZ SEM KLAVDIJA ŠTALCER!

Ko smo jo pred dvema dnevoma končno le dobili na telefon, na stacionarni telefonski številki Turistično gostinske zbornice, nam je na vprašanje, ali je to ona - Klavdija Markež, nekdanja poslanka in ministrica, ter zakaj je spremenila priimek, dvakrat zapored dokaj jezno zavpila: "Jaz sem Klavdija Štalcer, jaz sem Klavdija Štalcer," nato pa odložila telefonsko slušalko.

MENDA SE VRAČA TUDI NJEN MOŠKI IZ SMC - NEJC BREZOVAR

Spomnimo. Klavdija Markež naj bi, potem ko je postala poslanka SMC, na Ptuju zapustila svojega (bivšega?!) moža Roberta Markeža in dva mladoletna otroka, v Ljubljani pa naj bi bila nekaj časa "skupaj" z Nejcem Brezovarjem, nekdanjim vplivnim članom ožjega vodstva SMC, zdaj pa odrinjenim državnim sekretarjem na ministrstvu za javno upravo.
Res pa je, da se v zadnjem času širijo govorice, da se "Brezovar vrača", in sicer tako, da naj bi se pač "priklonil" Eriku Kopaču in Aleksandru Kešeljeviću iz kabineta predsednika vlade Mira Cerarja, neke "lobistične posle" pa naj bi si obetal tudi pri ljubljanskem županu Zoranu Jankoviću. Nejc Brezovar je spomladi 2015 sicer veljal za glavnega političnega in kariernega mentorja Klavdije Markež oziroma Klavdije Štalcer.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Klavdija Štalcer Klavdija Markež SMC turistično gostinska zbornica slovenije Robert Markež Nejc Brezovar Erik Kopač aleksandar kešeljević zoran janković

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-11-12 09:10:56


Škoditi slovenskim nacionalnim interesom, res ni razlog za odstop ministra v nastavljeni vladi globoke države. V tem pogledu nikoli in nikdar ne moremo preseči Hrvatov, niti v sodnih sporih niti na nogometni tekmi. Sosedje spoštujejo lepo njihovo in so ponosen narod. Jebivetri z juga in od nikoder ter kakor Erjavec, totalno zjebani v glavo, državo slovenskega naroda jemljejo kot trgovski center, koder nekontrolirano divjajo z nakupovalnim vozičkom in čim več skušajo natlačiti vanj s polic, dokler imajo čas, ki jim ga je odmerila mafija. Murgle poskrbijo, da potem vedno odidejo mimo blaganje, brez osebne in kazenske odgovornosti... Vlada pade, tudi leva, kot nekoč Pahorjeva, ko Jankovič, Golobičeva , Kresalova in podobna drhal, ne dobijo gratis kavice in rogljička za dobro jutro v samopostrežbi imenovani Slovenija. Razumljivo, da temu sledi tudi povabilo na kosilo in gala večerja, vse na račun ljudi, tudi otrok, ki hodijo lačni spat in se zbujajo s krči v želodcu. ..Končno, kdo lahko sodno procesuira tako karamboliran osebek kor je Erjavec? Že pri Jankoviču vidimo, da se na sodišču vede kot opica, ki drugam kot v kletko ne sodi. In to tisto v živalskem vrtu...Hudo je, to pišem iz lastnih izkušenj, bosti se z norcem na sodišču. Kiminalna država in pravosodje na ravni, karšni je, dopuščata najbolj neverjetne, skoraj bolne stvari. Zato je tudi pred Erjavcem še svetla prihodnost. Svetujem pa vsem izbrancem Murgel, da se držijo partizanskih in gasilskih veselic ter kmetijskih sejmov. Niso jim pobrali potnih listov, a s propadom Adrie imajo razlog več, da se ne smešijo izven meja mafijske države. Morda si bodo kot nekoč Virant, priskrbeli cenejše vozovnice pri Air Croatia in zato odstopili še košček slovenske zemlje ali morja. Zdelo bi se logično v razmišljanju osebkov, ki niso sposobni razmišljati. Ker v Rusijo bo treba po napotke.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Razkritje. Klavdija Markež, ministrica plagiatorka, pod novim imenom postala direktorica zbornice