objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Sobota, 22. april 2017 ob 07:16

Borut Jamnik na Telekomu po moško prenesel hud poraz. No, vsaj na zunaj.
Takole "po moško" je Borut Jamnik, dosedanji predsednik nadzornega sveta Telekoma Slovenije, prenesel včerajšnji poraz na skupščini Telekoma, ko ga je zamenjal Slovenski državni holding oziroma predsednica uprave SDH Lidia Glavina. Ampak to je samo "
Bojan Požar

Odpri galerijo

Borut Jamnik
... Ta trenutek je povsem legitimno, da je večinski lastnik imenoval nadzorni svet v novi sestavi, za katerega verjamem, da bo sledil enakim ciljem, ki jim je sledil nadzorni svet do zdaj ...
(Takole "po moško" je Borut Jamnik, dosedanji predsednik nadzornega sveta Telekoma Slovenije, prenesel včerajšnji poraz na skupščini Telekoma, ko ga je zamenjal Slovenski državni holding oziroma predsednica uprave SDH Lidia Glavina.
Ampak to je samo "za navzven", za javnost. Več o tem, kaj vse se je zares dogajalo v zakulisju te kadrovske zamenjave leta, če ne celo "desetletja" in kakšna je zdaj perspektiva Boruta Jamnika, pa objavljamo jutri.)

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
borut jamnik lidia glavina telekom slovenije sdh slovenski državni holding

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Borut Jamnik na Telekomu po moško prenesel hud poraz. No, vsaj na zunaj.