objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 2. maj 2017 ob 07:12

Dokumenti. Tanja Žagar in Miki Šarac na isti dan v isti stolpnici kupila vsak svoje stanovanje.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Tanja Žagar je za svoje stanovanje odštela dobrih 270 tisoč evrov (za povečavo kliknite na sliko).
Znana pevka Tanja Žagar in njen menedžer Miki Šarac sta se na začetek skupnega življenja očitno dolgo in natančno pripravljala. Medtem ko sta znancem in prijateljem razlagala, da Žagarjeva "živi kot podnajemnica" v stanovanju Mikija Šarca na Hacquetovi ulici v Ljubljani, danes objavljamo dokumente, ki te njune zgodbe postavljajo na laž.
Na tem naslovu sta si namreč Tanja Žagar in Miki Šarac na isti dan, 27. junija 2013, torej že pred štirimi leti, kupila vsak svoje stanovanje. Žagarjeva si je kupila trisobno stanovanje, Šarac pa dvosobno, obe pa sta bili kupljeni iz stečajne mase podjetja SCT stanovanjski inženiring. Tanja Žagar je za svoje stanovanje odštela nekaj več kot 270 tisoč evrov (faksimile), Miki Šarac pa je stanovanje kupil prek svojega podjetja Studio Gong, d. o. o., za dobrih 117 evrov (faksimile). No, po naših informacijah Tanja Žagar in Miki Šarac zdaj živita v njenem stanovanju, njegovega pa oddajata.

				Miki Šarac je za stanovanje odštel 117 tisoč evrov, kupil pa ga je prek svojega podjetja Studio Gong, d. o. o.<br>
			Miki Šarac je za stanovanje odštel 117 tisoč evrov, kupil pa ga je prek svojega podjetja Studio Gong, d. o. o.
Sicer pa oba tudi zelo dobro zaslužita. Žagarjeva ima poleg redne zaposlitve odprt še status samostojne podjetnice, Tanja Žagar, s. p., prek katerega je leta 2015 zaslužila 116 tisoč evrov, prej omenjeno podjetje Mikija oziroma Mihaila Šarca pa je leta 2015 zabeležilo 399 tisoč evrov prihodkov. In kot zanimivost povejmo, da je sklepa o soglasju k sklenitvi obeh prodajnih pogodb za njuni stanovanji v imenu okrožnega sodišča v Ljubljani podpisala okrožna sodnica Mateja Dobovšek (faksimile), žena samostojnega poslanca Bojana Dobovška.

				Oba sklepa o soglasju k sklenitvi prodajnih pogodb za nakup stanovanj Tanje Žagar in Mikija Šarca je podpisala okrožna sodnica Mateja Dobovšek, žena poslanca Bojana Dobovška.<br>
			Oba sklepa o soglasju k sklenitvi prodajnih pogodb za nakup stanovanj Tanje Žagar in Mikija Šarca je podpisala okrožna sodnica Mateja Dobovšek, žena poslanca Bojana Dobovška.
Tanja Žagar in Miki Šarac sta se po razkritju "afere", zelo verjetno povezane tudi z njeno (domnevno) nosečnostjo, zavila v medijski molk. Šarac je sicer pred dnevi na svojem Facebook profilu objavil fotografijo, kjer je skupaj s hčerko Laro in ženo Leno na Larinem maturantskem plesu (menda se je celo prvič zgodilo, da je Miki Šarac na Faceboku objavil fotografijo svoje žene oziroma enega od svojih dveh otrok, je pa njegov Facebook profil poln vseh mogočih fotografij Tanje Žagar), novinarjem tabloidne revije Nova pa sporočil, da njegova žena "ne bo nič govorila in da te zgodbe ne bo ..."
 
Več o tem, kdaj in kako se je Miki Šarac preselil k Tanji Žagar, pa si lahko preberete tukaj.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
tanja zagar Miki Šarac SCT Stanovanjski inženiring doo Okrožno sodišče v Ljubljani Mateja Dobovšek bojan dobovšek Revija Nova

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-10-21 10:52:17


V vsaki pravni, predvsem pa normalni državi, bi to izzvenelo kot samoumevno, torej, da politik ali ustavni sodnik, ujeta na laži, odstopita. Slovenija, v kategorijo demokratičnih družb nikakor ne spada, bolj je podobna plemenski skupnosti, saj deluje po nekem, rusko-balkanskem modelu enoumja. V takšnem režimu imajo modeli kot so Acceto, morda celo Knez, končno tudi Šarec, točno določeno funkcijo. Vse je kot gledališka predstava, ki mora od dejanja do dejanja potekati tako, da ljudstvo ne zazna zadreg in blefiranja posameznih akterjev... Mafijski ustroj države je v preteklosti na ustavnem sodišču večkrat naletel na ovire in pasti, čemur se zdaj skušajo izogniti. Tako je omenjeno sodišče osvobodilo žrtve tega brezumja, v liku Janeza Janše in Milka Noviča kot tudi Kanglerja ki jih je režim okarakteriziral kot razredne sovražnike in jih je bilo na zadovoljstvo podivjane raje, potrebno uničiti ali, po besedah enega od krivosodnih krvnikov, Masleše, totalno zjebati. Tako so na omenjenem sodišču zastajali tudi projekti nedotakljivih kriminalnih zdužb, takrat pod okriljem SMC in podobno... V sedanji sestavi ustavnega sodišča je odstranjena tudi zadnja ovira na tej poti. Kriminalci in privilegiranci režima imajo tudi preko sodnih institucij, odprto avtocesto, na vsej poti svojih hudodelstev in kaznivih dejanj. Tisti, ki se bori proti tej hordi zla, konča kot slehernik, kateri vozi po cesti v napačni smeri. Zaenkrat je temu tako. Klovn sicer čuti drobne tresljaje pri svoji sto in več odstotni podpori, a bi še vedno in bo gladko zmagal na prihodnjih volitvah. Mafija ima pred sabo vsaj še sedem let brezskrbnega plenjenja in bogatenja. Vprašanje le, če se bodo žrtve te bande, ves ta čas molče in pohlevno pustile poniževati , mnoge od njih, odhajajoče v smrt. Osebno, pričakujem žrtve tudi med sovražnikovo divizijo. Poveljujoči se ne zdi povsem gladek.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Dokumenti. Tanja Žagar in Miki Šarac na isti dan v isti stolpnici kupila vsak svoje stanovanje.