objavi na
pozareport.si
forum
Estrada

Torek, 2. maj 2017 ob 07:12

Dokumenti. Tanja Žagar in Miki Šarac na isti dan v isti stolpnici kupila vsak svoje stanovanje.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Znana pevka Tanja Žagar in njen menedžer Miki Šarac sta se na začetek skupnega življenja očitno dolgo in natančno pripravljala. Medtem ko sta znancem in prijateljem razlagala, da Žagarjeva "živi kot podnajemnica" v stanovanju Mikija Šarca na Hacquetovi ulici v Ljubljani, danes objavljamo dokumente, ki te njune zgodbe postavljajo na laž.
Na tem naslovu sta si namreč Tanja Žagar in Miki Šarac na isti dan, 27. junija 2013, torej že pred štirimi leti, kupila vsak svoje stanovanje. Žagarjeva si je kupila trisobno stanovanje, Šarac pa dvosobno, obe pa sta bili kupljeni iz stečajne mase podjetja SCT stanovanjski inženiring. Tanja Žagar je za svoje stanovanje odštela nekaj več kot 270 tisoč evrov (faksimile), Miki Šarac pa je stanovanje kupil prek svojega podjetja Studio Gong, d. o. o., za dobrih 117 evrov (faksimile). No, po naših informacijah Tanja Žagar in Miki Šarac zdaj živita v njenem stanovanju, njegovega pa oddajata.
Sicer pa oba tudi zelo dobro zaslužita. Žagarjeva ima poleg redne zaposlitve odprt še status samostojne podjetnice, Tanja Žagar, s. p., prek katerega je leta 2015 zaslužila 116 tisoč evrov, prej omenjeno podjetje Mikija oziroma Mihaila Šarca pa je leta 2015 zabeležilo 399 tisoč evrov prihodkov. In kot zanimivost povejmo, da je sklepa o soglasju k sklenitvi obeh prodajnih pogodb za njuni stanovanji v imenu okrožnega sodišča v Ljubljani podpisala okrožna sodnica Mateja Dobovšek (faksimile), žena samostojnega poslanca Bojana Dobovška.
Tanja Žagar in Miki Šarac sta se po razkritju "afere", zelo verjetno povezane tudi z njeno (domnevno) nosečnostjo, zavila v medijski molk. Šarac je sicer pred dnevi na svojem Facebook profilu objavil fotografijo, kjer je skupaj s hčerko Laro in ženo Leno na Larinem maturantskem plesu (menda se je celo prvič zgodilo, da je Miki Šarac na Faceboku objavil fotografijo svoje žene oziroma enega od svojih dveh otrok, je pa njegov Facebook profil poln vseh mogočih fotografij Tanje Žagar), novinarjem tabloidne revije Nova pa sporočil, da njegova žena "ne bo nič govorila in da te zgodbe ne bo ..."
 
Več o tem, kdaj in kako se je Miki Šarac preselil k Tanji Žagar, pa si lahko preberete tukaj.

Galerija slik

Teme
tanja zagar Miki Šarac SCT Stanovanjski inženiring d.o.o. Okrožno sodišče v Ljubljani Mateja Dobovšek bojan dobovšek Revija Nova

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Zim Zelen

2018-07-22 11:10:12


slabo se nam piše
borut rojc

2018-07-18 11:09:07


* prisvojili njuno

Prijatelji

Mira žugeljSašo LapNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Njihov glavni scenarij za naprej, če ne bo strašnega preobrata: Šarec mandatar z glasovi Luke Mesca
Po enajstih urah: Nova Slovenija verjetno ne bo šla zraven, Bratuškova super-podpredsednica vlade?!
Zakulisje pogajanj. Najhuje to sredo. Prisotni viri: Šarec ga je nadiral več kot petnajst minut!
Trikotnik na Brniku. Županič, Podbregar in televizijka Katja Tratnik
Pahor dela nove volitve. Janša ne more sestaviti vlade, Šarec pa ni material za to.
Vlada toži Hrvaško, a tožbo skriva pred slovensko javnostjo?! Mediji pa tiho, poslušno.
Vedno večji pritisk: tudi na levi bi tehničnega mandatarja, namesto Šarca
Osebna izpoved: tako kadruje Mojca Prelesnik! Fiktivni razpisi, po domače.
Dokumenti. Tanja Žagar in Miki Šarac na isti dan v isti stolpnici kupila vsak svoje stanovanje.