objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Ponedeljek, 8. maj 2017 ob 06:11

Brutalno pretepli Črta Kanonija. Vse opisano na Facebooku.
Tako je Črt Kanoni, nekdanji radijski in televizijski novinar, bivši svetovalec tedanjega ministra za obrambo Karla Erjavca, zdaj pa pisatelj, na svojem Facebook profilu opisal, kako so ga minulo soboto - brutalno pretepli.
Bojan Požar

Odpri galerijo

To je zapis Črta Kanonija na Facebooku o tem, kako so ga pretepli (za povečavo kliknite na sliko).
Preklet kreten, ubil te bom ...
 ... so bile zadnje besede ki sem jih še razločno razumel, potem pa sem imel njegove noge in roke na svojem zatilju, nekajkrat na trebuhu in po nekaj minutah mraka sem se zavedel, kaj se je zgodilo, ko sem prišel spet k zavesti ...
(Tako je Črt Kanoni, nekdanji radijski in televizijski novinar, bivši svetovalec tedanjega ministra za obrambo Karla Erjavca, zdaj pa pisatelj, na svojem Facebook profilu opisal, kako so ga minulo soboto - brutalno pretepli.)
 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Črt Kanoni karl erjavec

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-09-14 16:45:23


Šmarca, četudi z najpomembnejšo funkcijo v državi, od nikoder prispelega in živečega v tej vasi, ne premore več niti trgovine. Morda kakšno zanikrno gostilno, nekaj beznic in Šarčevih sosedov, trgujočih z drogo, so pa začuda zaprli, sploh, ker so narkotiki, njihova reprodukcija, nepogrešljiva omama političnih in družbenih elit in precej pomembna gospodarska panoga v državi. Končno, so vsi tovrstni kriminalci v Sloveniji varni, zlasti tisti, blizu ljubljanskemu šerifu, pri katerem je Šmarčan opravljal politični, pripravniški staž...Šmarca sicer premore, v širši javnosti nekaj zelo znanih osebnosti. Najbolj znan je Joc Pečečnik, Aleksander Jereb tudi izvira od tod, zdaj se v to sfero umešča tudi Šarec. Šmarski zet je recimo priznani marksist, Bogomir Kovač. Nasploh pa vas , ob, za Slovenijo standardnem priseljevanju južnjakov, s Šarcem na čelu, ni nič drugačna od kakšne druge, ki ima še vedno povečini slovenski živelj. Vsekakor je bil za večino Šmarčanov in kamniških občanov svojevrsten šok, ko je takratni kamniški župan, ki ga je izvolilo pretežno ruralno prebivalstvo, vstopil v stranko Pozitivne Srbije, prej omenjenega kriminalca. Šarec je hitro uvidel napako in špekulativno izstopil, vsekakor pa nakazal svoj, balkanski način razmišljanja in dojemanja stvari v življenju, z izrazitim, že skoraj živalskim nagonom po preživetju. Mojemu zapisu bi tokrat moral verjeti tudi Potočnik, ker sem iz - Šmarce. Tudi in predvsem zato, mi hitreje obrne želodec, ko vidim nekatere ljudi v politiki, ki to nikoli ne bi smeli biti, če bi hoteli ohraniti neke minimalne etične in higienske standarde med tistimi, ki odločajo o usodi naroda. Tako pa se nad njim in državo zgrinjajo le temni oblaki.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Brutalno pretepli Črta Kanonija. Vse opisano na Facebooku.