objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 17. maj 2017 ob 06:24

Sta Kučan in Golobič stranki SMC našla kandidatko za predsednico države: Maja Makovec Brenčič že drugič proti Pahorju?
Bojan Požar

Odpri galerijo

Ministrica Maja Makovec Brenčič naj bi bila kandidatka stranke SMC za predsedniške volitve.
Maja Makovec Brenčič, ministrica za izobraževanje, znanost in šport, naj bi bila kandidatka SMC za prihajajoče jesenske predsedniške volitve. Te govorice so se razširile po "njenem" ministrstvu in znotraj stranke SMC, potem ko je predsedniško kandidaturo odpovedal predsednik državnega zbora in podpredsednik SMC Milan Brglez.
Maja Makovec Brenčič je vsekakor dovolj ambiciozna za takšno kandidaturo, minule dni pa je tudi odigrala eno od glavnih vlog pri imenovanju Edvarda Kolarja za novega predsednika uprave Športne Loterije. Če bo Maja Makovec Brenčič res predsedniška kandidatka SMC, to pomeni tudi nov spoj med stranko Mira Cerarja, tako imenovano staro levico, in krogom nekdanjega predsednika propadle stranke Zares Gregorja Golobiča. Milan Kučan in Golobič sta namreč Majo Makovec Brenčič v boj proti Borutu Pahorju prvič poslala že "davnega" aprila 2011, ko sta, na podlagi dogovora s Kučanom in Golobičem, Spomenka Hribar in Manca Košir prav Majo Makovec Brenčič prek medijev predlagali, naj zamenja tedanjega predsednika vlade Pahorja in postane premierka (več o tem si lahko preberete tukaj).

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
maja makovec brenčič predsedniške volitve 2017 Borut Pahor Milan Kučan SMC miro cerar milan brglez Gregor Golobič Zares Spomenka Hribar manca košir Športna loterija in igre na srečo Edvard Kolar Ministrstvo za izobraževanje

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Natalija Chvatal

2019-10-19 10:20:48


Kakšen obliž na ranjeno dušo je branje vaših kolumen in gledanje Faktorja, ker si upate. Pred 4 leti sem se umaknila iz Slovenije, ker nisem več mogla dihati (pa ne zaradi bolezni) in iz tropske daljave spremljam propadanje in uničevanje države, ki smo se je tako veselili. Srečujem ljudi iz celega sveta, mnogi, ki so že bili v Sloveniji me sprašujejo, kaj delam tukaj, ko pa imam tako lepo domovino. In moj odgovor: glede na to, da sem videla veliko sveta, si upam trditi, da na tako majhnem koščku ni nikjer na svetu toliko lepot. Slovenija je dragulj Evrope: prekrasna narava, gozdovi, čiste reke, morje, gore, vinogradi, odlična hrana, odlično vino, izjemna geografska lokacija, delovni in pošteni ljudje, pa vendarle... ko je bog delil naravo, jo je vsul na ta majhen košček sveta iz velike vreče, ko pa je delil pogum, samozavest in ponos, pa je bila vreča že očitno prazna. Po vsem, kar slovenski narod dovoli krokarjem in krvosesom pa mislim, da si države niti ne zaslužimo, ker je ne znamo ceniti, sicer pa je tako in tako že ukradena od mafije. Ko smo se osamosvojili, sem mislila, da bomo rabili 5 let, da uskladimo zakonodajo in se navadimo na demokracijo, kakšna zmota, verjetno niti 50 let ne bo dovolj, kar pomeni, da je komunizem ukradel narodu najmanj 100 let!! Koliko zavrtih generacij! Največjo škodo narodu pa so naredili in jo še delajo presstituti in presstitutke ter šolski sitem. Ko ni več morale, je dovoljeno vse. Zato mi je toliko bolj toplo pri srcu, ko se vedno več posameznikov na vseh področjih upa izpostavljati z resnico in pri tem je vajina vloga gospoda Požar in Pertinač neprecenljiva. Še je upanje, pogumno naprej in hvala obema.
Radolf Mitler

2019-10-19 09:21:50


Gnoji!

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Sta Kučan in Golobič stranki SMC našla kandidatko za predsednico države: Maja Makovec Brenčič že drugič proti Pahorju?