objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Ponedeljek, 22. maj 2017 ob 06:54

Komentar levice po kongresu SDS: Janša zmagal, lahko si oddahnemo ...
.. Tako je ponovno izvolitev Janeza Janše za predsednika stranke po sobotnem kongresu SDS na Twitterju komentiral Uroš Jauševec, nekdanji generalni sekretar Socialnih demokratov.Janša je bil na mariborskem kongresu za šefa stranke izvoljen že osmič po vrsti (dobil je
Bojan Požar

Odpri galerijo

Janez Janša
Levica v Sloveniji si lahko oddahne, desnico še vedno vodi voditelj, ki na volitvah ne more zmagat #666 ... (vir: Twitter)
(.. Tako je ponovno izvolitev Janeza Janše za predsednika stranke po sobotnem kongresu SDS na Twitterju komentiral Uroš Jauševec, nekdanji generalni sekretar Socialnih demokratov.
Janša je bil na mariborskem kongresu za šefa stranke izvoljen že osmič po vrsti (dobil je "zloveščih" 666 glasov, pet delegatov je bilo proti), SDS pa vodi od leta 1993. Bil je tudi že dvakrat predsednik vlade. Dlje od Janše je bil predsednik vlade le še Janez Drnovšek.
Največ glasov na kongresu SDS za člane izvršilnega odbora stranke pa je, zanimivo, prejel prestopnik iz Nove Slovenije, ki je član SDS postal šele pred dvema mesecema, in morebitni kandidat SDS za predsednika države - Aleš Hojs.)

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Janez Janša Uroš Januševec sds Socialni demokrati Janez Drnovšek aleš hojs

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-09-14 16:45:23


Šmarca, četudi z najpomembnejšo funkcijo v državi, od nikoder prispelega in živečega v tej vasi, ne premore več niti trgovine. Morda kakšno zanikrno gostilno, nekaj beznic in Šarčevih sosedov, trgujočih z drogo, so pa začuda zaprli, sploh, ker so narkotiki, njihova reprodukcija, nepogrešljiva omama političnih in družbenih elit in precej pomembna gospodarska panoga v državi. Končno, so vsi tovrstni kriminalci v Sloveniji varni, zlasti tisti, blizu ljubljanskemu šerifu, pri katerem je Šmarčan opravljal politični, pripravniški staž...Šmarca sicer premore, v širši javnosti nekaj zelo znanih osebnosti. Najbolj znan je Joc Pečečnik, Aleksander Jereb tudi izvira od tod, zdaj se v to sfero umešča tudi Šarec. Šmarski zet je recimo priznani marksist, Bogomir Kovač. Nasploh pa vas , ob, za Slovenijo standardnem priseljevanju južnjakov, s Šarcem na čelu, ni nič drugačna od kakšne druge, ki ima še vedno povečini slovenski živelj. Vsekakor je bil za večino Šmarčanov in kamniških občanov svojevrsten šok, ko je takratni kamniški župan, ki ga je izvolilo pretežno ruralno prebivalstvo, vstopil v stranko Pozitivne Srbije, prej omenjenega kriminalca. Šarec je hitro uvidel napako in špekulativno izstopil, vsekakor pa nakazal svoj, balkanski način razmišljanja in dojemanja stvari v življenju, z izrazitim, že skoraj živalskim nagonom po preživetju. Mojemu zapisu bi tokrat moral verjeti tudi Potočnik, ker sem iz - Šmarce. Tudi in predvsem zato, mi hitreje obrne želodec, ko vidim nekatere ljudi v politiki, ki to nikoli ne bi smeli biti, če bi hoteli ohraniti neke minimalne etične in higienske standarde med tistimi, ki odločajo o usodi naroda. Tako pa se nad njim in državo zgrinjajo le temni oblaki.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Komentar levice po kongresu SDS: Janša zmagal, lahko si oddahnemo ...