objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Torek, 23. maj 2017 ob 08:19

Kaj nagaja Borisu Popoviču?! Gejevski seks in maščevanje sodnice iz Kopra.
Tako Boris Popovič, župan mesta Koper, o seksu in maščevanju sodnice Meri Mikac, ki ga je neposredno pred zadnjimi županskimi volitvami obsodila na tri leta zapora in še dve dodatni leti prepovedi opravljanja županske funkcije.Kar naj bi sodnica storila samo zato, da bi na volitvah pomagala svoji prijateljici in županski kandidatki - znani obalni notarki Polki Bošković.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Meri Mikac
Zaradi seksa imam zelo velike težave, ampak ne zaradi svojega. Po Kopru se že leta govori, in to skoraj vsi vedo, da je moja sodnica Meri Mikac svojega moža v lastnem domu zalotila pri seksu, a ne z drugo žensko, na kar bi nekdo takoj pomislil, pač pa kar z drugim moškim. Jaz jo razumem in se nad tem ne naslajam ...
... Verjamem, da mora biti to res grozen občutek. Razumem sodnico, da sovraži vse moške, ampak res ne vem, kaj naj bi imel s tem, saj vendar nisem jaz seksal z njenim možem. Če se že hoče maščevati, naj se pač maščuje njemu in pusti mene že enkrat pri miru ... (vir: Reporter)
(Tako Boris Popovič, župan mesta Koper, o seksu in maščevanju sodnice Meri Mikac, ki ga je neposredno pred zadnjimi županskimi volitvami obsodila na tri leta zapora in še dve dodatni leti prepovedi opravljanja županske funkcije.
Kar naj bi sodnica storila samo zato, da bi na volitvah pomagala svoji prijateljici in županski kandidatki - znani obalni notarki Polki Bošković.)

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
polka boškovič Boris Popovič meri mikac

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Kaj nagaja Borisu Popoviču?! Gejevski seks in maščevanje sodnice iz Kopra.