objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 24. junij 2017 ob 09:08

Pismo iz TRS. Levica, stranka Luke Mesca in Violete Tomič, ki nastaja danes, temelji na zahrbtnosti in mahinacijah.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Danes, na posebnem kongresu v Ljubljani, se bosta stranki IDS in TRS, ki delujeta v poslanski skupini Združene levice, združili v eno stranko pod imenom Levica, kasneje pa naj bi temu imenu dodali še besedici "Eko socialisti". Tako - Levica - bodo poimenovali tudi sedanjo poslansko skupino Združene levice.
Delegati kongresa bodo danes potrdili tudi program in statut nove stranke ter izvolili vodstvo, za predsednika oziroma koordinatorja Levice pa kandidira sedanji koordinator IDS Luka Mesec. No, ali bo Luka Mesec "samo koordinator" ali "pravi predsednik" stranke, naj bi delegati kongresa odločili z glasovanjem. Mesec je torej prvo ime združene stranke pod imenom Levica, prva dama nove Levica pa postaja Violeta Tomič, predsednica stranke TRS.
Toda številni znotraj stranke TRS so očitno proti načinu združevanja, sodeč po pismu, ki ga članom TRS razpošilja Gorazd Marinček, podpredsednik Stranke TRS za organizacijo. Pismo objavljamo v celoti, Marinček pa je v njem med drugim zapisal, da so člani TRS "v združitev šli na podlagi uspeha imena Združene levice, sedaj pa se nova stranka odpoveduje temu imenu. No, vsaj to je pošteno".

TOMIČEVA PROTI MARINČKU

Mimogrede, Violeta Tomič že zahteva izključitev Gorazda Marinčka iz stranke TRS, del vodstva stranke pa naj bi Violeto Tomič (kazensko) ovadil zaradi finančnih nepravilnosti pri volilni kampanji, kar je ugotovilo tudi računsko sodišče.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Združena levica luka mesec nova levica Violeta Tomić trs IDS Gorazd Marinček Računsko sodišče

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Fantom iz opere

2018-12-16 23:27:54


,...Za evidentno "neuravnoteženost" slovenske zunanje politike je v dobršni meri kriv tudi Miro Cerar sam, saj je bil Cerar do izvolitve Šarčeve vlade (pred 100 dnevi) štiri leta predsednik vlade. Zato je najmanj neokusno, da Miro Cerar o tako imenovani (ne)uravnoteženosti slovenske zunanje politike govori tako, kot da on ni pri tem nikoli ni imel nič zraven. In zdaj tožiti čez Erjavca, celo v tujini, je res skoraj degutantno. Pa kaj je s tem zmedenim Cerarjem. Na tem mestu se je zavprašati kakšnega zastopnika pravzaprav ima Slovenija. Zmedo ima vseskozi v privat življenju, kot tud zelo očitno na svoji karierni poti. Pa kaj se sili, če ne zmore. Enkrat se poroča, drugič ločuje, vsaka je prava, pa nobena na koncu taprava, potem pričakuje otoka in nato poskuša svoj razštelan lajf reševati v revijah, kot so Obrazih, ki jih nato povzema Dnevnik. Očitno so mu Obrazi zelo naklonjeni tam ima kar naprej neke sladkor v prahu ekskluzivne intervjuje z poispanimi lince piškoti in naklada kako je z Stopnikovo Mojco srečen bla, bla bruh. Pred tem naj bi imel totalno štalo v predhodnji vseh vezah. Tale članek je bil med prvimi napisan:https://reporter.si/clanek/slovenija/vsi-smo-veseli-da-bo-miro-cerar-postal-se-tretjic-ocka-le-njegova-prejsnja-druzina-ne-669775 Kasneje pa naj bi dal nek ekskluzivno pripravljen intervju za Obraze, da je sebe in Stropnikovo Mojco olepšal - uravnotežil in vsej javnosti razložil, da pričakuje dete, kako je vse lepo in prav pa koga briga kje se osemenuje in kako je sprejl novico o detetu in svoji starosti. Še pred kratkim je nag letal po Koversadi sedaj pa daje izjave v medijih, kako je obiskal patra in menja farbe. Sedaj je kar naenkrat uporablja izrazoslovje, kot da bi bil skoraj da prestopil v frančiškane, komu se dobrika? Preberite si intervju v Obrazih visoka stopnja sladkorne - direkten insulin. Ali res misli, d a ga ljudje niso spregledali zmedenec.
abram1b2 Cej

2018-12-14 10:14:40


Hvala Branko!

Prijatelji

Mira žugeljSašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Pismo iz TRS. Levica, stranka Luke Mesca in Violete Tomič, ki nastaja danes, temelji na zahrbtnosti in mahinacijah.