objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Torek, 25. julij 2017 ob 06:56

Facebook zapis BMZ. Tako to počne naša država in pokvarjeni novinarji.
Tako Boštjan M. Zupančič, popularno imenovani BMZ, nekdanji ustavni in evropski sodnik za človekove pravice, danes pa svetovalec ministra za pravosodje, o klicu novinarke Mete Roglič, potem ko je na Facebooku objavil tekst, kjer med drugim ugotavlja, da bi po takšni seriji požarov nevarnih snovi (Kemis in Zalog) nekje drugje, denimo v Franciji, prišlo že do revolucije. In da naj Slovenci pač gredo na ulice, če se pravna država ne zgane.Potem pa je očitno prišlo do reakcije, ki nam kaže, kako
Bojan Požar

Odpri galerijo

Boštjan M. Zupančič
... Pravkar me je klicala Meta Roglič z Dnevnika (časopisa; op.u.). Gospa noče razumeti, da je pravica dihati neonesnažen zrak pač prva človekova pravica. Sprašuje, ali nisem državni uradnik in kot tak zavezan o celi stvari solidarno z državno upravo, molčati. Sprašuje, ali odhajam z Ministrstva za pravosodje, ker je nekaj takega "slišala". ITD. Moram reči, da sem zgrožen, da naše novinarje zanima moja osebna reakcija, da jo imajo za pretirano itd. Kajti vse to je ništrc v primerjavi z škodo na zdravju ljudi, upravni in pravni sistem pa se ne zgane...!
No, ko bo objavila, pa me obvestite ... (vir: Facebook)
(Tako Boštjan M. Zupančič, popularno imenovani BMZ, nekdanji ustavni in evropski sodnik za človekove pravice, danes pa svetovalec ministra za pravosodje, o klicu novinarke Mete Roglič, potem ko je na Facebooku objavil tekst, kjer med drugim ugotavlja, da bi po takšni seriji požarov nevarnih snovi (Kemis in Zalog) nekje drugje, denimo v Franciji, prišlo že do revolucije. In da naj Slovenci pač gredo na ulice, če se pravna država ne zgane.
Potem pa je očitno prišlo do reakcije, ki nam kaže, kako "funkcionira naša država in posledično pokvarjeni novinarji" - klic novinarke Mete Roglič in današnji članek v časopisu Dnevnik, kjer se obračunava z BMZ. Pod takšnim naslovom se je namreč po družbenih omrežjih širil včerajšnji zapis Boštjana M. Zupančiča.)

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
boštjan m zupančič Meta Roglič Časopis Dnevnik Facebook Kemis Vrhnika Zalog pri Novem mestu Država in novinarji

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Facebook zapis BMZ. Tako to počne naša država in pokvarjeni novinarji.