objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Četrtek, 27. julij 2017 ob 06:45

Damski kadrovski masaker na Planet TV. Jerca Zajc Šušteršič dobila odpoved, Anja Markovič odstavljena.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Usodna sreda za Anjo Markovič in Jerco Zajc Šušteršič. Ena odstavljena, druga odpuščena.
Na komercialni televiziji Planet TV se je včeraj dopoldne zgodil pravi damski kadrovski masaker. Ena voditeljica osrednje informativne oddaje Planet DanesJerca Zajc Šušteršič, je dobila odpoved in zapušča televizijo, druga voditeljica iste oddaje, Anja Markovič, pa obvestilo, da je kot voditeljica - odstavljena. Po nekaterih informacijah naj bi Zajc Šušteršičeva odletela tudi zaradi visoke plače, ta naj znašala 8.600 evrov mesečno, in ker ni hotela sprejeti manjše, menda okoli 4.000 evrov, kolikor naj bi dobivala Markovičeva. Anjo Markovič pa naj bi kot voditeljico zamenjali iz vsebinskih razlogov, ker naj bi delala velike napake ter premalo poznala teme.
Lepo pa je "napredoval" Blaž Jarc, dosedanji direktor oziroma odgovorni urednik informativnega programa Planet TV, ki že od prvega avgusta dalje postaja direktor kar dveh medijev, televizije Planet TV in tudi spletnega portala Siol.net. Informativni program televizije kot Jarčev "namestnik" prevzema Mirko Mayer, na voditeljsko mesto oddaje Planet Danes pa se vrača Tomaž Bratož.
Blaž Jarc, ki mu direktorica televizije (Antenna TV Sl, d. o. o.) Tina Česen, ki je tudi direktorica družbe TSmedia (Siol.net), menda brezpogojno zaupa, Jarc pa medtem obljublja popolno "amerikanizacijo" informativnega programa Planet TV, naj bi odhod Jerce Zajc Šušteršič napovedoval že pred začetkom poletja, vendar se je na Planet TV govorilo, da si tega ne bo upal storiti. No, zdaj si očitno je.
Za osvežitev spomina. Televizija Planet TV, ki je prek TS Media v večinski lasti Telekoma Slovenije, manjšinska lastnica televizije pa je še vedno grška medijska korporacija Antenna Group), je lani zabeležila nekaj več kot 7,2 milijona evrov prihodkov in 11 milijonov evrov izgube, od prvega julija dalje pa jo je mogoče spremljati samo prek kabelskih operaterjev.
 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
planet tv Jerca Zajc Šušteršič Blaž Jarc Mirko Mayer Anja Markovič Tina Česen telekom slovenije TSmedia Siolnet Antenna TV SL doo Antenna Group Tomaž Bratož

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-10-21 10:52:17


V vsaki pravni, predvsem pa normalni državi, bi to izzvenelo kot samoumevno, torej, da politik ali ustavni sodnik, ujeta na laži, odstopita. Slovenija, v kategorijo demokratičnih družb nikakor ne spada, bolj je podobna plemenski skupnosti, saj deluje po nekem, rusko-balkanskem modelu enoumja. V takšnem režimu imajo modeli kot so Acceto, morda celo Knez, končno tudi Šarec, točno določeno funkcijo. Vse je kot gledališka predstava, ki mora od dejanja do dejanja potekati tako, da ljudstvo ne zazna zadreg in blefiranja posameznih akterjev... Mafijski ustroj države je v preteklosti na ustavnem sodišču večkrat naletel na ovire in pasti, čemur se zdaj skušajo izogniti. Tako je omenjeno sodišče osvobodilo žrtve tega brezumja, v liku Janeza Janše in Milka Noviča kot tudi Kanglerja ki jih je režim okarakteriziral kot razredne sovražnike in jih je bilo na zadovoljstvo podivjane raje, potrebno uničiti ali, po besedah enega od krivosodnih krvnikov, Masleše, totalno zjebati. Tako so na omenjenem sodišču zastajali tudi projekti nedotakljivih kriminalnih zdužb, takrat pod okriljem SMC in podobno... V sedanji sestavi ustavnega sodišča je odstranjena tudi zadnja ovira na tej poti. Kriminalci in privilegiranci režima imajo tudi preko sodnih institucij, odprto avtocesto, na vsej poti svojih hudodelstev in kaznivih dejanj. Tisti, ki se bori proti tej hordi zla, konča kot slehernik, kateri vozi po cesti v napačni smeri. Zaenkrat je temu tako. Klovn sicer čuti drobne tresljaje pri svoji sto in več odstotni podpori, a bi še vedno in bo gladko zmagal na prihodnjih volitvah. Mafija ima pred sabo vsaj še sedem let brezskrbnega plenjenja in bogatenja. Vprašanje le, če se bodo žrtve te bande, ves ta čas molče in pohlevno pustile poniževati , mnoge od njih, odhajajoče v smrt. Osebno, pričakujem žrtve tudi med sovražnikovo divizijo. Poveljujoči se ne zdi povsem gladek.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Damski kadrovski masaker na Planet TV. Jerca Zajc Šušteršič dobila odpoved, Anja Markovič odstavljena.