objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Sreda, 9. avgust 2017 ob 07:01

Ljudmila Novak. Če bo kandidatura polom, jo lahko še pravočasno zamenjajo.
Tako Matej Lahovnik, nekdanji minister in profesor ekonomije na ljubljanski Ekonomski fakulteti, o kandidaturi Ljudmile Novak, predsednice Nove Slovenije, za predsednico države.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Ljudmila Novak in Alenka Bratušek
Njene (Ljudmile Novak; op. a.) možnosti za zmago v predsedniški tekmi so približno enake možnostim nogometnega kluba Aluminij iz Kidričevega, da postane prvak Slovenije. Seveda pa to še zdaleč ne pomeni, da kandidatura nima smisla. Pravzaprav je odličen lakmusov papir pred parlamentarnimi volitvami.
... Če ji bo uspelo dobiti več kot deset odstotkov glasov, bo to zelo dober temelj za parlamentarne volitve, če pa bo doživela polom z vsega par odstotki, jo lahko še pravočasno zamenjajo ... (vir: Slovenske novice)
(Tako Matej Lahovnik, nekdanji minister in profesor ekonomije na ljubljanski Ekonomski fakulteti, o kandidaturi Ljudmile Novak, predsednice Nove Slovenije, za predsednico države. )
 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
predsedniške volitve 2017 ljudmila novak Alenka Bratušek matej lahovnik slovenske novice

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Ljudmila Novak. Če bo kandidatura polom, jo lahko še pravočasno zamenjajo.