objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sobota, 26. avgust 2017 ob 07:07

Slavko Bobovnik za predsednika države? Ni še rekel da niti ne, projekt pa že predstavljen Cerarju.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Novinar Bobovnik je še vedno tihi ali skriti kandidat za predsednika republike. Desno Sašo Hribar.
Slavko Bobovnik, dolgoletni voditelj oddaje Odmevi na TV Slovenija, po naših informacijah ostaja v igri za to, da (še) postane kandidat za predsednika države. Bobovnik sicer še ni rekel dokončnega da, kaj šele ne (pri tem naj bi šlo tudi za določene zdravstvene težave znanega voditelja) in je že pred časom dovolil, da njegov doseg in možnosti upeha na predsedniških volitvah izmerijo na posebni tajni anketi javnega mnenja. To naj bi izvedla agencija Episcenter, Bobovnik pa naj bi se uvrstil na tretje mesto, seveda za aktualnim predsednikom države Borutom Pahorjem (ki pa mu ta anketa Episcentra ne napoveduje zmage v prvem krogu), takoj za Marjanom Šarcem, županom Kamnika, in daleč pred predsednico Nove Slovenije Ljudmilo Novak.

KDO STOJI ZA BOBOVNIKOM IN GA PONUJA CERARJU?

Bobovniku se tako lahko obeta celo drugi krog, še zlasti če bi postal tudi uradni kandidat SMC. Podpisi poslancev SMC bi tudi trasirali pot za uradno vložitev njegove predsedniške kandidature in mu tako ne bilo treba zbirati 5000 podpisov. Tako bi se tudi vse lahko zgodilo zadnji dan pred potekom roka za uradno vložitev predsedniške kandidature. Zato je bil projekt kandidature Slavka Bobovnika za predsednika države - po navedbah naših virov - že predstavljen Miru Cerarju.
Za kandidaturo Slavka Bobovnika naj bi sicer stala ekipa ljudi, ki je blizu tudi Gregorju Golobiču in Milanu Kučanu, zato naj bi v zadnjih dneh tudi malce splahnela volja za podporo Marjanu Šarcu pri zbiranju podpisov za uradno vložitev predsedniške kandidature, saj naj bi ta krog ocenjeval, da ima Bobovnik bistveno večje možnosti za preboj v morebitni drugi krog predsedniških volitev, če ne celo možnost, da na koncu premaga še Pahorja. Drugi krog proti Borutu Pahorju je zdaj tudi prvi cilj Kučanovega kroga za 22. oktober, ko bodo volitve predsednika republike.
Kdo stoji za predsedniško kandidaturo Slavka Bobovnika, bo sicer mogoče hitro ugotoviti po reakcijah na družbenih omrežjih. Ne samo v primeru, če bo Bobovnik na koncu res kandidiral, ampak že po reakcijah na ta članek.
Cerarjeva stranka SMC se do Bobovnikove kandidature še ni izrekla, prav tako molči Slavko Bobovnik, češ - je na dopustu?!

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
predsedniške volitve 2017 Slavko Bobovnik Odmevi tv slovenija Gregor Golobič Milan Kučan miro cerar SMC Borut Pahor marjan šarec ljudmila novak nsi episcenter

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Janez Kepic-Kern

2019-10-18 16:26:05


"PRAVNICA-PREŠUŠTNICA" SLOVENSKI PRAVNIKI, NJIH morebitna "PREŠUŠTVA", NJIH ZVESTOBA "ZAKONSKIM" ZAVEZAM itd.?! Osebno pričevanje: Janez KEPIC-KERN. - sem bil več desetletij tudi - zelo aktiven-vsak vikend - družabni ok, zaželen PLESALEC. SPODAJ PODAJAM RESNIČNO ZGODBO O MOJI NAJBOLJŠI SOPLESALKI - "PRAVNICI" Ne rečem, da vsem, a pri visokem procentu že takointako "strokovno precej skromnih" slovenskih pravnikov - se zdi - ŠTUDIJ PRAVA NAREDI "IRACIONALNE NJIH VREDNOTE.. Se zdi - vsaj pri nekaterih. - vsem beročim in ostalim - PRIPOROČAM VELIKO MERO OSEBNE PREVIDNOSTI predno se navežete kak bolj resnen, osebni stik s katerimkli, katerokoli PRAVNICO, PRAVNIKOM - šolanim na naših slovenskih pravnih šolah. Ne posplošujem, ampak - spodnji primer je 1000% verodostojen. Moja, v začetku naključna znanka "pravnica ELENA" - res izjemno dobra solo in v paru plesalka iz LJUBLJANE iz ugledne številčne premožne in dobro situirane meščanske družine, z družinskim stanovanjem prav blizu ex PRAVNE FAKULTETE JE BILA V 1970., 1980, 1990 - do leta 2010 ena najbolj "impozantnih" žensk - v Ljubljani - kot npr - znana Sophia LOREN ali sedaj MELANIA TRUMP. Ni delala kot pravnica - pač pa v turizmu. Toplo, bujno, skladno postavno - ELENO - IMPOZANTNO ŽENSKO, s kakršno se moški - lahko - "postavlja - pred drugimi moškimi in v družbi si je zaželel imeti za SVOJO ŽENO - eden najbolj priznanih ZDRAVNIKOV - v LJ. In? Ni bilo težav: IMPOZANTNA ELENA - praktičnega razmišljanja - se je poročila z njim. Takoj je rodila otroka - lepo skrbela zanj. Vse pa se je zapletlo, ko je IMPOZANTNA - ELENA - začela delati v turizmu. Z leti je namreč IMPOZANTNA ELENA - postajala še bolj lepo, skladno bujna, samostojna vedra in družabna, predmet poželenja -vseh moških. Tudi sama se je spremenila v veliko - "ljubiteljico moških" - tudi v praksi. To je seveda povzročilo težave v njenem zakonu - s tistm ok, a nič družabnim zdravnikom. Ampak ! Pravnica ELENA - ni nič komplicirala. Rekla je: "POSLUŠAJ - MOŽ ! Jaz poročila s teboj - sem se. Ampak: ZVESTOBE - TI PA NISEM OBLJUBILA" Čisto zares je tako rekla: sem bil zraven, ko je to "veličastno" ex možu- oznanila po telefonu. Seveda je sledila LOČITEV, ki je trajala cca 20 let, delitev premoženja itd. - s čimer se IMPOZANTBNA Elena niti najmanj ni obremenjevala, saj ji še zdaj pri nje 60 letih - ne manjka - občudovalcev, ljubčkov itd. Le nje ex MOŽ , OK ZDRAVNIH - nikakor ne more doumeti. kako je ŽENSKA - PRAVNICA - lahko ? Takšna. L.R. Ex ok knjižničar, ok družabni plesalec itd. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA P.s. Zgodba je - absolutno - resnična. ELENA - je nezlobna, nekaznova, prijetna, le skrajno egocentrična oseba. PRAVNICA. Zdaj ivi samostojno obkrožena z množico občudovalcev. privlačna. PRAVNCA. Pač. Kdo bi razumel - slovenske PRAVNIKE? Da niti ne govorim o - "PRAVNICAH"
borut rojc

2019-10-18 11:44:07


Cigan se bo pritožil in višje sodišče zadevo z lahkoto obrne njemu v prid glede zadeve ,, Lekarna Bitenc,, Dvomim sicer, v Šiški se gradi nov trgovski center, katerega je ta isti cigan nekoč onemogočal pri gradnji in bo tam pač zdaj postavil eno od izpostav svojih lekarn...Pravo, kar sem spoznal na lastni koži in vse pišem na podlagi osebnih izkušenj, je v Sloveniji hudo raztegljiva zadeva, ki se od posameznika do posameznika tretira drugače. V tem pogledu se moramo nekateri sodno boriti proti izvedensko dokazanim dementnim tožnikom,piscem oporok in celo pokojnikom. Tudi ti imajo po mnenju višjega sodišča, lahko svetle trenutke in operirajo na polno. Norö! ...Uničenega zdravja in življenja v desetletju sodnih bojev s kriminalci in prevaranti, ne bo nihče povrnil. Tega slovenski pravosodni sistem, ne bo zaznal še naslednjih sto let. Morda bom, vsaj jaz, do konca življenja dočakal, da bo kdo od tzv. sodnikov globoke države,ki načrtno uničujejo življenja in krojijo usode ljudi, kazensko odgovarjal. Čeprav, glede na komike, luzerje in bleferje, ki jih globoka država nastavlja na oblast, nimam upanja na to. Preveč so zjebani v glavo, da bi razni Kordiši, Korčetke, Mesci in podobni jebivetri, sploh vedeli, za kaj gre...Dokler bo tako in s takšnimi ljudmi v sodstvu, imajo kriminalci avtocesto po vsej poti svojih hudodelstev. Izgubljena človeška življenja, pa toliko pomebna v luči zasledovanja njihovih bolnih interesov, kot povožena divjad ob cesti.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Slavko Bobovnik za predsednika države? Ni še rekel da niti ne, projekt pa že predstavljen Cerarju.