objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sobota, 26. avgust 2017 ob 07:07

Slavko Bobovnik za predsednika države? Ni še rekel da niti ne, projekt pa že predstavljen Cerarju.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Novinar Bobovnik je še vedno tihi ali skriti kandidat za predsednika republike. Desno Sašo Hribar.
Slavko Bobovnik, dolgoletni voditelj oddaje Odmevi na TV Slovenija, po naših informacijah ostaja v igri za to, da (še) postane kandidat za predsednika države. Bobovnik sicer še ni rekel dokončnega da, kaj šele ne (pri tem naj bi šlo tudi za določene zdravstvene težave znanega voditelja) in je že pred časom dovolil, da njegov doseg in možnosti upeha na predsedniških volitvah izmerijo na posebni tajni anketi javnega mnenja. To naj bi izvedla agencija Episcenter, Bobovnik pa naj bi se uvrstil na tretje mesto, seveda za aktualnim predsednikom države Borutom Pahorjem (ki pa mu ta anketa Episcentra ne napoveduje zmage v prvem krogu), takoj za Marjanom Šarcem, županom Kamnika, in daleč pred predsednico Nove Slovenije Ljudmilo Novak.

KDO STOJI ZA BOBOVNIKOM IN GA PONUJA CERARJU?

Bobovniku se tako lahko obeta celo drugi krog, še zlasti če bi postal tudi uradni kandidat SMC. Podpisi poslancev SMC bi tudi trasirali pot za uradno vložitev njegove predsedniške kandidature in mu tako ne bilo treba zbirati 5000 podpisov. Tako bi se tudi vse lahko zgodilo zadnji dan pred potekom roka za uradno vložitev predsedniške kandidature. Zato je bil projekt kandidature Slavka Bobovnika za predsednika države - po navedbah naših virov - že predstavljen Miru Cerarju.
Za kandidaturo Slavka Bobovnika naj bi sicer stala ekipa ljudi, ki je blizu tudi Gregorju Golobiču in Milanu Kučanu, zato naj bi v zadnjih dneh tudi malce splahnela volja za podporo Marjanu Šarcu pri zbiranju podpisov za uradno vložitev predsedniške kandidature, saj naj bi ta krog ocenjeval, da ima Bobovnik bistveno večje možnosti za preboj v morebitni drugi krog predsedniških volitev, če ne celo možnost, da na koncu premaga še Pahorja. Drugi krog proti Borutu Pahorju je zdaj tudi prvi cilj Kučanovega kroga za 22. oktober, ko bodo volitve predsednika republike.
Kdo stoji za predsedniško kandidaturo Slavka Bobovnika, bo sicer mogoče hitro ugotoviti po reakcijah na družbenih omrežjih. Ne samo v primeru, če bo Bobovnik na koncu res kandidiral, ampak že po reakcijah na ta članek.
Cerarjeva stranka SMC se do Bobovnikove kandidature še ni izrekla, prav tako molči Slavko Bobovnik, češ - je na dopustu?!

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
predsedniške volitve 2017 Slavko Bobovnik Odmevi tv slovenija Gregor Golobič Milan Kučan miro cerar SMC Borut Pahor marjan šarec ljudmila novak nsi episcenter

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Solo Premium

2019-01-22 07:45:54


,...Dejan Židan, predsednik stranke SD in državnega zbora, se je ob teh žalostnih dogajanjih zavil v molk. In - zakaj molčijo tudi mediji?!...... Zato, ker naj bi bila npr. Suzana Perman - POP TV sorodstveno povezana z SD in še kdo. Dejan Židan pa je bil slavnostni govornik na 60 obletnici častnika Delo. Zanimivo POP TV je ažurno spremljal celotno dogajanje odstavljenega ministra Bandelija, čakali so ga na vsakem koraku in vogalu. V zgornjem primeru ni trznil nihče, da bi svojo kamero in mikrofon postavil pred ministrstvo in lovil Prešička, Škoberneta itd. Pravilno je da zaposleni Minostrstva za kulturo pišejo Šarcu sicer bi se zadeva zaprašila pod preprogo v primeru, da Bojan Požar ne bi zadevo obelodanil in še nekaj časopisnih medijev. POP TV se bo raje ukarjal in govoril o političnem preobratu kako je Šarec postal na vrhu lestvice priljubljenosti. Umetno bildanje stranke in predpriprava na EU volitve. To je zdaj tema, katera stranka je najbolj priljubljena, kot da bi bile jutri volitve. To je osrednja tema Slaka na POP TV. Marjan Šarec se je nocoj pri Slaku odzval s komentarjem na anketo ratinga to pa se mu je zdelo le vredno pokomentirati in si vzeti čas. Znano pa tudi je da se je razupiti zvodnik SD gimnazijski maturamt Klemen Žibert, katerega je potrebno do potankosti raziskati saj naj bi bil poznani kreator prometnih nezgod v kolikor članstvo ne sledi njegovim zahtevam je zelo škodljiv in maščevalen. Po nočnih lokalih se je lizaril z POP TV novinarkami Suzana Perman..Jan škoberne zaripel in ves rdeč od alkohola pa naj bi z nji sodeloval.

Prijatelji

Mira žugeljSašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Slavko Bobovnik za predsednika države? Ni še rekel da niti ne, projekt pa že predstavljen Cerarju.