objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 7. september 2017 ob 06:34

Viri: Miro Cerar živčen in načet zaradi padca SMC na stranski tir postavil srbsko svetovalko Tijano Arih
Bojan Požar

Odpri galerijo

Tudi zamenjavo izraelskega svetovalca Asafa so v Cerarjevem kabinetu potrdili šele pol leta kasneje.
Po naših informacijah je predsednik vlade Miro Cerar nekoliko na stranski tir postavil Tijano Arih, svojo razvpito srbsko svetovalko za odnose z javnostmi in ženo oblikovalca Igorja Ariha, znano tudi po tem, da je v polomljeni slovenščini celo sredi državnega zbora nadirala ministra za infrastrukturo Petra Gašperšiča, podobno, kot naj bi na letalu Air Serbia na relaciji Ljubljana-Beograd nadirala stevardeso (vir).
Viri pravijo, da je Cerar "ves živčen in načet" tako ukrepal zaradi padca SMC v anketah javnega mnenja. Po zadnji raziskavah je namreč SMC obdržala samo še okoli 20 odstotkov svojih volivcev iz leta 2014, kar pomeni okoli 7 odstotkov vseh volivcev. Namesto Tijane Arih, ki pa se menda "ne da kar tako", naj bi več oblasti pri Cerarju, kar zadeva odnose z javnostmi, dobila Tanja Subotić Levanič, sicer tudi uradno direktorica odnosov z javnostmi v kabinetu predsednika vlade.
Ne gre sicer pričakovati, da bi te informacije kabinet predsednika vlade tudi uradno potrdil, saj so - spomnimo - tudi zamenjavo famoznega izraelskega svetovalca Eisina Asafa na dvoru Mira Cerarja potrdili šele pol leta kasneje, kot se je to dejansko zgodilo.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
miro cerar Tijana Arih Igor Arih Tijana in Igor Arih peter gašperšič državni zbor Kabinet predsednika vlade Eisin Asaf Air Serbia SMC Tanja Subotić Levanič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Viri: Miro Cerar živčen in načet zaradi padca SMC na stranski tir postavil srbsko svetovalko Tijano Arih