objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Četrtek, 7. september 2017 ob 06:46

Srečko Katanec je danes zagrenjen, ciničen in neprijazen. Odrešimo ga!
Tako Matej Grošelj, o psihičnem in fizičnem profilu Srečka Katanca, selektorja slovenske nogometne reprezentance, po petih letih sedenja na selektorskem stolčku, kamor ga je konec leta 2012 postavil tedanji predsednik Nogometne zveze Slovenije Aleksander Čeferin.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Srečko Katanec
... Najbolj je razočaral zaradi izrazite nestrokovnosti in načina komunikacije z javnostjo, saj je postal zagrenjen, ciničen in neprijazen. V zasebnem življenju se je posvetil energijskim prijemom vzporedne medicine in tudi v reprezentančnih oblačilih zaupal moči bajalice.
Katanec si je za največje sovražnike izbral novinarje in strokovne kolege, ki jih neprestano zaničuje. V javnih nastopih se zapleta v izrazita protislovja in ponudi premalo vsebine, da bi upravičil sloves vodilnega nogometnega strokovnjaka v državi. Pikro zna udariti tudi po navijačih, blati pa celo lastne igralce, ki jih je v reprezentanco večkrat vabil na podlagi spornih kriterijev, da je zasmrdelo po menedžerskih povezavah ... (vir: Dnevnik)
(Tako Matej Grošelj, o psihičnem in fizičnem profilu Srečka Katanca, selektorja slovenske nogometne reprezentance, po petih letih sedenja na selektorskem stolčku, kamor ga je konec leta 2012 postavil tedanji predsednik Nogometne zveze Slovenije Aleksander Čeferin.)
 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
srečko katanec Nogometna zveza Slovenije aleksander čeferin Časopis Dnevnik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Srečko Katanec je danes zagrenjen, ciničen in neprijazen. Odrešimo ga!