objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Torek, 12. september 2017 ob 06:55

Uefa blokirala oddajo #VVFaktor - zaradi kritik na račun Aleksandra Čeferina. Pač mali človek na visoki poziciji.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Čeferin ni prvič pokazal, da ima višinsko bolezen. A nam laska, da je VVFaktor gledan globalno.
Kmalu po koncu oddaje VVFaktor.com na TV3 minulo sredo, ko smo govorili o Srečku Katancu, selektorju slovenske nogometne reprezentance, in slabem stanju na Nogometni zvezi Slovenije, kot ga je zapustil Aleksander Čeferin, sedanji predsednik Evropske nogometne zveze (Uefa), je Čeferin dokazal, da je staknil hudo višinsko bolezen.
Kot vse kaže, je Čeferin preko Uefe dosegel, da je globalni spletni portal YouTube začasno blokiral 20-minutni posnetek enega dela sredine oddaje #VVFaktor.com pod naslovom "Kdo bo ustavil Srečka Katanca?" (vir: You Tube), kjer sta kot komentatorja nastopila davčni strokovnjak in nekdanji predsednik NZS Ivan Simič ter odvetnica in publicistka Lucija Šikovec Ušaj, oddajo pa je vodil Aljuš Pertinač.
Da bi dosegel blokado videoposnetka, je Aleksander Čeferin po odvetniško, prek Uefe, posegel po lažnih navedbah, da smo pri predvajanju kršili "avtorske pravice Uefe". Kar pa nikakor ni res, saj med oddajo nismo uporabili prav nobenega gradiva, ki bi bilo lahko avtorska last Uefe. Zato bomo sprožili ustrezne postopke ter od YouTuba zahtevali, da blokado čim prej umakne, Uefa pa plača nastale stroške.

DEJSTVA: ČEFERIN ZAPUSTIL KATANCA, FINANČNE DOLGOVE ...

In kaj je v resnici tako zmotilo Aleksandra Čeferina? Tista dejstva, ki smo jih med oddajo navedli in komentirali. Da ima NZS 1,2 milijona evrov izgube, več kot osem milijonov evrov dolgov, na Brdu pri Kranju praktično neuporaben nogometni center, v času njegovega mandata pa se tudi nismo uvrstili na nobeno evropsko ali svetovno prvenstvo. Povedano drugače: ko je bil predsednik NZS še Ivan Simič, smo imeli (za selektorja) Matjaža Keka, NZS je imela denar in imeli smo tudi odlične športne rezultate; Aleksander Čeferin pa nam je zapustil Srečka Katanca, NZS v minusu in z milijonskimi dolgovi ter brez športnih rezultatov.

... IN MIJATOVIĆA, REZULTATOV PA TAKO ALI TAKO NI IMEL

Poleg tega je Čeferin na čelu umazane predvolilne kampanje poskrbel, da je NZS dobila popolnoma neprepoznavnega predsednika (Radenka Mijatovića), in to samo zato, da bo on, Aleksander Čeferin, lahko - iz Švice - še naprej vodil NZS.
To so pač gola dejstva!
Sploh ni prvič, da Aleksander Čeferin, ki je predsednik Uefe postal po spletu srečnih okoliščin, pokazal, kako ga daje višinska bolezen. Njegove izjave, ki jih je po slovenskih medijih lansiral pred nekaj meseci, kako je na čelu Uefe že doslej naredil več kot njegov predhodnik Michel Platini v devetih letih, so bile čez mejo dobrega okusa. Četudi samo nogometnega. Ne nazadnje, Platini je res svetovna nogometna legenda, Aleksander Čeferin pa sicer odličen odvetnik, toda po svoji nogometni zgodovini zelo zelo povprečen igralec malega nogometa iz Grosupljega.
Aleksandru Čeferinu nikakor ne odrekamo ali oporekamo, da je trenutno - poleg Melanie Trump, prve dame Združenih držav Amerike - praktično edini slovenski globalni igralec, toda njegove poteze, ki izvirajo tudi iz njegovega - menda kar pregovorno - zamerljivega značaja, dokazujejo, da je še vedno "mali človek na visoki poziciji".
Po drugi strani pa nam seveda laska, da je naša oddaja #VVFaktor.com gledana tudi - globalno.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
VVFakto na tv3 rAleksander Čeferin Nogometna zveza Slovenije Radenko Mijatović Ivan Simič Lucija Šikovec Ušaj aljuš pertinač youtube VV Faktor na TV3 Michel Platini melania trump Grosuplje Matjaž Kek srečko katanec Nyon

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-11-13 09:27:26


Opravilno nesposobnost Slovenije, tako tudi vojske in policije, EU rešuje na način, da sprejema Hrvaško v področje Schengna. Za dom spremni, nikoli niso bili tako močni na zunanjem področju. EU jim zaupa, v tem kontekstu bosta razbremenjeni tudi avstrijski in italijanski vojski ter policiji...Po logiki razmišljanja bedastega predsednika Srbije, Vučiča, ki ob vsaki nepriliki na pomoč kliče Ruse in Kitajce, bi lahko delovali tudi prismojeni Erjavec, aktualna vlada in ne preveč bistri Kličko slovenske politike, Črnčec. Torej, lahko razpustijo še tisto malo slovenske vojske in tam zaposlujejo prijatelje in svoje priležnice. Nemškega okupatorja namreč ne bo v te kraje. Od njega smo danes močno odvisni ; v bistvu nas le Nemčija še drži pri življenju. Kakšen divjak z juga bo sicer še zataval preko Kolpe v te kraje, a to je za politiko poglavnika iz Murgel, kateremu Slovenija kot država, nikoli ni bila intimna opcija, vedno in zgolj le dobrodošel podatek. Tovariš Milan bolj sovraži Slovence kot jaz čefurje. Zločin, ki ga izžarevajo njegove oči, ni potešen in še vedno željan krvi. Od karizme, ki jo oddaja ostareli gospod, so vaški posebneži iz spremstva predsednika vlade padali v trans in potrebovali psihiatrično pomoč. V času, ko je Šarec dobival inštrukcije za mesto, kamor ga je globoka država predvidela...Erjavec ima dva pomembna aduta v smislu obrambe svojega imena; Slovenija ni pravna država in, kar je še pomembneje, zjeban je v glavo in se ga ne da sodno procesuirati. Človek je obtičal na nivoju prerekanja okrog pralnega stroja, za katerega ne ve, da ne sodi na skupni hodnik sostanovalcev v bloku ali odpisa kazni zaradi uporabe mobilnega telefona med vožnjo, s katerim tepka, ministrova hči, ogroža ostale udeležence v prometu...Ker sem iz Šmarce, kot Pečečnik ; morda bo sovaščan oddal ponudbo tudi za nakup slovenske vojske. Bil bi boljši minister kot pilot.
ivan maček

2019-11-12 19:05:44


Majmun ti je Borut napisal, kaj si nepismen, ali si komunjzarski troll!!?? borut rojc pred 10 urami 22 Škoditi slovenskim nacionalnim interesom, res ni razlog za odstop ministra v nastavljeni vladi globoke države. V tem pogledu nikoli in nikdar ne moremo preseči Hrvatov, niti v sodnih sporih niti na nogometni tekmi. Sosedje spoštujejo lepo njihovo in so ponosen narod. Jebivetri z juga in od nikoder ter kakor Erjavec, totalno zjebani v glavo, državo slovenskega naroda jemljejo kot trgovski center, koder nekontrolirano divjajo z nakupovalnim vozičkom in čim več skušajo natlačiti vanj s polic, dokler imajo čas, ki jim ga je odmerila mafija. Murgle poskrbijo, da potem vedno odidejo mimo blaganje, brez osebne in kazenske odgovornosti... Vlada pade, tudi leva, kot nekoč Pahorjeva, ko Jankovič, Golobičeva , Kresalova in podobna drhal, ne dobijo gratis kavice in rogljička za dobro jutro v samopostrežbi imenovani Slovenija. Razumljivo, da temu sledi tudi povabilo na kosilo in gala večerja, vse na račun ljudi, tudi otrok, ki hodijo lačni spat in se zbujajo s krči v želodcu. ..Končno, kdo lahko sodno procesuira tako karamboliran osebek kor je Erjavec? Že pri Jankoviču vidimo, da se na sodišču vede kot opica, ki drugam kot v kletko ne sodi. In to tisto v živalskem vrtu...Hudo je, to pišem iz lastnih izkušenj, bosti se z norcem na sodišču. Kiminalna država in pravosodje na ravni, karšni je, dopuščata najbolj neverjetne, skoraj bolne stvari. Zato je tudi pred Erjavcem še svetla prihodnost. Svetujem pa vsem izbrancem Murgel, da se držijo partizanskih in gasilskih veselic ter kmetijskih sejmov. Niso jim pobrali potnih listov, a s propadom Adrie imajo razlog več, da se ne smešijo izven meja mafijske države. Morda si bodo kot nekoč Virant, priskrbeli cenejše vozovnice pri Air Croatia in zato odstopili še košček slovenske zemlje ali morja. Zdelo bi se logično v razmišljanju osebkov, ki niso sposobni razmišljati. Ker v Rusijo bo treba po napotke.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Uefa blokirala oddajo #VVFaktor - zaradi kritik na račun Aleksandra Čeferina. Pač mali človek na visoki poziciji.