objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Torek, 26. september 2017 ob 06:39

Nova afera predsednika ljubljanskega okrožnega sodišča. Pogačnik podpisal odlok proti pitju, potem se ga pa sam - napil?!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Marjan Pogačnik, predsednik ljubljanskega okrožnega sodišča, se je znašel sredi nove nečedne "zasebne" afere. Po naših informacijah se je 8. septembra pojavil na zabavi dveh, tudi že medijsko znanih sodnic Alje Kratovac in Lee Habjanič, ki sta praznovali 50 let. Zabava je bila v stavbi sodišča na Tavčarjevi ulici 9, v sobi številka 349. Glavna kulinarična dobrota je bil filan odojek, ki so ga na sodišče prinesli "celega", v enem kosu, tam pa razrezali.
In kaj se je na tej zabavi dogajalo z Marjanom Pogačnikom? Po navedbah naših virov se ga je predsednik sodišča precej napil, resda šele po 16. uri, in to tako močno, da je med drugim padel po tleh in bruhal, potem pa ga je odpeljal šofer s službenim avtomobilom, predvidoma domov.
No, lahko bi sicer rekli - eh, nič posebnega, toda ta Pogačnikov primer je zanimiv predvsem zato, ker je taisti Marjan Pogačnik kot predsednik okrožnega sodišča pred približno letom dni in pol podpisal poseben pravilnik o prepovedi uživanja alkohola na delovnem mestu!

STANJE DUHA, ZRELO ZA SODNI SVET

Zato ta zgodba ni trač o sodniku, ki naj bi pač pregloboko pogledal v kozarec, ampak o stanju duha in je zrela predvsem za obravnavo na sodnem svetu.
Marjan Pogačnik je sicer znan po sodnem procesu Urške Čepin, kjer mu je vrhovno sodišče - zaradi bizarnih sodniških zaključkov v njegovi sodbi na prvi stopnji - prepovedalo ponovno sojenje, in po sodnem procesu zoper Igorja Bavčarja, kjer je višje sodišče Pogačnika izločilo zaradi videza pristranskosti.
 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Marjan Pogačnik Alja Kratovac Lea Habjanič ljubljansko okrožno sodišče Okrožno sodišče v Ljubljani Urška Čepin Igor Bavčar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Istok Potočnik

2019-04-26 11:39:49


Požar je spet razkril neverjetno, šokantno, stvar. Šarec si gradi visoko ograjo okoli hiše. Res neverjetno, he he. Kot da se človek ne sme sam odločat o tem kakšno ograjo bo imel. Pa sta Požaru v včerajšnem faktorju kompetentna strokovnjaka lepo povedala kako in kaj. Lahko bi se tudi malo ozrl okoli in videl kje in kako zavarovani bivajo taki funkcionarji drugih držav. Mi bi pa našega najbrž imeli kar nekje v šotoru. Pa v drugih trobilih berem, da je vzrok za ograjo prihajajoči val beguncev. On kao da ve da prihajajo, nas pa pušča na cedilu. Res imamo odlično novinarstvo. Včeraj sta naša obveščevalca v faktorju ovrgla vse veleumne sklepe Bojana Požara okoli t.i. Obveščevalne afere. Verjetno mu je že malo žal, da ju je sploh povabil. Pa sta bila zelo prizanesljiva. Požar pa s svojim zaletavanjem smešen. Bolje bo, da še naprej vabi svoje agitatorje in vsi pihajo v isti rog. In pomagajo ohranjati, bolje, utrjevati, leve stranke na oblasti. Požaru, ki kljub svojim agitatorjem na državnih in občinskih volitvah ni dosegel nič, trikrat prečrtano nič, bi nekdo zdaj že lahko svetoval, naj se neha ukvarjati s politiko in raje naredi en tračarski medij v tiskani obliki in tam prodaja svoje nebuloze, ki so res dno dna. Lahko je biti levičar na oblasti poleg tako nesposobne opozicije. Prav hecno je gledat, kako nekaj ,,golobradih,, levičarskih začetnikov pobere vso politično smetano ,,prekaljenim,, desnim z jj na čelu. Potem pa jokajo, kako zanič je slovenski narod, da ne prepozna njihovih kvalitet. Malo bi se morali zaustavit, pogledat kako to delajo spretni, premešat moštvo, nekaj upokojit in dat možnost mladim, potem pa mogoče Slovenija dobi kakšno spodobno koalicijo.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Nova afera predsednika ljubljanskega okrožnega sodišča. Pogačnik podpisal odlok proti pitju, potem se ga pa sam - napil?!