objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 9. oktober 2017 ob 06:43

Lista političnega mrtveca Andreja Čuša sprla mariborske resetovce. Vsi tega nočejo, zato odstopi in izstopi.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Poslancu Čušu, ki sestavlja Listo Andreja Čuša, je že uspelo spreti novo mariborsko stranko Reset.
Andrej Čuš, nekdanji poslanec SDS, ki že dlje časa ustanavlja novo stranko, imenovano Lista Andreja Čuša, je že sprl člane vodstva mariborske stranke Reset. Gre za novo stranko, ki se zavzema za "Slovenijo brez elit in tajkunov" (vir), nastala je iz Sindikata delavcev migrantov Slovenije, vodi pa nekdanji lider tega sindikata Martin Ivec.
Martin Ivec je ob nedavni ustanovitvi stranke Reset zagotavljal, da se ne bodo povezovali z aktualnimi politiki, zdaj pa je nenadoma začel forsirati, naj se stranka Reset poveže s poslancem Andrejem Čušem. To je razjezilo nekatere člane sveta stranke in pred dnevi so se znotraj sveta začeli odstopi in izstopi iz stranke. Prvi je svet stranke in stranko Reset zapustil Branko Padjan, eden od ustanoviteljev stranke, sicer pa lastnik znane mariborske plesne šole Rolly.
Zaradi forsiranja Andreja Čuša, tega, po štajersko rečeno, "političnega mrtveca", kot mu pravijo tudi nekateri v Resetu, naj bi bili člani sveta zdaj razdeljeni na pol, skupaj pa naj bi jih zaenkrat držala le še avtoriteta predsednika Ivca.

OD MIGRANTOV DO EKOLOGOV - ČEZ NOČ!

Spomnimo: Andrej Čuš se je pred kratkim iz hudega borca proti migrantom čez noč prelevil v privrženca "zelenih" in se v skupno listo povezuje z neparlamentarno stranko Zeleni Slovenije, ki jih čisto naključno s Ptuja vodi njegov oče Vlado Čuš. Po mnenju poznavalcev je Andrej Čuš to storil, ko je ugotovil, da nove stranke, predvsem zaradi pomanjkanja lastne karizme pa tudi zaradi drugih psihofizičnih težav, sam ne more sestaviti, zato je bolje, če se nasloni (oziroma prišlepa) na vsaj minimalno strankarsko infrastrukturo, ki jo prek Zelenih Slovenije še vedno ima njegov oče Vlado. Čeprav, opozarjajo insajderji, je od Zelenih Slovenije ostalo bolj malo pravih zelenih. Večina njih, denimo Mariborčanka Melita Cimerman, so jih namreč že zapustili, Vlado Čuš pa tudi že nekaj let ni sklical kongresa svoje stranke.
Za vsak slučaj, da ga ne bi zamenjali ...
 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
reset andrej čuš Vlado Čuš sds Stranka Reset Melita Cimerman Branko Padjan Plesna šola Rolly

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Lista političnega mrtveca Andreja Čuša sprla mariborske resetovce. Vsi tega nočejo, zato odstopi in izstopi.