objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 11. oktober 2017 ob 06:34

Dva politična mrtveca Čuša. Oče Vlado piše pisma, vse, kar mu leži na duši, sin, poslanec Andrej, pa se potuhne.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Poslanec Andrej Čuš, ki dela Listo Andreja Čuša, v pisanje čudnih pisem naprej pošilja očeta Čuša.
Pred dvema dnevoma smo objavili krajši članek na temo odstopov in izstopov znotraj mariborske stranke Reset, povezanih z navijanjem predsednika Reseta Martina Ivca, da bi se stranka Reset pridružila Listi Andreja Čuša, ki nastaja iz ostankov na pogorišču stranke Zeleni Slovenije, te pa čisto slučajno vodi oče poslanca Andreja Čuša Vlado Čuš Ptuja (vir). Oba sta tako rekoč, rečeno po štajersko, "politična mrtveca". Objavljeni članek je temeljil na preverjenih virih in resničnih dejstvih, nihče iz stranke Reset zapisanega tudi ni zanikal.
Sta se pa oglasila dva prizadeta Čuša, na zunaj sicer samo oče Vlado, sin Andrej se je, kot pravimo, potuhnil. Vlado Čuš je vsem slovenskim medijem poslal daljše pismo, ki pa ga vsaj doslej niso še nikjer objavili.
No, mi ga takšnega, kot je, v celoti, objavljamo na koncu članka.
Objavljamo pa ga iz dveh razlogov. Prvič, kot že rečeno, zato, ker pisma skoraj zagotovo ne bo objavil noben drug medij. Kot drugo pa je prav, da ljudje brez samocenzure vidijo, kakšna pisma naokoli pošiljajo kandidati za visoke politične funkcije. Videli boste, kakšne besednjake uporabljajo, v kakšnih miselnih vzorcih razmišljajo, predvsem pa lahko vidite, da Vlado Čuš ne počne nič drugega, kot bizarno žali avtorja članka, pri tem pa niti on ne demantira ničesar zapisanega v članku.
Mimogrede, Vlado Čuš si je tudi preprosto izmislil, da smo v članku zapisali, da njegov sin - pije?! Tega nismo zapisali, čeprav je res in se ve, da ima njegov sin, mladi poslanec Andrej Čuš, precejšnje težave s čezmernim konzumiranjem alkohola.

							
							
				To je pismo Vlada Čuša, predsednika Zelenih Slovenije, poslano vsem slovenskim medijem, kot odgovor na naš članek, objavljen pred dvema dnevoma (za povečavo kliknite na slike).<br>
			To je pismo Vlada Čuša, predsednika Zelenih Slovenije, poslano vsem slovenskim medijem, kot odgovor na naš članek, objavljen pred dvema dnevoma (za povečavo kliknite na slike).

 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
andrej čuš Vlado Čuš Stranka Reset Martin Ivec Pismo jeznih Čušev

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Dva politična mrtveca Čuša. Oče Vlado piše pisma, vse, kar mu leži na duši, sin, poslanec Andrej, pa se potuhne.