objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Ponedeljek, 16. oktober 2017 ob 06:35

Magna. Če vseh Mariborčanov ne moreš zaposliti, jih pa vsaj razredči!
Tako Gorazd Marinček, predsednik Slovenskega E-foruma, pred jutrišnjim podpisom pogodbe med Cerarjevo vlado in Magno Steyr.Marinček navaja tudi uradno poročilo EEA o vplivu delcev PM 2,5, ki Sloveniji pripisuje 1710 prezgodnjih smrti v letu 2014. Glede vpliva prizemnega ozona pa to poročilo Slovenijo uvršča med pet držav z največ izgubljenimi leti življenja na 100 tisoč prebivalcev. Izračuni kažejo, da je bil prizemni ozon leta 2014 krivec za 42 izgubljenih let življenja na vsakih sto tisoč - Slovencev.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Avstrijci že vedo, zakaj nočejo (nove) Magnine lakirnice v Gradcu. Maribor je eno od 10 slovenskih območij z najslabšim zrakom. In še bolj ga bodo zastrupljali. Ja, če jih že ne moreš vseh zaposliti, jih pa vsaj razredči.
Učinkovita logika Cerarja in Počivalška s pomočjo domačih kolaborantov ...
(vir: Facebook)
Tako Gorazd Marinček, predsednik Slovenskega E-foruma, pred jutrišnjim podpisom pogodbe med Cerarjevo vlado in Magno Steyr. Marinček navaja tudi uradno poročilo EEA o vplivu delcev PM 2,5, ki Sloveniji pripisuje 1710 prezgodnjih smrti v letu 2014. Glede vpliva prizemnega ozona pa to poročilo Slovenijo uvršča med pet držav z največ izgubljenimi leti življenja na 100 tisoč prebivalcev. Izračuni kažejo, da je bil prizemni ozon leta 2014 krivec za 42 izgubljenih let življenja na vsakih sto tisoč - Slovencev.
 

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Fantom iz opere

2018-12-16 23:27:54


,...Za evidentno "neuravnoteženost" slovenske zunanje politike je v dobršni meri kriv tudi Miro Cerar sam, saj je bil Cerar do izvolitve Šarčeve vlade (pred 100 dnevi) štiri leta predsednik vlade. Zato je najmanj neokusno, da Miro Cerar o tako imenovani (ne)uravnoteženosti slovenske zunanje politike govori tako, kot da on ni pri tem nikoli ni imel nič zraven. In zdaj tožiti čez Erjavca, celo v tujini, je res skoraj degutantno. Pa kaj je s tem zmedenim Cerarjem. Na tem mestu se je zavprašati kakšnega zastopnika pravzaprav ima Slovenija. Zmedo ima vseskozi v privat življenju, kot tud zelo očitno na svoji karierni poti. Pa kaj se sili, če ne zmore. Enkrat se poroča, drugič ločuje, vsaka je prava, pa nobena na koncu taprava, potem pričakuje otoka in nato poskuša svoj razštelan lajf reševati v revijah, kot so Obrazih, ki jih nato povzema Dnevnik. Očitno so mu Obrazi zelo naklonjeni tam ima kar naprej neke sladkor v prahu ekskluzivne intervjuje z poispanimi lince piškoti in naklada kako je z Stopnikovo Mojco srečen bla, bla bruh. Pred tem naj bi imel totalno štalo v predhodnji vseh vezah. Tale članek je bil med prvimi napisan:https://reporter.si/clanek/slovenija/vsi-smo-veseli-da-bo-miro-cerar-postal-se-tretjic-ocka-le-njegova-prejsnja-druzina-ne-669775 Kasneje pa naj bi dal nek ekskluzivno pripravljen intervju za Obraze, da je sebe in Stropnikovo Mojco olepšal - uravnotežil in vsej javnosti razložil, da pričakuje dete, kako je vse lepo in prav pa koga briga kje se osemenuje in kako je sprejl novico o detetu in svoji starosti. Še pred kratkim je nag letal po Koversadi sedaj pa daje izjave v medijih, kako je obiskal patra in menja farbe. Sedaj je kar naenkrat uporablja izrazoslovje, kot da bi bil skoraj da prestopil v frančiškane, komu se dobrika? Preberite si intervju v Obrazih visoka stopnja sladkorne - direkten insulin. Ali res misli, d a ga ljudje niso spregledali zmedenec.
abram1b2 Cej

2018-12-14 10:14:40


Hvala Branko!

Prijatelji

Mira žugeljSašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Magna. Če vseh Mariborčanov ne moreš zaposliti, jih pa vsaj razredči!