objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 20. oktober 2017 ob 06:41

Finiš. Kučan zahteva drugi krog, zato danes spet nad Pahorja, prek Mladine. Šarec pa včeraj zaigral Drnovška.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Faksimile: Kučan prek Mladine danes jezno obračunava s Pahorjem in zahteva drugi krog volitev.
Danes, zadnji dan kampanje, tik pred jutrišnjim, sobotnim začetkom volilnega molka, nekdanji predsednik države Milan Kučan dobesedno zahteva drugi krog volitev. Zato je, sicer pričakovano, še enkrat brutalno napadel Boruta Pahorja, tokrat prek tednika Mladina.
V Mladini, ki tudi lastniško tako rekoč neposredno sodi v Kučanov krog, sicer pišejo, kako so se na Mladini "s premislekom odločili, da v zadnji številki pred predsedniškimi volitvami na intervju povabijo bivšega predsednika republike Milana Kučana, starosto slovenske politike. Z jasnim namenom: pokazati, kaj je predsedniška govorica, kaj je suverena govorica, kaj so izdelana in premišljena mnenja, kaj so vprašanja, ki si jih postavljajo državniki." In dodajajo, da je "intervju pretresljiv", vendar je edini smisel ali cilj tega intervjuja povsem jasen: jezen obračun Milana Kučana z Borutom Pahorjem, ki naj se skupaj z današnjo naslovnico Mladine zavleče tudi v volilni molk.
Kučan namreč zelo jasno pove: "Borut Pahor je vsebinsko izpraznil in profaniral funkcijo predsednika republike. Nimava stikov."
No, že včeraj zvečer pa je v oddaji VVFaktor na TV3 tudi Sebastjan Jeretič, strokovnjak za politični marketing, potrdil, da Kučan do Pahorja goji posebno osebno sovraštvo (vir), saj trda levica ne odpušča nepokorščine. Hja, v tem smislu je ta intervju res pretresljiv ter nič kaj državniški.
Mimogrede, na sredinem srečanju Boruta Pahorja z volivci v ljubljanskem kinu Bežigrad, kjer so bili pretežno volivci Socialnih demokratov, so se številni prisotni glasno zgražali nad "upokojencem Kučanom", češ, kaj mu je tega treba. Pahor, ki mu zadnje ankete javnega mnenja še vedno napovedujejo zmago v prvem krogu (spodaj), pa v svojem enournem nastopu Milana Kučana ni niti omenil ...

				Toda zadnje ankete javnega mnenja še vedno kažejo na zmago Boruta Pahorja v prvem krogu, čeprav mu je, enako kot Marjanu Šarcu, prednost nekoliko upadla. Za tretje mesto pa se borita Romana Tomc in Ljudmila Novak (vir: Ninamedia za časopis Dnevnik).<br>
			Toda zadnje ankete javnega mnenja še vedno kažejo na zmago Boruta Pahorja v prvem krogu, čeprav mu je, enako kot Marjanu Šarcu, prednost nekoliko upadla. Za tretje mesto pa se borita Romana Tomc in Ljudmila Novak (vir: Ninamedia za časopis Dnevnik).

ŠAREC SINOČI NA SOOČENJU SAMO IGRAL DRNOVŠKA

Kar pa zadeva Marjana Šarca, kandidata Kučanovega kroga za predsednika republike, številni Šarčevi znanci opozarjajo, da je Marjan Šarec na včerajšnjem soočenju na TV Slovenija samo načrtno zaigral in posnemal pokojnega Janeza Drnovška, kar naj bi tudi sicer pogosto počel med volilno kampanjo. Vse to je lepo razvidno iz gibanja rok, drže glave, intonacije glasu in celo posnemanja Drnovškovega izrazoslovlja. Kar dokazuje, poudarjajo znanci Marjana Šarca, da kamniški župan naučeno in načrtno igra predsedniškega kandidata ter tako manipulira z volivci.
Namreč, ko je Marjan Šarec brez televizijskih kamer ter volivcev ni naokoli, govori in se vede - drugače.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
predsedniške volitve 2017 Milan Kučan Borut Pahor marjan šarec mladina Agencija Ninamedia Časopis Dnevnik Romana Tomc ljudmila novak VVFaktor na TV3 Sebastjan Jeretič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Finiš. Kučan zahteva drugi krog, zato danes spet nad Pahorja, prek Mladine. Šarec pa včeraj zaigral Drnovška.