objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sobota, 21. oktober 2017 ob 06:15

Kešeljević kadruje tudi po medijih. Luka Dekleva ga prosi, naj ga sforsira za urednika Siola.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Kešeljević, veliki kadrovik SMC (zgoraj desno), skupaj s Cerarjem med poletom vladnega falcona
Marsikdo je bil presenečen, ko se je minuli četrtek zvečer po soočenju kandidatk in kandidatov na TV Slovenija v oddaji Odmevi pojavil tudi Luka Dekleva, odhajajoči namestnik odgovornega urednika časopisa Delo, da bi z voditeljem Odmevov Slavkom Bobovnikom in novinarjem tednika Reporter Igorjem Kršinarjem komentiral soočenje.
Presenečenje ne samo zato, ker na Odmeve vabijo ravno tistega novinarja ali urednika, ki ga pravkar žagajo na Delu - zaradi slabe prodaje časopisa (vir), pa tudi ne zato, ker je bil Dekleva za nastop na Odmevih precej nemarno oblečen in je čudno stal sredi studia, ampak predvsem zato, ker Luka Dekleva pač ne velja ravno za najbolj lucidnega poznavalca slovenske politične scene.
Vendar je nastop Luka Dekleve na Odmevih znova dokazal, kako zelo malo stvari se na slovenski politično-medijski sceni zgodi po naključju. Dekleva si namreč želi, da bi iz Dela, kjer ga zdaj menjujejo, prestopil na spletni portal Siol.net, trenutno najbolj brani informativni spletni portal v državi. Še več, po navedbah naših zanesljivih virov prosi Aleksandra Kešeljevića, razvpitega svetovalca v kabinetu predsednika vlade Mira Cerarja in direktorja programske konference SMC, naj ga postavijo celo za odgovornega urednika Siola.
Presenetljivi nastop na četrtkovih Odmevih bi zato že lahko sodil v fazo širšega medijskega pozicioniranja in bildanja Luke Dekleve.

				Luka Dekleva (na sliki desno) z Bobovnikom in Igorjem Kršinarjem, novinarjem Reporterja, med svojim nastopom na Odmevih na TV Slovenija.<br>
			Luka Dekleva (na sliki desno) z Bobovnikom in Igorjem Kršinarjem, novinarjem Reporterja, med svojim nastopom na Odmevih na TV Slovenija.

KAJ JE KEŠELJEVIĆ REKEL PETRAEUSU IN PETRAEUS KEŠELJEVIĆU

Mimogrede: ko je bil maja letos na pogovorih pri Miru Cerarju tudi general David Petraeus, direktor Globalnega inštituta ameriškega naložbenega sklada KKR, ki prek družbe United Group prevzema televiziji Pop TV in Kanal A (Pro Plus), naj bi mu, kot pravijo naši viri, Kešeljević med pogovorom kar direktno dejal, da "oni", torej vlada in SMC, niso zadovoljni z uredniško politiko Pop TV, general Petraeus pa naj bi mu hladnokrvno odgovoril, da se "oni", v tem primeru KKR, v uredniško politiko ne vmešavajo ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
SMC SMC kadruje Siolnet reporter Luka Dekleva aleksandar kešeljević miro cerar Odmevi tv slovenija Igor Kršinar Slavko Bobovnik David Petraeus KKR United Group pop tv KANAL A Pro Plus CIA

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Janez Kepic-Kern

2019-10-15 18:28:35


O KPS STALINISTIČNEM STRATEGU dr. D. - ZA PREVZEM OBLASTI . Pričevanje: leta cca 1973. sem kot ob delu šolajoči se in planinec pomagal nekemu oskrbniku neke sindikalne planinske koče v Kamniških - MARKIRATI neko novo planinsko pot. V tisti planinski koči sta se za par dni nastanila dva starejša gospoda - pardon "tavarišča" preko 6o let stara. Eden od njiju je bil malo znani,a realni STRATEG PREVZEMA STALINISTIČNO-KOMUNISTIČNE OBLASTI V SLOVENIJI - realni dr. D.. Ker je bilo tiste dni vreme v hribih nad Golnikom - slabo, smo se v koči - na toplem - veliko pogovarjali. Visoki starec dr. B. - je meni tedaj mlademu Janezu - pripovedoval, kako je med vojnama uvajal v politiko "žal" naše - najbolj znane KPS STALINISTE: ogromno malo znanih realnih detajlov, karakteristik stalinističnih KPS oseb - mi je - - povedal sam od sebe. Imel sem občutek, da se IZPOVEDUJE. BIL JE - globoko žalosten - glede vsega. Naslednje jutro so bilo po radiu nekaj neveselih pesmi klasika - V. VODOPIVCA. Dobro se spomnm, da mi je dr.D. rekel:"KO BI TA VODOPIVEC PIL KAJ DRUGEGA KOT - VODO, bi skladal manj žalostne - bolj VESELE PESMI. Janez - daj ugasni radio" TUDI STALIN KOMUNISTIČNA " STRATEGIJA" se je dr. D-ju - SKVARILA: NIHČE "STALIN-TITO- KARDELJ - KOMUNIZMA" - ni maral ! Naslednje leto - je visoki stalinistični starec dr. D - UMRL. Ker ima dr. B veliko čisto ok živečih potomcev, polnih podatkov - o dr. D.-ju - ne bom zapisal. Eden od njegovih sinov - je storil - samomor drugi pa večino življenja ni bil redno zaposlen. NE MI, NA PROSIM PISATI O KOMUNISTIČNO STALINSKIH POLIT STRATEGIJAH: globoko negativne so.
Henrik Stanjko

2019-10-15 17:54:13


Vsi govorite o "desnici".... A je SDS desnica? A je NSi desnica? So malo bolj desno usmerjeni levičarji. SIcer pa kakor ugotavljate, da na našem območju ni desne stranke... pa je, pa je nihče ne voli ali podpira, iz vedno enakih ali istih razlogov: ja pa ta je ta in ta, pa mu gre samo za denar, mu gre samo za oblast, pa ima ljubico, pa.... Vedno se najde nekaj. Ker Slovenci nismo za ekstreme, razen v športnih panogah seveda. Smo narod, ki potrpi in čaka.... v medčasu pa se znajdemo oziroma se poskušamo znajti po balkansko (kar smo se pač v peteklih desetletjih naučili a očitno še ne obvladamo dovolj teh spretnosti). Zato pa smo tam, kjer smo: ker nimamo že desetletja nihče ne udejanja naše narodne identitete (kulture,jezika,tredicije,...). Zakaj so nas v bivši skupni državi in tudi po svetu imeli vedno za pridne,veste,delovne, zaupanje vredne delavce in ljudi? In ne mi replicirat iz razloga, da so nas lažje molzli in vlekli za nos... Zakaj pa smo danes samo še senca tistega, kar smo enkrat bili: slovenski ponos in borbenost se je nekje izgubil... Sami neki spletni kavčni "hujskači", komentatorji in ... In ponovno mi ne replicirat, da so za to odgovorni drugi ali vodilni ali oblast.... Riti usrane! Enkrat za vselej: Janša,Mesec, Kangler,Podobnik, Kučan,.... mi je vse eno... SEM SLOVENEC in ME SKRBI ZA SLOVENIJO! In še to: še nobena diktatura ni sestopila z oblasti prostovoljno ali na volitvah. Upam, da se strinjate. In lep primer takega razmišljanja imamo v g.Požarju&co;..... Pa tudi oni imajo nekaj za bregom in delajo napake, pa ne vem kaj.... in: vseeno, nekaj naredijo in tudi veliko tvegajo... Zato pa jih veliko podpira.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Kešeljević kadruje tudi po medijih. Luka Dekleva ga prosi, naj ga sforsira za urednika Siola.