objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Nedelja, 22. oktober 2017 ob 07:48

VVFaktor danes že ob 18.45 na TV3. Slovenija voli #PRS - prve napovedi, najverodostojnejši komentarji.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Prve volilne napovedi bomo objavili v posebni oddaji VVFaktor na TV3, ki se bo začela ob 18.45.
Slovenija danes voli predsednika oziroma predsednico republike. Za predsedniško funkcijo se poteguje devet kandidatov, svoj glas v prid enemu izmed njih bo na več kot 3000 voliščih po državi, ki se bodo odprla ob 7. uri, lahko oddalo 1,7 milijona volilnih upravičencev.
Volišča bodo odprta do 19. ure, volivci pa za glasovanje potrebujejo osebni dokument. Glasujejo tako, da na glasovnici obkrožijo zaporedno številko pred imenom kandidata, za katerega glasujejo. Kandidati bodo na glasovnici navedeni po naslednjem vrstnem redu: Suzana Lara Krause, Angelca Likovič, Maja Makovec Brenčič, Boris Popovič, Andrej Šiško, Marjan Šarec, Borut Pahor, Ljudmila Novak in Romana Tomc.
Za zmago enega od kandidatov v današnjem prvem krogu volitev bo potrebna podpora več kot 50 odstotkov tistih, ki bodo odšli na volišča. Če to ne bo uspelo nobenemu, se bosta dva z najvišjim številom glasov pomerila še v drugem krogu. Ta je predviden za 12. november.
Prve volilne napovedi bomo takoj, ko bo to mogoče, objavili v posebni volilni oddaji VVFaktor.com na TV3, ki se bo danes izjemoma začela že ob 18.45 in bo trajala do 20. ure. Objavi volilnih napovedi bodo sledili prvi in tudi najverodostojnejši komentarji. Za vas bodo danes volilne izide komentirali Dimitrij Rupel, Matej Lahovnik, Aljuš Pertinač in Bojan Požar.

				Volilne izide bodo danes v oddaji VVFaktor komentirali Matej Lahovnik, Aljuš Pertinač, Bojan Požar in Dimitrij Rupel. Vabljeni ob 18.45 na TV3.<br>
			Volilne izide bodo danes v oddaji VVFaktor komentirali Matej Lahovnik, Aljuš Pertinač, Bojan Požar in Dimitrij Rupel. Vabljeni ob 18.45 na TV3.
Vabljeni torej ob 18.45 na TV3!

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
predsedniške volitve 2017 bojan požar aljuš pertinač VVFaktor na TV3 dimitrij rupel matej lahovnik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

igor hauptman

2019-07-15 20:21:11


Takole, Istok Potočnik glede dokazov o neprimernosti bankirja za direktorski stolček na MK. Kandidat mora v postopki izbire predložiti dokaze le o tem, da izpolnjuje razpisne pogoje, med drugim dokazilo o nekaznovanosti. Požarju za oceno, za kakšnega kandidata gre ni potrebno predlagati prav nobenih dokazov. O njegovi primernosti je mogoče soditi predvsem na podlagi dosedanjih referenc, ki očitno izhajajo predvsem iz bančništva. O teh referencah pa lahko le ugibamo. Če mene vprašate, seveda me ne bo nihče, so le te že zaradi njegovega položaja v času kopanja enormne bančne luknje ( že druge v 20. letih) nadvse sporne. Da ni prav nič odgovoren zanjo se lahko pohvali, kot tudi vsi ostali bančniki v vseh bankah, ki so jih sanirali slovenski davkoplačevalci. Niti eden od njih ni pravnomočno obsojen zaradi nevestnega dela, kar zaradi nenormalno visokih dokaznih standardov v naši kazenski zakonodaji ni prav nič izjemnega. Je pa zaradi tega izjemna naša država.Da gre za spornega kandidata je jasno tudi iz tega, da je imela Šarčeva vlada do sedaj z njim očitne težave. O poteku postopka zoper Iztoka Gornika ne morem soditi, verjetno se v resnici do sedaj ni končal niti še preiskovalni postopek. Vendar dokler še ta ni zaključen, nekako nenaivno pričakujem, da po tem postopek ustavljen pa je popolnima neprimerno, da se o takem kandidatu vlada sploh pogovarja. In zakaj, Istok Potočnik po vašem mnenju bi moral ravno ta sporna oseba ponovno odločati o premoženju države. Ugibam. Zato ker bo nalogo opravil v interesu tistega, ki ga ves čas forsira in to ni nujno ravno minister Počivalšek. Ali pa ima toliko močnega strica, ki bo zanj pač poskrbel. Naj bo dober in poskrbi še za delavke ARUMA, zadnje metamorfoze bivše MURE, ki so ravno danes dokončno ostale brez službe. Še brezplačen nasvet. Naj gre dotični gospod za nekaj časa delat še za bančni šalter, ki ga verjetno sploh še ni videl, kot še mnogo naših "uspešnih" bančnikov.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

VVFaktor danes že ob 18.45 na TV3. Slovenija voli #PRS - prve napovedi, najverodostojnejši komentarji.