objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Nedelja, 22. oktober 2017 ob 07:48

VVFaktor danes že ob 18.45 na TV3. Slovenija voli #PRS - prve napovedi, najverodostojnejši komentarji.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Prve volilne napovedi bomo objavili v posebni oddaji VVFaktor na TV3, ki se bo začela ob 18.45.
Slovenija danes voli predsednika oziroma predsednico republike. Za predsedniško funkcijo se poteguje devet kandidatov, svoj glas v prid enemu izmed njih bo na več kot 3000 voliščih po državi, ki se bodo odprla ob 7. uri, lahko oddalo 1,7 milijona volilnih upravičencev.
Volišča bodo odprta do 19. ure, volivci pa za glasovanje potrebujejo osebni dokument. Glasujejo tako, da na glasovnici obkrožijo zaporedno številko pred imenom kandidata, za katerega glasujejo. Kandidati bodo na glasovnici navedeni po naslednjem vrstnem redu: Suzana Lara Krause, Angelca Likovič, Maja Makovec Brenčič, Boris Popovič, Andrej Šiško, Marjan Šarec, Borut Pahor, Ljudmila Novak in Romana Tomc.
Za zmago enega od kandidatov v današnjem prvem krogu volitev bo potrebna podpora več kot 50 odstotkov tistih, ki bodo odšli na volišča. Če to ne bo uspelo nobenemu, se bosta dva z najvišjim številom glasov pomerila še v drugem krogu. Ta je predviden za 12. november.
Prve volilne napovedi bomo takoj, ko bo to mogoče, objavili v posebni volilni oddaji VVFaktor.com na TV3, ki se bo danes izjemoma začela že ob 18.45 in bo trajala do 20. ure. Objavi volilnih napovedi bodo sledili prvi in tudi najverodostojnejši komentarji. Za vas bodo danes volilne izide komentirali Dimitrij Rupel, Matej Lahovnik, Aljuš Pertinač in Bojan Požar.

				Volilne izide bodo danes v oddaji VVFaktor komentirali Matej Lahovnik, Aljuš Pertinač, Bojan Požar in Dimitrij Rupel. Vabljeni ob 18.45 na TV3.<br>
			Volilne izide bodo danes v oddaji VVFaktor komentirali Matej Lahovnik, Aljuš Pertinač, Bojan Požar in Dimitrij Rupel. Vabljeni ob 18.45 na TV3.
Vabljeni torej ob 18.45 na TV3!
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
predsedniške volitve 2017 bojan požar aljuš pertinač VVFaktor na TV3 dimitrij rupel matej lahovnik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

VVFaktor danes že ob 18.45 na TV3. Slovenija voli #PRS - prve napovedi, najverodostojnejši komentarji.