objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Sreda, 25. oktober 2017 ob 06:24

Jure Leben vse bližje delovnemu mestu predsednika uprave Luke Koper. Matić odstopa sam?!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Leben (na sliki desno, zraven njega Mič Sojer in Erik Kopač) se počasi že lahko pripravlja na Luko.
Pred dnevi, 15. oktobra, smo poročali, da je Jure Leben, državni sekretar na ministrstvu za infrastrukturo in nekdanji vodja vladne ekipe za referendum o drugem tiru, kandidat za novega predsednika uprave Luke Koper (vir). Danes, devet dni kasneje, je Leben, vsaj po naših informacijah, prišel še bližje temu delovnemu mestu. Preprek za njegovo imenovanje menda ni več, saj naj bi imel podporo Mira Cerarja, SMC, koprskega župana Borisa Popoviča in dveh močnih sindikatov Luke Koper, Sindikata pristaniških delavcev (OSO - KS 90) in razvpitih "žerjavistov" (SŽPD).
Po naših informacijah naj bi se zdaj "delalo na tem", da bi sedanji predsednik uprave Luke Koper Drago Matić sam in "prostovoljno" odstopil.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
luka koper jure leben miro cerar Vlada Drago Matič SMC Boris Popovič Mič Sojer Erik Kopač Sindikat pristaniških delavcev Sindikat žerjavistov pomorske dejavnost

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-08-19 08:03:06


Opice, prasice, pedri in prostitutke, ubožci in malikovalci zla. Tako bi, kakor novinarje mainstream medijev v deželi, res lahko poimenovali. So sicer nekateri, ki se vztrajno borijo s svojimi kompleksi, telesnimi hibami in duševno podhranjenostjo. Ti se vsem in vsemu zaobljubljajo v življenju, niso pa sposobni, dvomim, da bodo kdaj sploh naredili premik v glavi, opravljati svojega dela profesionalno in pošteno. Izdaja jih njihova hipokrizija, hinavski pogled in odvratno vedenje...Nekaj dni nazaj so se prorežimski mediji spet malo ponorčevali iz krščanskega praznika in ga uvrstili v sfero marginalnih dogodkov. Medalji dveh plezalk sta bili pomembnejši novici. Zato točiti krokodilje solze za Ivanom Omanom, nima smisla. On , Slovenec in kristjan , je osamosvajal Slovenijo. Danes v prvi vrsti proslav sedijo tisti, ki so nas hoteli ohraniti v skupnosti balkanskih plemen, ljudje čudnih obrazov in neznane identitete. ...Hrvaškega novinarja nisem poznal. Ni pokrival športa, verjetno zato. So pa hrvaške novinarke balzam za dušo in oči. Ko gledam naše , zdravljene na psihiatrični kliniki, ena zaradi odvajanja od alkohola, druga zavoljo božjastnih napadov, tretja slepa na eno oko ali z bradavico sredi nosa, me mine. O Hrvatih kot narodu sem se večkrat izrazil le pohvalno. Imajo svojo identiteto. Vedo kdo so in kaj so. Za uboge Slovence je pomembno le to, da so namakali riti v njihovem morju, zdaj bodo do naslednjih počitnic spet pljuvali po njih.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Jure Leben vse bližje delovnemu mestu predsednika uprave Luke Koper. Matić odstopa sam?!