objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Torek, 21. november 2017 ob 06:41

SMC v senci migranta Ahmada, ki striže Cerarjeve uradnice in pozna prave ljudi: potihoma odstopil Jure Leben
Bojan Požar

Odpri galerijo

Jure Leben, Erik Kopač in Mič Sojer. Leben je odstopil zaradi nesoglasij v SMC okoli Luke Koper.
Cerarjeva stranka SMC je včeraj "demantirala" informacije, da naj bi se "vrh stranke" sestal zaradi sirskega nezakonitega migranta Ahmada Šamieha, ki se z nenadno hospitalizacijo v ljubljanskem kliničnem centru za zdaj rešuje pred deportacijo na Hrvaško, češ, šlo naj bi za običajno ponedeljkovo sejo izvršilnega odbora SMC. Pri tem je zanimivo, da SMC tega ni zanikala že takoj v nedeljo, ko je o ponedeljkovem vrhu prvič poročala televizija Pop TV, ampak so to storili šele včeraj, v ponedeljek, potem ko je avtor teh vrstic na twitterju objavil, da naj bi se SMC na izrednem vrhu pogovarjala o Sircu Ahmadu, se pa SMC še nikoli ni dobila na izrednem vrhu stranke zaradi kakšnega slovenskega državljana (vir).

AHMAD POZNA PRAVE LJUDI - OD URADNIC DO ZARESA IN LEVICE

Mimogrede, še vedno je velika uganka, večinski mediji se pa o tem nič ne sprašujejo, zakaj se pravzaprav ravno okoli Sirca Ahmada dogaja takšna politična drama, čeprav naj bi se v tem času dogajali vsaj še dve podobni deportaciji na Hrvaško, pred časom pa je slovenska država na Hrvaško - spomnimo - izgnala tudi sirsko družino, pa ni bilo nobene velike drame. Zato, pravijo naši viri, ker Ahmad Šamieh "pozna prave ljudi," ki jih je, tudi kot kakor "priljubljeni brivec", spoznal "na Metelkovi". Tam naj bi med drugim strigel igralca in režiserja Branka Đurića - Đura in nekatere vidne uradnice Cerarjeve vlade (ena izmed njih sicer razlaga naokoli, da si je po Ahmadovem striženju morala popravljati frizuro pri nekem drugem ljubljanskem frizerju) ter navezoval politične stike z nekdanjimi vidnimi politiki propadle stranke Zares in Levice.

SMC ZAMOLČALA ODSTOP JURETA LEBNA

V senci afere Ahmad, ki že prehaja v resničnostni šov, pa so pri SMC gladko zamolčali, da je prejšnji teden pisno odstopil Jure Leben, državni sekretar na ministrstvu za infrastrukturo, kot predsednik odbora stranke za okolje in prostor - zaradi nesoglasij v SMC, povezanih z Luko Koper.
Spomnimo, Leben velja za neuradnega kandidata za novega predsednika uprave Luke Koper (vir), proti imenovanju Lebna, ki naj bi sicer že imel tudi podporo sindikatov Luke Koper, pa je njegov strankarski kolega Aleksandar Kešeljević, neuradni glavni kadrovik SMC, formalno pa programski direktor SMC in svetovalec predsednika vlade Mira Cerarja.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
SMC Ahmad Šamieh Branko Đurić Đuro miro cerar aleksandar kešeljević luka koper Erik Kopač Mič Sojer Zares Združena levica UKC Ljubljana

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

ivan maček

2019-11-12 19:05:44


Majmun ti je Borut napisal, kaj si nepismen, ali si komunjzarski troll!!?? borut rojc pred 10 urami 22 Škoditi slovenskim nacionalnim interesom, res ni razlog za odstop ministra v nastavljeni vladi globoke države. V tem pogledu nikoli in nikdar ne moremo preseči Hrvatov, niti v sodnih sporih niti na nogometni tekmi. Sosedje spoštujejo lepo njihovo in so ponosen narod. Jebivetri z juga in od nikoder ter kakor Erjavec, totalno zjebani v glavo, državo slovenskega naroda jemljejo kot trgovski center, koder nekontrolirano divjajo z nakupovalnim vozičkom in čim več skušajo natlačiti vanj s polic, dokler imajo čas, ki jim ga je odmerila mafija. Murgle poskrbijo, da potem vedno odidejo mimo blaganje, brez osebne in kazenske odgovornosti... Vlada pade, tudi leva, kot nekoč Pahorjeva, ko Jankovič, Golobičeva , Kresalova in podobna drhal, ne dobijo gratis kavice in rogljička za dobro jutro v samopostrežbi imenovani Slovenija. Razumljivo, da temu sledi tudi povabilo na kosilo in gala večerja, vse na račun ljudi, tudi otrok, ki hodijo lačni spat in se zbujajo s krči v želodcu. ..Končno, kdo lahko sodno procesuira tako karamboliran osebek kor je Erjavec? Že pri Jankoviču vidimo, da se na sodišču vede kot opica, ki drugam kot v kletko ne sodi. In to tisto v živalskem vrtu...Hudo je, to pišem iz lastnih izkušenj, bosti se z norcem na sodišču. Kiminalna država in pravosodje na ravni, karšni je, dopuščata najbolj neverjetne, skoraj bolne stvari. Zato je tudi pred Erjavcem še svetla prihodnost. Svetujem pa vsem izbrancem Murgel, da se držijo partizanskih in gasilskih veselic ter kmetijskih sejmov. Niso jim pobrali potnih listov, a s propadom Adrie imajo razlog več, da se ne smešijo izven meja mafijske države. Morda si bodo kot nekoč Virant, priskrbeli cenejše vozovnice pri Air Croatia in zato odstopili še košček slovenske zemlje ali morja. Zdelo bi se logično v razmišljanju osebkov, ki niso sposobni razmišljati. Ker v Rusijo bo treba po napotke.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

SMC v senci migranta Ahmada, ki striže Cerarjeve uradnice in pozna prave ljudi: potihoma odstopil Jure Leben