objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Torek, 5. december 2017 ob 06:36

Bedno. Prvi nadzornik Luke Koper ima porscheja, ni pa plačeval preživnine.
Tako Matej Lahovnik, znani ekonomist in nekdanji minister, ob razkritju, da je Rado Antolovič, predsednik nadzornega sveta Luke Koper, tožil državo Slovenijo na Evropskem sodišču za človekove pravice, ker mu je država zarubila 2.800 evrov neplačane preživnine za pastorko. Antolovič je tožbo na ESČP tudi - izgubil.Vse to je zdaj razvidno iz anonimke, ki je pravkar zaokrožila v medijih, verjetno kot posledica najnovejšega kadrovskega spopada za Luko Koper.Antolovič sicer živi v Dubaju in je med drugim lastnik porscheja, vrednega 780 tisoč evrov.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Faksimile. Iz sodbe Evropskega sodišča za človekove pravice: primer Antolović in njegova pastorka.
Bedno: tožil državo, ker mu je rubila preživnino za otroka, čeprav spada med top 1% najbolje plačanih Slovencev ... (vit: Twitter)
Tako Matej Lahovnik, znani ekonomist in nekdanji minister, ob razkritju, da je Rado Antolovič, predsednik nadzornega sveta Luke Koper, tožil državo Slovenijo na Evropskem sodišču za človekove pravice, ker mu je država zarubila 2.800 evrov neplačane preživnine za pastorko. Antolovič je tožbo na ESČP tudi - izgubil. Vse to je zdaj razvidno iz anonimke, ki je pravkar zaokrožila v medijih, verjetno kot posledica najnovejšega kadrovskega spopada za Luko Koper. Antolovič sicer živi v Dubaju in je med drugim lastnik porscheja, vrednega 780 tisoč evrov.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
luka koper Rado Antolovič matej lahovnik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Bedno. Prvi nadzornik Luke Koper ima porscheja, ni pa plačeval preživnine.