objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Petek, 8. december 2017 ob 06:20

Napovedi očitno točne: Stefan Cakič, ki naj bi ubil Gašperja Tiča, razglašen za zmanjšano prištevnega - sledi nizka kazen.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Primer uboja Gašperja Tiča počasi prihaja na sodišče. Toda sojenje Stefanu Cakiću naj bi bilo tajno.
Naše napovedi, da bodo Stefanu Cakiću, ki naj bi 18. junija na Trubarjevi ulici v Ljubljani ubil znanega igralca in režiserja Gašperja Tiča (vir), sodili za zaprtimi vrati, da naj bi šlo za tajni dogovor o nizki kazni za "medijski molk" (objavljeno 13. avgusta - vir), se tako rekoč dobesedno uresničujejo.

PO NOVEM - BISTVENO ZMANJŠANA PRIŠTEVNOST ...

Če je Stefanu Cakiću v času objave prej omenjenega članka še grozilo do 15 let zaporne kazni, je državno tožilstvo - po zadnjih informacijah - spisalo ter vložilo novo, torej že drugo obtožnico. Cakiću sicer še vedno očitajo kaznivo dejanje uboja, vendar tokrat po 3. odstavku 29. člena kazenskega zakonika, ki govori o tako imenovani "bistveno zmanjšani prištevnosti" storilca. To posledično pomeni, da Stefanu Cakiću zdaj grozi tudi bistveno nižja kazen, celo manj kot pet let zapora, kar je sicer najnižja predpisana možna kazen za kaznivo dejanje uboja.
Vložitev nove obtožnice zoper njegovega klienta Stefana Cakića je že potrdil tudi Cakićev odvetnik Gorazd Fišer. Fišer se o pritožbi zoper obtožnico še ni odločil (spomnimo, pritožbo zoper prvo obtožnico je Fišer seveda vložil in takrat je tudi uspela, saj je ljubljansko sodišče primer uboja Gašperja Tiča vrnilo v fazo sodne preiskave), kar bi spet lahko pomenilo, da gre za širši dogovor med državnim tožilstvom, Fišerjem in Cakićem - torej zelo nizka kazen za Stefana Cakića v zameno za medijski molk.
Za tisti medijski molk, ki zadeva skrivnostno smrt in "dvojno življenje" Gašperja Tiča ter z njim povezave družbene elite.
Zanimivo je tudi, da ljubljansko državno tožilstvo (ki ga, mimogrede, začasno vodi Katjuša Čeferin iz znane grosupeljske odvetniške pisarne in družine Čeferin) zaenkrat še ni pojasnilo, zakaj je spremenilo obtožnico in dodalo zmanjšano prištevnost Stefana Cakića, kar spet (lahko) potrjuje govorice o posebnem dogovoru.

... IN SEVEDA ŠE VEDNO ZAPRTO SOJENJE


				Stefan Cakič, uradno domnevni morilec Gašperja Tiča, pred stavbo ljubljanskega sodišča. Mediji do Cakića še vedno nimajo dostopa.<br>
			Stefan Cakič, uradno domnevni morilec Gašperja Tiča, pred stavbo ljubljanskega sodišča. Mediji do Cakića še vedno nimajo dostopa.
Še vedno pa v igri ostaja tudi izrecna zahteva ljubljanskega državnega tožilstva po zaprtem sojenju na podlagi 295. člena zakona o kazenskem postopku, saj naj bi šlo za "moralo" in "družinsko življenje" preminulega Gašperja Tiča.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
gašper tič Smrt Gašperja Tiča Stefan Cakić Gorazd Fišer državno tožilstvo Katjuša Čeferin

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Hugo Flander

2019-10-23 15:29:27


Če koga glih zanima: STRATEŠKO RAZVOJNO INOVACIJSKO PARTNERSTVO TRAJNOSTNI TURIZEM VSEBINSKO POROČILO II. faza projekta od 08.08.2017 do 30.10.2018 Oktober 2018 TGZS in SRIPT od države pričakujeta podporo pri razvoju turistične branže #Izbrali smo odlične, uveljavljene in priznane strokovnjake na svojih področjih, ki se uspešno povezujejo in sodelujejo s člani SRIPT-a. To so: dr. Maja Maravić Uran, dr. Boštjan Brumen, dr. Ljubica Knežević Cvelbar, dr. Emil Juvan, <b>dr. Aleksandra Pivec</b>, Rebeka Koncilja, Jana Apih,itd. Vse navedene osebe so tudi člani koordinacije SRIPT.V primerjavi s preteklim obdobjem smo izvedli izrazito večje število (nad 65)proaktivnih delovnih sestankov z njimi na sedežu njihovih podjetij, zavodov, na sedežu nosilca projekta TGZS in na sedežu članov SRIPT, podjetij.# #Poleg zaposlenih na TGZ so člani koordinacije bili tudi strokovnjaki s področij razvoja po prioritetnih fokusnih področjih po SPS (zunanji izvajalci): dr. Maja Maravić Uran , dr. Boštjan Brumen, dr. Ljubica Knežević Cvelbar, Jana Apih, dr. Emil Juvan, <b>dr. Aleksandra Pivec,</b> Rebeka Koncilja in številni drugi strokovni sodelavci.# #Aktivno so sodelovali tudi zunanji strokovni sodelavci: dr. Boštjan Brumen, dr. Maja Uran Maravić, dr. Ljubica Knežević Cvelbar, <b>dr. Aleksandra Pivec,</b> dr. Emil Juvan, dr. Nevenka Cukjati, Jana Apih, Rebeka Koncilja.Vsi so tudi člani koordinacijskega telesa SRIPT-a, s katerimi smo dodatno in predhodno izvedli redne, številčne delovne sestanke in posvetovanja

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Napovedi očitno točne: Stefan Cakič, ki naj bi ubil Gašperja Tiča, razglašen za zmanjšano prištevnega - sledi nizka kazen.