objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 22. december 2017 ob 06:56

Kamal, poslanec SMC, znan kot primitivni tviteraš in falirani študent, menda prvi prestopnik na Listo Marjana Šarca
Bojan Požar

Odpri galerijo

Kamal Izidor Shaker bo menda prvi poslanec SMC, ki naj bi prestopil na Listo Marjana Šarca.
Po navedbah naših virov iz vladne koalicije dokaj znani poslanec SMC Kamal Izidor Shaker že velja za prvega poslanca Cerarjeve SMC, ki naj bi pred parlamentarnimi volitvami prihodnje leto (junija 2018) prestopil na Listo Marjana Šarca. To naj bi mu v Domžalah, kjer je njegov poslanski okraj in kjer je Marjan Šarec med nedavnimi predsedniškimi volitvami po volilnih glasovih premagal Boruta Pahorja, "zagotavljalo" skoraj zanesljivo ponovno izvolitev med poslanske klopi.
Kamal Izidor Shaker je sicer znan po nekaterih izjemno primitivnih tvitih (na primer: po razglasitvi haaške arbitraže je Joška Jorasa, "borca za južno mejo", prek twitterja pošiljal kar na Hrvaško, no, kasneje je ta čudni tvit sicer izbrisal) pa tudi kot nekdanji študentski funkcionar, ki pa nikoli ni diplomiral (vir).

SMC V PARLAMENTU? TO JE FIFTY-FIFTY!

Sicer je tudi slišati, da poslanci SMC v zavedanju, da jih večina na listi SMC ne bo nikoli več izvoljena v parlament, že množično in mrzlično iščejo "way out" v drugih političnih strankah, tako da Kamal Izidor Shaker še zdaleč ni edini bodoči prestopnik (opomba: poslanec Kamal Izidor Shaker bo ta svoj scenarij za zdaj najverjetneje javno še zanikal?!). Med poznavalci pa tudi bolj ali manj prevladuje mnenje, da bo SMC na junijskih volitvah po idealnem scenariju dobila kvečjemu 6 do 8 odstotkov volilnih glasov, kar naj bi takoj po volitvah prisililo Mira Cerarja, da kot predsednik stranke odstopi, vodenje SMC pa prevzame sedanji podpredsednik SMC in predsednik državnega zbora Milan Brglez, če bo seveda Brglez izvoljen za poslanca.
Možnosti, da Cerarjeva stranka SMC na junijskih volitvah sploh ne pride (več) v parlament, pa naj bi bile 50 proti 50 (fifty-fifty).

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Kamal Izidor Shaker miro cerar Lista Marjana Šarca marjan šarec Borut Pahor Joško Joras Twitter milan brglez Haaška arbitraža Pobeg iz SMC

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

igor hauptman

2019-07-15 20:21:11


Takole, Istok Potočnik glede dokazov o neprimernosti bankirja za direktorski stolček na MK. Kandidat mora v postopki izbire predložiti dokaze le o tem, da izpolnjuje razpisne pogoje, med drugim dokazilo o nekaznovanosti. Požarju za oceno, za kakšnega kandidata gre ni potrebno predlagati prav nobenih dokazov. O njegovi primernosti je mogoče soditi predvsem na podlagi dosedanjih referenc, ki očitno izhajajo predvsem iz bančništva. O teh referencah pa lahko le ugibamo. Če mene vprašate, seveda me ne bo nihče, so le te že zaradi njegovega položaja v času kopanja enormne bančne luknje ( že druge v 20. letih) nadvse sporne. Da ni prav nič odgovoren zanjo se lahko pohvali, kot tudi vsi ostali bančniki v vseh bankah, ki so jih sanirali slovenski davkoplačevalci. Niti eden od njih ni pravnomočno obsojen zaradi nevestnega dela, kar zaradi nenormalno visokih dokaznih standardov v naši kazenski zakonodaji ni prav nič izjemnega. Je pa zaradi tega izjemna naša država.Da gre za spornega kandidata je jasno tudi iz tega, da je imela Šarčeva vlada do sedaj z njim očitne težave. O poteku postopka zoper Iztoka Gornika ne morem soditi, verjetno se v resnici do sedaj ni končal niti še preiskovalni postopek. Vendar dokler še ta ni zaključen, nekako nenaivno pričakujem, da po tem postopek ustavljen pa je popolnima neprimerno, da se o takem kandidatu vlada sploh pogovarja. In zakaj, Istok Potočnik po vašem mnenju bi moral ravno ta sporna oseba ponovno odločati o premoženju države. Ugibam. Zato ker bo nalogo opravil v interesu tistega, ki ga ves čas forsira in to ni nujno ravno minister Počivalšek. Ali pa ima toliko močnega strica, ki bo zanj pač poskrbel. Naj bo dober in poskrbi še za delavke ARUMA, zadnje metamorfoze bivše MURE, ki so ravno danes dokončno ostale brez službe. Še brezplačen nasvet. Naj gre dotični gospod za nekaj časa delat še za bančni šalter, ki ga verjetno sploh še ni videl, kot še mnogo naših "uspešnih" bančnikov.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Kamal, poslanec SMC, znan kot primitivni tviteraš in falirani študent, menda prvi prestopnik na Listo Marjana Šarca