objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 22. december 2017 ob 06:56

Kamal, poslanec SMC, znan kot primitivni tviteraš in falirani študent, menda prvi prestopnik na Listo Marjana Šarca
Bojan Požar

Odpri galerijo

Kamal Izidor Shaker bo menda prvi poslanec SMC, ki naj bi prestopil na Listo Marjana Šarca.
Po navedbah naših virov iz vladne koalicije dokaj znani poslanec SMC Kamal Izidor Shaker že velja za prvega poslanca Cerarjeve SMC, ki naj bi pred parlamentarnimi volitvami prihodnje leto (junija 2018) prestopil na Listo Marjana Šarca. To naj bi mu v Domžalah, kjer je njegov poslanski okraj in kjer je Marjan Šarec med nedavnimi predsedniškimi volitvami po volilnih glasovih premagal Boruta Pahorja, "zagotavljalo" skoraj zanesljivo ponovno izvolitev med poslanske klopi.
Kamal Izidor Shaker je sicer znan po nekaterih izjemno primitivnih tvitih (na primer: po razglasitvi haaške arbitraže je Joška Jorasa, "borca za južno mejo", prek twitterja pošiljal kar na Hrvaško, no, kasneje je ta čudni tvit sicer izbrisal) pa tudi kot nekdanji študentski funkcionar, ki pa nikoli ni diplomiral (vir).

SMC V PARLAMENTU? TO JE FIFTY-FIFTY!

Sicer je tudi slišati, da poslanci SMC v zavedanju, da jih večina na listi SMC ne bo nikoli več izvoljena v parlament, že množično in mrzlično iščejo "way out" v drugih političnih strankah, tako da Kamal Izidor Shaker še zdaleč ni edini bodoči prestopnik (opomba: poslanec Kamal Izidor Shaker bo ta svoj scenarij za zdaj najverjetneje javno še zanikal?!). Med poznavalci pa tudi bolj ali manj prevladuje mnenje, da bo SMC na junijskih volitvah po idealnem scenariju dobila kvečjemu 6 do 8 odstotkov volilnih glasov, kar naj bi takoj po volitvah prisililo Mira Cerarja, da kot predsednik stranke odstopi, vodenje SMC pa prevzame sedanji podpredsednik SMC in predsednik državnega zbora Milan Brglez, če bo seveda Brglez izvoljen za poslanca.
Možnosti, da Cerarjeva stranka SMC na junijskih volitvah sploh ne pride (več) v parlament, pa naj bi bile 50 proti 50 (fifty-fifty).
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Kamal Izidor Shaker miro cerar Lista Marjana Šarca marjan šarec Borut Pahor Joško Joras Twitter milan brglez Haaška arbitraža Pobeg iz SMC

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Kamal, poslanec SMC, znan kot primitivni tviteraš in falirani študent, menda prvi prestopnik na Listo Marjana Šarca