objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Torek, 2. januar 2018 ob 07:42

FLOP 10. Zgodovinsko leto Slovenije: od Mira Cerarja do Srečka Katanca, od Kemisa do Magne in tiskanih medijev.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Miro Cerar (desno ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc) je med največjimi luzerji leta 2017.
Leto 2017 je bilo za Slovenijo tako rekoč zgodovinsko. Že 7. januarja je prva Slovenka v zgodovini Združenih držav Amerike Melania Trump, ki se je prej pisala Knavs ali Knauss, doma iz Sevnice, prisegla kot prva dama ZDA in se nekaj mesecev kasneje z možem in novim, 45. predsednikom ZDA - Donaldom Trumpom preselila v Belo hišo. To je bilo v ameriški prestolnici Washington. To se lahko zgodi enkrat na deset milijonov let!
Osem mesecev kasneje že nov zgodovinski dogodek za Slovenijo: 17. septembra je slovenska košarkarska reprezentanca z Goranom Dragićem na čelu sredi Istanbula postala evropski prvak!
To leto pa je znalo biti tudi zelo zabavno. Katarina Matejčič, novinarka Pop TV, je na primer svojega partnerja Boruta Jamnika, enega od najvplivnejših slovenskih poslovnežev iz državnih podjetij in skladov, zamenjala za skoraj 20 let mlajšega najstnika.

Kdo so torej tisti ljudje in dogodki leta 2017, ki so po izboru spletnega portala Požareport in oddaje VVFaktor na TV3, najbolj slikovito zaznamovali minulo "slovensko leto 2017"?
Danes poglejmo FLOP 10 leta 2017 po naključnem vrstnem redu:

MIRO CERAR - GROZI MU IZPAD IZ PARLAMENTA

1/ Miro Cerar, predsednik vlade in SMC. Ker mu vlada razpada pri živem telesu, na prihodnjih volitvah, predvidoma 3. junija letos, pa mu, njemu in njegovi stranki, grozi celo izpad iz parlamenta.

DEJAN ŽIDAN - KER PRIHAJA MARJAN ŠAREC


				Dejan Židan<br>
			Dejan Židan

2/ Dejan Židan, lider Socialnih demokratov, podpredsednik vlade ter minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, ker je dopustil, da prihaja Marjan Šarec, in ne zna izkoristiti zmage Boruta Pahorja na predsedniških volitvah, kaj šele zaščititi teran v tujini.

SREČKO KATANEC - RES VELIKI LUZER


				Srečko Katanec<br>
			Srečko Katanec

3/ Srečko Katanec, selektor slovenske nogometne reprezentance, ker se Slovencem pod njegovo komando ni uspelo uvrstiti na nobeno prvenstvo, niti svetovno niti evropsko.

ARBITRAŽNI SPORAZUM - NIHČE NI ZADOVOLJEN


				Del arbitražnega sporazuma (vir: Stranka slovenskega naroda).<br>
			Del arbitražnega sporazuma (vir: Stranka slovenskega naroda).

4/ Arbitražni sporazum s Hrvaško. Ker z njim nihče ni zadovoljen.

KEMIS - USODA VRHNIČANOV


				Kemis na Vrhniki<br>
			Kemis na Vrhniki

5/ Zažigalnica strupenih odpadkov Kemis na Vrhniki, ki je zgorela. Ker je razgalil korupcijo in nedeluječi sistem ter usodno zaznamoval cele bodoče generacije Vrhničanov.

MAGNA STEYR - BO ENAKO KOT PRI KEMISU?!


				Magna Steyr<br>
			Magna Steyr
6/ Magna Steyr (Nukleus) na lokaciji občine Hoče - Slivnica. Ker se lahko upravičeno bojimo, da bo na koncu enako kot pri Kemisu. Poleg tega smo prihod te kanadsko-avstrijske multinacionalke dodobra preplačali, gradi pa se tako rekoč nezakonito - na območju zavarovanih voda.

GRDA POŠKODBA ILKE ŠTUHEC


				Noge Ilke Štuhec<br>
			Noge Ilke Štuhec

7/ Grda poškodba, ki je zadela našo smučarsko prvakinjo Ilko Štuhec in ji odnesla tudi letošnje olimpijske igre.

ZORAN JANKOVIĆ - NAJBOLJ ZNANI SPOLNI NADLEGOVALEC


				Zoran Janković<br>
			Zoran Janković

8/ Zoran Janković, župan Ljubljane in predsednik Pozitivne Slovenije, čeprav se ga tudi obtožbe o spolnem nadlegovanju ljubljanske farmacevtke slabo primejo.

ZAKONCA LOGIN - NISTA VEČ IN


				Samo in Iza Login<br>
			Samo in Iza Login

9/ Samo in Iza Login, najbogatejša Slovenca, ker nista več in.

TISKANI MEDIJI - TROBILA LASTNIKOV IN POLITIKE


				Tiskani mediji<br>
			Tiskani mediji

10/ Slovenski tiskani mediji, časopisi in revije. Ker jim naklada in dosegi še kar naprej strmo padajo in ker so postali očitna trobila politike in lastnikov. Zelo podobno kot tabloidi v Srbiji.
 
TOP 10 minulega leta 2017 si lahko preberete tukaj.
 
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
melania trump donald trump goran dragić Katarina Matejčič borut jamnik miro cerar Dejan Židan Borut Pahor srečko katanec arbitražni sporazum Kemis magna steyr ilka štuhec zoran janković Samo Login Iza Login Samo in Iza Login Tiskani mediji

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Hugo Flander

2019-10-23 15:29:27


Če koga glih zanima: STRATEŠKO RAZVOJNO INOVACIJSKO PARTNERSTVO TRAJNOSTNI TURIZEM VSEBINSKO POROČILO II. faza projekta od 08.08.2017 do 30.10.2018 Oktober 2018 TGZS in SRIPT od države pričakujeta podporo pri razvoju turistične branže #Izbrali smo odlične, uveljavljene in priznane strokovnjake na svojih področjih, ki se uspešno povezujejo in sodelujejo s člani SRIPT-a. To so: dr. Maja Maravić Uran, dr. Boštjan Brumen, dr. Ljubica Knežević Cvelbar, dr. Emil Juvan, <b>dr. Aleksandra Pivec</b>, Rebeka Koncilja, Jana Apih,itd. Vse navedene osebe so tudi člani koordinacije SRIPT.V primerjavi s preteklim obdobjem smo izvedli izrazito večje število (nad 65)proaktivnih delovnih sestankov z njimi na sedežu njihovih podjetij, zavodov, na sedežu nosilca projekta TGZS in na sedežu članov SRIPT, podjetij.# #Poleg zaposlenih na TGZ so člani koordinacije bili tudi strokovnjaki s področij razvoja po prioritetnih fokusnih področjih po SPS (zunanji izvajalci): dr. Maja Maravić Uran , dr. Boštjan Brumen, dr. Ljubica Knežević Cvelbar, Jana Apih, dr. Emil Juvan, <b>dr. Aleksandra Pivec,</b> Rebeka Koncilja in številni drugi strokovni sodelavci.# #Aktivno so sodelovali tudi zunanji strokovni sodelavci: dr. Boštjan Brumen, dr. Maja Uran Maravić, dr. Ljubica Knežević Cvelbar, <b>dr. Aleksandra Pivec,</b> dr. Emil Juvan, dr. Nevenka Cukjati, Jana Apih, Rebeka Koncilja.Vsi so tudi člani koordinacijskega telesa SRIPT-a, s katerimi smo dodatno in predhodno izvedli redne, številčne delovne sestanke in posvetovanja

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

FLOP 10. Zgodovinsko leto Slovenije: od Mira Cerarja do Srečka Katanca, od Kemisa do Magne in tiskanih medijev.