objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Sreda, 3. januar 2018 ob 06:49

Fronta primitivnih tvitov za leto 2018 - odprta! Začel novinar Matej Šurc.
To je eden iz serije primitivnih tvitov, ki jih je takoj po novem letu sprožil Matej Šurc, novinar Radia Slovenija, dobesedno iz nič, med praktično nedolžno polemiko o arbitražnem sporazumu, namenjen pa je (bil) Martinu Česnju, nekdanjemu dolgoletnemu uredniku Avto magazina, tudi legendi slovenskega avtomobilističnega novinarstva. Vsaj še en, še precej bolj primitiven tvit pa je Šurc kasneje izbrisal.Fronta mega žaljivih tvitov za leto 2018 je torej odprta - začel je novinar Matej Šurc, sicer znan kot soavtor famozne novinarske peticije 571, naperjene zoper Janeza Janšo. Kako je mogoče, da so takšni primitivni tviteraši redno zaposleni kot novinarji na javni RTV Slovenija, pa je drugo vprašanje ...?!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Matej Šurc
Kdo si pa ti?
 ... Iz katere greznice si prilezu? Novinar nisi, najbrž kakšen propagandistek. Marš nazaj na gnoj ... (vir: Twitter)
To je eden iz serije primitivnih tvitov, ki jih je takoj po novem letu sprožil Matej Šurc, novinar Radia Slovenija, dobesedno iz nič, med praktično nedolžno polemiko o arbitražnem sporazumu, namenjen pa je (bil) Martinu Česnju, nekdanjemu dolgoletnemu uredniku Avto magazina, tudi legendi slovenskega avtomobilističnega novinarstva. Vsaj še en, še precej bolj primitiven tvit pa je Šurc kasneje izbrisal. Fronta mega žaljivih tvitov za leto 2018 je torej odprta - začel je novinar Matej Šurc, sicer znan kot soavtor famozne novinarske peticije 571, naperjene zoper Janeza Janšo. Kako je mogoče, da so takšni primitivni tviteraši redno zaposleni kot novinarji na javni RTV Slovenija, pa je drugo vprašanje ...?!

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Matej Šurc Twitter Martin Česen jAvtomagazin radio slovenija rtv slovenija Janez Janša Novinarska peticija 571

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Fronta primitivnih tvitov za leto 2018 - odprta! Začel novinar Matej Šurc.