objavi na
pozareport.si
forum
Mediji

Torek, 23. januar 2018 ob 06:44

Planet TV. Programski direktor za vodjo šova The Biggest Loser Slovenija nastavil svojo prijateljico, pa so ga pretepli!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Znotraj posameznih medijskih hiš popuščajo živci, nervoza je ogromna. Tako se je na televiziji Planet TV (pred)prejšnji petek zgodil nenavaden incident. Eden od vodilnih ustvarjalcev resničnostnega šova The Biggest Looser Slovenija Dare Hriberšek je močno pretepel programskega direktorja Planet TV Vladana Anđelkovića. Anđelković sicer prihaja iz Srbije in je programski direktor Planet TV znotraj kvote grške medijske korporacije Antenna Group, ki še vedno soupravljajo Planet TV (Antenna SL TV, d. o. o.), sicer v večinski lasti Telekoma Slovenije, prek Telekomove hčerinske družbe TSmedia, d. o. o.

AKTERJI PRETEPA: LILI, VLADAN, DARE

Po navedbah naših virov je Anđelković iz šova pred začetkom druge sezone odstavil Dareta Hriberška (Stampedo, Fine Arts Production) in za vodjo postavil Lili Rodošek, ki naj bi bila (oziroma je) njegova zasebna partnerica. Ta pa naj bi potem odpustila večino slovenskih sodelavcev. Prve grožnje Anđelkoviću so se pojavile že na facebooku, potem pa ga je Hriberšek kar pretepel. Prišla je celo policija, ki pa naj bi kasneje, tako naši viri, med drugim celo ugotovila, da Vladan Anđelković nima ustreznih dovoljenj za delo v Sloveniji?!
Lili Rodošek (Balažic) je sicer - po doslej zbranih informacijah - tudi nekdanja žena nogometaša Gregorja Balažica, občasnega slovenskega reprezentanta, ki je prej igral za beograjski Partizan, zdaj pa igra v Rusiji, trenutno za Ural Sverdlovsk. Ko je Balažic še igral za Partizan, so bili srbski tabloidi navdušeni nad Lili, pisali so, da je "prava bombica".

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Zim Zelen

2018-07-22 11:10:12


slabo se nam piše
borut rojc

2018-07-18 11:09:07


* prisvojili njuno

Prijatelji

Mira žugeljSašo LapNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Njihov glavni scenarij za naprej, če ne bo strašnega preobrata: Šarec mandatar z glasovi Luke Mesca
Po enajstih urah: Nova Slovenija verjetno ne bo šla zraven, Bratuškova super-podpredsednica vlade?!
Zakulisje pogajanj. Najhuje to sredo. Prisotni viri: Šarec ga je nadiral več kot petnajst minut!
Trikotnik na Brniku. Županič, Podbregar in televizijka Katja Tratnik
Pahor dela nove volitve. Janša ne more sestaviti vlade, Šarec pa ni material za to.
Vlada toži Hrvaško, a tožbo skriva pred slovensko javnostjo?! Mediji pa tiho, poslušno.
Vedno večji pritisk: tudi na levi bi tehničnega mandatarja, namesto Šarca
Osebna izpoved: tako kadruje Mojca Prelesnik! Fiktivni razpisi, po domače.
Planet TV. Programski direktor za vodjo šova The Biggest Loser Slovenija nastavil svojo prijateljico, pa so ga pretepli!