objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Torek, 23. januar 2018 ob 06:44

Planet TV. Programski direktor za vodjo šova The Biggest Loser Slovenija nastavil svojo prijateljico, pa so ga pretepli!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Znotraj posameznih medijskih hiš popuščajo živci, nervoza je ogromna. Tako se je na televiziji Planet TV (pred)prejšnji petek zgodil nenavaden incident. Eden od vodilnih ustvarjalcev resničnostnega šova The Biggest Looser Slovenija Dare Hriberšek je močno pretepel programskega direktorja Planet TV Vladana Anđelkovića. Anđelković sicer prihaja iz Srbije in je programski direktor Planet TV znotraj kvote grške medijske korporacije Antenna Group, ki še vedno soupravljajo Planet TV (Antenna SL TV, d. o. o.), sicer v večinski lasti Telekoma Slovenije, prek Telekomove hčerinske družbe TSmedia, d. o. o.

AKTERJI PRETEPA: LILI, VLADAN, DARE

Po navedbah naših virov je Anđelković iz šova pred začetkom druge sezone odstavil Dareta Hriberška (Stampedo, Fine Arts Production) in za vodjo postavil Lili Rodošek, ki naj bi bila (oziroma je) njegova zasebna partnerica. Ta pa naj bi potem odpustila večino slovenskih sodelavcev. Prve grožnje Anđelkoviću so se pojavile že na facebooku, potem pa ga je Hriberšek kar pretepel. Prišla je celo policija, ki pa naj bi kasneje, tako naši viri, med drugim celo ugotovila, da Vladan Anđelković nima ustreznih dovoljenj za delo v Sloveniji?!
Lili Rodošek (Balažic) je sicer - po doslej zbranih informacijah - tudi nekdanja žena nogometaša Gregorja Balažica, občasnega slovenskega reprezentanta, ki je prej igral za beograjski Partizan, zdaj pa igra v Rusiji, trenutno za Ural Sverdlovsk. Ko je Balažic še igral za Partizan, so bili srbski tabloidi navdušeni nad Lili, pisali so, da je "prava bombica".

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Mira žugeljSašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Planet TV. Programski direktor za vodjo šova The Biggest Loser Slovenija nastavil svojo prijateljico, pa so ga pretepli!